Bane pomilovan!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.02.2015.
18:21
Izvor: Sportske.net

Fudbalska Asocijacija u engleskoj Premijer ligi neće preduzeti nikakvu akciju protiv Branislava Ivanovića, preneli su engleski mediji.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Tema dana u Engleskoj, ali i kod nas jeste Branislav Ivanović, čovek koji je postigao pobedonosni gol protiv Aston Vile prethodnog vikenda, ali i čovek koji je mogao da snosi posledice zbog agresivnijeg nastupa na igrača Evertona u jučerašnjem meču, Mekartija.

U jutarnjim časovima se pretpostavljalo da će Branislav Ivanović biti kažnjen od strane disciplinske komisije Premijer lige, ali je doneta odluka da se srpski reprezentativac i kapiten ne kazni za svoju agresivnost, preneo je "Dejli Ekspres" koji se poziva na izvore u savezu.

Ipak, još uvek očekujemo ozvaničenje ove potvrde i od strane saveza.

FA je otvorila istragu ne samo protiv Ivanovića, već protiv svih fudbalera koji su učestvovali u gužvi, nakon što je glavni sudija meča Džon Mos podneo izveštaj sa utakmice tokom jutra. Sudija tokom incidenta nije gledao u pravcu Ivanovića i Mekartija, otuda i odsustvo sankcija za pomenutu dvojicu, koji su učestvovali u žestokom obračunu što se jasno vidi.

Ipak, odlučeno je da se niko od učesnika incidenta ne kazni, prema saznanjima pomenutog medija.

Takođe, ovu informaciju je preneo i poznati sportski novinar koji prati Premijer ligu, Rob Haris.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke