Bane: "Murinjo pravi razliku u svakom meču"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.05.2015.
13:26
Izvor: Sportske.net

Lepe reči našeg kapitena za jednog od najboljih trenera na svetu u ovom trenutku.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Čelsi je šampion Premijer lige, a Branislav Ivanović zna ko je najzaslužniji za ovakav uspeh ekipe koju predvodi Žoze Murinjo.

"Ne bi smelo da se postavlja pitanje ko je najbolji menadžer ove sezone. Svaki detalj prostudira pre nego što počne meč kako bismo pobedili utakmicu.

Svaka utakmica nosi nešto svoje. On uvek ima nešto krucijalno da kaže, zna i da odluči na pravi način. Mi smo beskrajno srećni što imamo posla sa njim.

Kada se igra velika utakmica on je veoma motivisan, ali i kada igramo one manje. Unutar tima sve se vrti oko njega. Uradio je dosta toga ove dve godine i stvarno je najbolji ove godine."
, rekao je Branislav Ivanović.

Zanimljivo, Žoze Murinjo nije niti jednom dobio priznanje za najboljeg menadžera meseca ove sezone, iako je ubedljivo prvi na tabeli sa 11 bodova viška u odnosu na prvog pratioca.

"Normalna je stvar da dobije nagradu menadžera godine. Imamo 11 bodova prednosti, osvojićemo ligu.", završio je Branislav Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Monday, 11.05.2015
17:21

mocni mou drzao je ovu ekipu i na njegovo lukastvo su pobedjivali odlucujuce tekme.

avatar
Srba Stamenkovic
Monday, 11.05.2015
15:23
avatar
NIKE
Monday, 11.05.2015
15:45

Koliko je pobijedio PSG - Chelsea, mora da je bilo 3 razlike za Parižane, ili su sretno na kraju meča izjednačili i još na kraju produžetaka jedva došli do remija. A šta ćemo što je Malaga oduvala Barcu - gdje Barca nije opucala u okvir gola, ili Šalke rasuo Reala na Bernabeu, ili još bolje Volfsburg sa 4:1 oduvao Bayerna, te Sasulo dobio Juventusa, Lester dao petardu De Heai i Unitedu i sl. Od svih timova u ligama petice - Chelsea ima najmanje poraza u sezoni, svega 3 u svim natjecanjima, zar to nije uspjeh Mourinha.

avatar
NIKE
Monday, 11.05.2015
15:14

On je uzeo 3 titule sa oko 10 bodova prednosti je bila svaka od njih, a dobio samo 2 puta nagradu trener mjeseca, za to vrijeme Venger nije osvojio niti 1 titulu, a dobio 4 iste - sve vam je jasno.

avatar
Aleksandar St.
Monday, 11.05.2015
20:22

i svake godine vodio timove vredne pola milijarde i jace,za razliku od vengera....i da uvek je igrao antifudbal....

avatar
NIKE
Monday, 11.05.2015
23:46

Pa naravno Venger je vodio Stoke City pa nije imao kvalitetnih igrača, i nije tačno da je u zadnje dvije sezone potrošio 150m za pojačanja, imao je šansu prošle i ove sezone, sad kad su Chelsea i United završili smjenu generacija - sad će tek da gleda u leđa navedenima, čak i City je dosta bolji, a Liverpul ako dovede koje dobro pojačanje - ni 4 neće završiti.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 11.05.2015
21:03

Sto se mene tice neka Mou nastavi da osvaja titule kao do sada a wenger moze to za menadzera mjeseca ;d