Barnli u Čempionšipu, nova pobeda Lestera!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.05.2015.
17:55
Izvor: Sportske.net

Sjajna serija Lestera (ako izuzmemo poraz od Čelsija) se nastavlja, pobede Vile i Barnlija!

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Borba za opstanak u engleskoj Premijer ligi se nastavlja, baš kao i borba za evropska takmičenja.

Sautempton je danas pobedom mogao da pretekne ekipu Totenhema pošto su "Sparsi uspeli da izgube utakmicu od Stouka sa 3:0, ali je i ekipa Ronalda Kumana, za koju je danas igrao Filip Đuričić od sredine drugog dela igre, poražena od Lestera koji se sjajnim igrama u poslednjih mesec dana plasirao na sigurnije mesto od onog na kojem je bio početkom marta i aprila.

Lester je danas slavio pobedu protiv Sautemptona golovima Mahreza u 7. i 19. minutu meča.

Barnli je pobedio u gostima ekipu Hala koja se takođe bori za opstanak, ali im ni to nije bilo dovoljno pošto je Njukasl danas osvojio bod. Dakle, Barnli je prvi učesnik Čempionšipa ove sezone, a to bi uskoro mogao da postane i Kvins park Rendžers.

Njukasl je prekinuo seriju poraza nerešenim rezultatom protiv VBA, ekipe koja je obezbedila svoje učešće i naredne sezone u Premijer ligi.

Njukaslu gori pod nogama, pošto je na samo dva boda više od Hala koji na njihovu sreću nije pobedio na svom terenu. Perez i Aničebe su bili strelci na ovom meču, oba gola smo videli u prvom delu igre.

Aston Vila je pobedom protiv Vest Hema skoro sigurna naredne sezone u Premijer ligi, a jedini gol na ovom meču postigao je preporođeni Tom Kleverli.


Čarli Adam, Nzonzi i Diuf su bili fudbaleri koji su zapečatili sudbinu Totenhema na meču sa Stoukom, domaći su slavili sasvim zasluženu pobedu u ovom meču, a gosti su igrali sa igračem manje pošto je Kirikeš dobio crveni karton na početku drugog dela igre.

Pobedom na ovom meču Totenhem je mogao da dođe do sigurnije pozicije koja vodi u Ligu Evrope nakon poraza Sautemptona, ali im to nije pošlo za rukom.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 09.05.2015
21:37

Ovakvom igrom, Lester ce potpuno NEzasluzeno ispasti.

avatar
Brat Suarez#7
Saturday, 09.05.2015
18:27

Šteta za Barnli, mnogo simpatična ekipa. Lester i Vila su ovim pobedama vrlo blizu opstanku. QPR će sutra porazom od Sitija ispasti definitivno, tako da će ostati još jedna karta za Čempionšip. Hul, Sanderlend ili Njukasl će se boriti do kraja. Halu dajem najmanje šanse, ali i Sanderlend ima težak raspored.

avatar
Charlie Sheen
Saturday, 09.05.2015
20:02

Sve si lepo napisao samo ja se nadam da ce Njukasl ispasti,ali Hal je blizi ispadanju.

avatar
lamps8
Saturday, 09.05.2015
18:13

njukasl ima najbolji raspored do kraja i ima velike sanse da ostane u ligi ako bude solidno odigrao.

avatar
Dragojevic Andrija
Saturday, 09.05.2015
17:57

stravicna forma lester sitija samo su od celsija u zadnje vrijeme izgubili sto je i ocekivano od prvaka :D svaka im cast jer ne sumnjam da ce opstat u PL :)