Bane, što ne održiš neki čas Dijegu Košti?

Autor: Miloš Marković
utorak 16.12.2014.
12:39
Izvor: Sportske.net

Kada je fudbalsko umeće u pitanju, ova dva vrhunska fudbalera su na istom. Ipak, Bane je u nečemu jako bolji od Dijega Košte.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

O čemu se radi?

Branislav Ivanović ima samo reči hvale za svog saigrača, letošnje pojačanje Čelsija, brazilskog Španca Dijega Koštu. Sjajni napadač je momentalno pokazao svoju vrednost u londonskoj ekipi, svojim golovima kupio navijače i stručnjake.

„Dijego se odlično ponaša na terenu i van njega. Uvek je koncentrisan na meču, ima karakter prave fudbalske zvezde, voli da preuzme inicijativu, bude taj igrač u centru zbivanja. Veoma je važno za ekipu to što se mnogo trudi, vredno radi, konstantno napada rivale i to vam daje elana na terenu.“

„Sjajno se uklapa, kao da je rođen za ovaj tim.“, rekao je Branislav Ivanović.

Ipak, jedna stvar 'smeta' srpskom fudbaleru. U pitanju je (ne)poznavanje engleskog. O tome je već bilo reči, svi se šale na račun Dijega Košte, Bane ističe da će napadač biti još bolji kada nauči jezik.

„Dijego je voema dobar i zabavan momak. Voli da se šali i mislim da će, kada bude popravio svoj engleski, imati još veći uticaj u ekipi.“, rekao je kapiten Srbije za klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke