Barsa ljuta, otpisuju Hrvata?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.11.2016.
11:48
Izvor: Sportske.net

Problemi nisu bili fudbalske prirode, zbog čega nam se ova priča čini poznata?

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Barselona je prodala Alena Halilovića Hamburgu, ali teško da će iskoristiti opciju da ga otkupi od Nemaca, razlozi nisu fudbalski.

Naime, prema informacijama portala "Gol", Katalonci smatraju da je mešanje porodice mladog igrača u fudbalske stvari veliki problem i da zbog toga trpi njegova karijera.

Odlični mladi igrač je bio na pozajmici u Hihonu, a letos je imao ponude Valensije, Viljareala i Sevilje.

Njegov otac je tražio 2.5 miliona takozvane "komisije" za transfer, Valensija je odbila da plati, povukla se iz pregovora, kao i ostali klubovi Primere.

Na kraju je ostao samo HSV, koji takođe nije platio procenat, ali je njihova ponuda igraču bila bolja i on se preselio u Bundesligu.

Halilović je igrao standardno dok je trener bio Labadija, ali posle smene ovog stručnjaka zbog loših rezultata Hrvat manje dobija šansu.

Inače, kako piše portal "Gol", Barsin prvi sukob sa porodicom je usledio kada su unajmili ličnog trenera tokom sezone u "B" timu, nezadovoljni kako se mladi igrač razvija pod tadašnjim trenerom Eusebiom Sakristanom.

Inače, Barselona ima pravo da otkupi Halilovića do 2018. ali je malo verovatno da će aktivirati klauzulu o povratku u Kataloniju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Denis Split
Friday, 18.11.2016
00:09

Mali si umislja da je neko i nesto. Antipatican mie skroz, iako je Hrvat.

avatar
neme
Thursday, 17.11.2016
13:59

Sta vam je zna Barsa sta radi samo ekstraklasa ostaje Pedro,Buskets,Cavi,Iniesta ko se jos seca Krkica,Munira,Dos Santosa,Quenke Barsa ih koristi za transakcije ima u La Masiji igraca koji su za Skotsku, ako i neko njihov procveta oni ga vrate ka sto je bio slucaj sa Fabregasom ili sutra Benjarinom

avatar
Misosesic
Thursday, 17.11.2016
13:26

Jos jedan talenat ode niz vodu.Nikada mi nece biti jasno zasto klinci poput Halilovica i Odegarda dolaze u Barsu i Real.

avatar
Dača
Thursday, 17.11.2016
17:03

Jednostavno je. Kad Barsa i Real pozovu onda se taj poziv ne odbija. Ne shvataju da tim potezom sami sebi pucaju u nogu.

avatar
Stefmajster
Thursday, 17.11.2016
13:09

ha ha ha.. otisao decko u najbolju skolu fudbala u Svetu, a roditelji mu angazuju licnog trenera.. koja glupost