Barnli ostao bez najboljeg igrača, zamena već stigla

Autor: Boban Filipović
sreda 13.09.2017.
18:53
Izvor: Sportske.net

Posle odličnog otvaranja sezone, glavobolja za menadžera Šona Dajča.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Golman Barnlija Tom Hiton je bio fenomanalan prošle sezone, bio je jedan od najboljih čuvara mreže u Premijer ligi, oni koji su igrali Fantasy to odlično znaju.

Sjajne partije u dresu Barnlija uslovile su da Hiton dođe do reprezentacije, Garet Sautgejt ga u poslednje vreme redovno zove na okupljanja, do sada je upisao tri nastupa za nacionalni tim.

U tekućoj sezoni je branio u prva četiri kola, Barnli je iz te četiri utakmice sakupio sedam bodova, svih sedam je osvojio protiv klubova iz Londona, Hiton je na poslednjem meču protiv Kristala Palasa na 'Tarf Muru' uspeo da ostane nesavladan prvi put ove sezone i jedan je od krivaca što je Frank De Bur ostao bez posla, ali ga je par dana kasnije zadesio peh i neko vreme će morati da pauzira.

Sa ostrva stiže vest da mu je ispalo rame, a izgleda da bi mogao da ga odmeni bivši golman Mančester Junajteda Andres Lindegard.

Danski mediji pišu da je ovaj iskusni golman poslednjih nekoliko dana trenira sa Barnlijem i da će mu biti ponuđen ugovor. On bi stigao kao slobodan agent, pošto mu je istekao ugovor sa Prestonom.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke