Barnli vodio, VBA se spasio

Autor: Miloš Marković
nedelja 08.02.2015.
14:52
Izvor: Sportske.net

VBA je nastavio niz mečeva bez poraza. Sa druge strane, domaćin je uspeo da osvoji bod nakon tri vezana poraza.

Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA
Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA

Povezane vesti

U prvom meču drugog takmičarskog dana 24. kola Premijer Lige, Barnli i VBA su odigrali zanimljiv meč završen bez pobednika.

Rezultatom 2:2 i sa bodom u džepu, Barnli je uspeo da se pomakne korak na tabeli, prestigne Hal koji je sada prvi u opasnoj zoni gde su još KPR i Lester.

VBA je zadržao 15. mesto, ekipu nije uspeo da pokrene Daren Flečer koji je odigrao svoj prvi meč za ovaj tim od dolaska iz Junajteda.

Krenuli su domaći odlično u ovom meču, za 32. minuta je već bilo 2:0, golovima Barnsa i želje Liverpula, Ingsa.

Brant je uspeo da pruži nadu gostima u finišu prvog poluvremena, golom u nadoknadi, a konačan rezultat je postigao Braun, pogotkom u 67. minutu.

Otvorena utakmica do samog kraja viđena je na stadionu Barnlija, Berahino je u finišu mogao da donese i pobedu svom timu, ali je jedan od defanzivaca domaćeg tima u poslednjem trenu loptu sa gol linije izbacio umesto golmana.

Pre toga je pomenuti Ings učestvovao u dobroj akciji u kojoj je uputio odličan centaršut u kazneni prostor gostiju, ali je koncentrisana odbrana uspela da izbaci loptu u korner.

Rasplamsala igra, kakva je viđena tokom cele utakmice, u finišu nije donela rezultata, podela bodova u prvoj utakmici nedeljnog programa.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke