Baranek: "Da napravimo zalihu za revanš"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.08.2015.
20:48
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Viktorije Plzenj Jan Baranek rekao je da će ekipa morati da zbije redove i pokuša da u prvoj utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope sa Vojvodinom napravi zalihu za revanš u Novom Sadu.

fcviktoria.cz
fcviktoria.cz

Povezane vesti

Aktuelni šampion Češke nalazi se u rezultatskoj krizi pošto je u petak vezao četvrtu utakmicu bez pobede. Viktorija je kao gost remizirala sa Teplicama (2:2) a strelac vodećeg gola za ekipu iz Plzenja Jan Baranek smatra da jučerašnji peh mora da bude zaboravljen što pre.

"Velika šteta, ostali smo bez zaslužena tri boda posle gola u poslednjem minutu. Moramo da zaboravimo ovaj meč i da se pripremimo za četvrtak. Žao nam je što smo razočarali navijače, nadamo se da će krenuti na bolje" kazao je Baranek.

Viktorija je u petak imala dva gola prednosti na gostovanju Teplicama ali je u drugom poluvremenu dopustila rivalu da uhvati priključak a potom i da izjednači u poslednjem minutu utakmice.

Naredni takmičarski meč Viktorija igra narednog četvrtaka na domaćem terenu protiv naše Vojvodine u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

"Moramo da iskoristimo prednost domaćeg terena i da napravimo zalihu za revanš. Nije nam lako ali moramo da zbijemo redove i da zajedničkim snagama krenemo dalje" zaključio je Baranek.

Prva utakmica plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope između Viktorije i Vojvodine zakazana je za naredni četvrtak od 20.50.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 16.08.2015
10:40

nADAM SE PROLAZU I VOŠE I PARTIZANA ŠTO JE DOBRO ZA NAŠ FUDBAL A SMETA MI ŠTO SE OPET PRED VAŽNU UTAKMICU IGRAČ VOŠE SELI U ITALIJU( Pred revanš sa Sampom selili novinari Ivanića a sada eto i Ožegovića) GOSPODO NOVINAREI AKO VOŠA I NE PROĐE U LIGU EVROPE TE NI U KOM SLUČAJU NE ZNAČI DA ĆE zvezda igrati EVROPSKE UTAKMICE OVE GODINE. VAŠ VRHUNAC JE KAIRAT I SADA JSL(UZ POMOĆ SUDACA)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
22:41

Vojvodina je najbolju sansu za LE imala protiv Serifa pre dve godine, ali ni ovde nije bez sansi:-D Prica je ista kao i sa Partizanom, gol(ovi) u gostima!