Bane pokušao da ujede Mekartija?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
09:05
Izvor: Sportske.net

Velika prašina se digla nakon sinoćne utakmice i detalja u kome je glavnu ulogu odigrao naš kapiten.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti



Srpski internacionalac Branislav Ivanović objasnio je Džejmsu Mekartiju ko je gazda na "Stamford Bridžu".

Desni bek Čelsija "zaključao" je prvotimca Evertona a potom ga je glavom ćušnuo, da se zna "ko je stariji", sprečio dalji razvoj incidenta, ali je njegov potez ipak u javnosti dobio mnogo veće razmere.

Naime, engleska javnost je optužila srpskog fudbalera da je pokušao da ujede protivničkog fudbalera, mediji podsećaju da je upravo Ivanović bio žrtva ujeda od strane Luisa Suareza u aprilu 2013. godine na Enfildu, te izražavaju veliko čuđenje ovakvim potezom defanzivca Čelsija ukoliko se ispostavi tačnim.

"Nije jasno da li Ivanović samo pokušao da odgurne protivnika glavom, ili je zaista hteo da zarije svoje zube u njegovo rame.", pitaju se engleski mediji.

Žoze Murinjo tokom čitave sezone tvrdi da postoji kampanja protiv njegovog kluba, FA je zbog toga pokrenula i postupak protiv portugalskog menadžera, a na pitanje da li je Branislav Ivanović pokušao glavom da udari Mekartija, kratko je rekao: "Nemojte me zasmejavati".

Ipak, mnogo je simptomatičnija njegova reakcija nakon same utakmice kada je na pitanje novinara da kaže da li bi izašao u javnost i priznao kada njegovi fudbaleri urade nešto loše, Murinjo je okrenuo leđa novinaru i otišao bez odgovora.

"Izvinite, sutra.", rekao je.

Pogledajte to na ovom snimku, na početku trećeg minuta.


Ne samo za ujedanje, Ivanović je na tankom ledu i zbog 'davljenja'. Engleski mediji su ga uzeli na zub, videćemo hoće li proći bez kazne.

Menadžer Evertona smatra da je Ivanović trebalo da dobije crveni.

"Takvo ponašanje je pogrešno. Zgrabio je Mekartija, ponašao se nasilnički, to je čist crveni karton ako ćemo poštovati fudbalska pravila.", rekao je Martinez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Predrag Mijatovic
Thursday, 12.02.2015
00:06

Bane je ubedljivo najbolji odbrambeni igrac u Premijer ligi.