Bane, otkrij nam svoju tajnu?

Autor: Miloš Marković
sreda 18.02.2015.
10:49
Izvor: Sportske.net

Srbin se PONOVO upisao u strelce, nastavlja sa svojom golgeterskom serijom. Koja je njegova tajna?

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Branislav Ivanović je tema dana na ostrvu.

Srbin je još jednom postigao gol za svoj tim, defanzivac se nalazi u izvanrednoj golgeterskoj seriji, svoj učinak iz Premijer Lige preneo je i na elitno klupsko takmičenje gde je postigao svoj 7. gol od 2009. godine, u meču je prvi među svim defanzivcima u Ligi šampiona.

Zatrpan pohvalama na račun svoje igre, Branislav Ivanović je probudio znatiželju. Koji je njegov golgeterski recept, u čemu je tajna.

„Kada bih vam rekao kako postižem golove to onda više ne bi bila tajna.“, kroz osmeh je prozborio srpski reprezentativac koji smatra da je njegov tim izvukao pozitivan rezultat u Parizu.

"Mislim da je rezultat u prvoj utakmici pozitivan za nas, možda imamo psihološku prednost pre druge utakmice, ali ne možemo ni da se opustimo", istakao je Ivanović.

On je kazao da će londonski tim u revanš ući jednako motivisani kao u prvi meč.

"Ništa se neće promeniti u našem pristupu u drugoj utakmici, to će biti veoma težak meč. Oni imaju sjajan tim i napadače koji mogu u svakoj utakmici da daju gol. Moraćemo da dobijemo utakmicu u Londonu", kazao je.

Skroman kao i uvek, Bane je dobio pohvale i od svog kapitena.

„Branislav Ivanović je posebna klasa. Oduvek je to bio, ali ove godine je to posebno izraženo. Njegov napadački potencijal je od velike važnosti za nas i uvek je izražen kada je to najpotrebnije.“, rekao je Džon Teri.

Oglasio se naravno i Murinjo.

"Iva je igrač za velike stvari. Ume da odabere momenat kada će da postigne gol. Radio je to protiv Liverpula, uradio i u finalu Liga Evrope, uradio je to i večeras.", rekao je Murinjo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke