Barns nije agresivan?!

Autor: Janko Glavonjić
subota 21.02.2015.
21:44
Izvor: Sportske.net

Klupski drug Ešlija Barnsa, koji je umalo završio karijeru našem Nemanji Matiću, pokušao je da brani pogibeljni start svog saigrača...

Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA
Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA

Povezane vesti

Barns je startovao pogibeljno na Matiću, našem reprezentativcu je, potpuno opravdano, 'pukao film', odgurnuo je fudbalera Barnlija i dobio crveni karton.

Barns je čitav meč, nekažnjeno, bio preterano agresivan, pa i ne čudi reakcija fudbalera Čelsija, ali Barnsov timski drug Majkl Kajtli, je pokušao da odbrani svog saigrača.

"Barns nije prljav igrač, on se samo bori. Oni koji ne mogu da izdrže taj tempo su sami krivi", smatra Kajtli.

Kajtli je rekao da je Barns odličan kada treba 'ući u igrača', i da nikad nema lošu nameru.

"Barns odlično oduzima lopte, vrši presing. Nisam video ništa sporno, naravno, Čelsijevi igrači verovatno misle drugačije", istakao je Kajtli.

Treba se zauzeti za svog timskog druga, ali su neke stvari neodbranjive...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Saturday, 21.02.2015
22:58

Ok mozda on nije agresivan prirodno, mozda nije imao nameru ali brate, start je vise nego opasan i za to se daje crveni, mozda je bio slucajan, desava se , krenuo je na loptu i kasnio, ali opet, donom na nogu dobro mu nije slomio. Crveni ide kao opomena e sad naknadna kazna ako je namerno ili ako je slucajno se daje da li 2,3 li 5 meceva, ali iskljucenje je moralo biti.

avatar
Slaven CFC
Sunday, 22.02.2015
11:06

slucajno ili ne brale,ovo je start za lomljenje noge,ovako se unistavaju karijere,bukvalno...morao je biti oprezniji.Svi se sjecate starta nad Eduardom isto tako od strane nekog mesara,i unisti mu karijeru krkan.Ovaj start je bio nesto blazi,ali opet crveni je trebao biti bez ikakve dileme,al sudije standardno protiv nas...