Barsa ispustila veliko pojačanje

Autor: Boris Jovanović
petak 27.02.2015.
12:34
Izvor: Sportske.net

Pogrešna procena ih lišila mogućnosti da za relativino mali novac dobiju odličnog napadača.

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Paulo Dibala je bio pod budnim okom Barsinih skauza, u Kataloniju su stizali izveštaji o sjajnom klincu koji igra za Kordobu u drugoj ligi. Direktori kluba su ga gledali u plej ofu protiv San Lorenca.

Međutim, Kordoba, odnosno investicioni fond koji je bio vlasnik njegovog ugovora je tražio 8 miliona evra za talentovanog momka. Barsa je odbila to da plati, umesto toga doveli su Luisa Alberta iz Sevilje i Rafaela Aruha iz Boke i prosledili ih u "B" tim.

Na kraju je Mauricio Zamparini platio 10 miliona za Dibalu, momak se dokazivao i u Seriji B, sada je sa Sicilijancima eksplodirao i naredne sezone će sigurno u veliki klub.

Barsa svakako neće moći da kupuje, a procenjuje se da će Sicilijanci na odličnom napadaču koji je dao 12 golova u Seriji A zaraditi najmanje 30 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Friday, 27.02.2015
13:46

Ovoga je uvek bilo i bice,ali procena struke Zeljeznicara u slucaju Yaya Toure tesko da ce biti nadmasena skoro :D

avatar
@stats
Friday, 27.02.2015
15:27

Jel istina to?Ja nikako ne mogu da poverujem u tu pricu,nekako mislim da je to medijska izmisljotina...Ako je istina onda stvarno svaka cast tim strucnjacima.Ko zna,mozda Ture ne bi danas bio ovo sto jeste da su ga oni uzeli pod svoje,mozda bi im sedeo na klupi :)

avatar
juventino
Friday, 27.02.2015
19:27

Ziva istina. 100% tacno.

avatar
disqus_LlFYA5fTdp
Friday, 27.02.2015
15:43

Hahahahah,ono kad nisi dovoljno talentovan za Željezničar.Mada ne vjerujem u tu priču,on je prije toga igrao u Metalurgu u objektivno jačoj ligi,teško da bi dolazio na probu u Željezničar.Te sezone je potpisao za Olimpijakos i bio im ključni igrač.