Bane sve bliži novom ugovoru!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.01.2016.
17:23
Izvor: Sportske.net

Branislav Ivanović će po svemu sudeći potpisati novi ugovor sa Čelsijem koji bi mogao da ga zadrži do kraja sezone 2017/18.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Branislav Ivanović je proigrao bolje nakon što je Murinjo otišao iz kluba, a iako se govorilo da će napustiti Čelsi na kraju ove sezone, izgleda da se to neće desiti.

Srpski reprezentativac je na pragu novog ugovora, preneli su pouzadni britanski mediji među kojima je i Telegraf.

Znate vrlo dobro da je pravilo kod Murinja bilo da stariji od 30 ne potpisuju dugoročne ugovore, ali bi njegovim odlaskom to moglo da se promeni.

Naime, Bane bi mogao da u Čelsiju ostane sve do juna 2018. godine, ukoliko se dogovori sa upravom oko novog ugovora što je veoma izvesno.

31-godišnji defanzivac je osvojio sve veće trofeje sa Čelsijem, ove sezone je nešto slabije krenuo, da bi sada već zaigrao u prepoznatljivoj formi.

U poslednjem kolu Premijer lige je ubačen i u tim kola, što ste mogli da pročitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic
Friday, 15.01.2016
00:35

Kakva notorna laz i mrznja prema Murinju od strane vas novinara.Sta izmisljate da je ON imao pravilo da se igracima starijim od 30 godina ne daju duzi ugovori,pa nisu igraci u njegovom vlasnistvu pa da on odlucuje.A dok je Celsiju islo dobro prosle sezone ste pisali kako se isti taj Murinjo zalaze da se Banu da duzi ugovor (posle jedne utakmice gde mu je kopacka bila puna krvi) i da se prekrsi pravilo kluba o produzenju za igrace starije od 30 godina.

avatar
lamps8
Thursday, 14.01.2016
21:27

sto banu na 2 sezone ugovor?

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 14.01.2016
19:29

Ajde PATOOOOO potpisi,uzmi br 11.da kupim dres momentalno.#CFC