Bane Ivanović, vrsni strelac!

Autor: Janko Glavonjić
subota 21.02.2015.
23:23
Izvor: Sportske.net

Bek srpske reprezentacije je posle današnjeg gola prišao na večnoj listi strelaca Čelsija jednom igraču koji je plaćen pravo bogatstvo...

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Bane Ivanović je u svojoj karijeri u Čelsiju, za sada, postigao svega jedan gol manje od Fernanda Toresa u Premijer ligi!

Bane je duže u Čelsiju, ali je Tores napadač, i to skupo plaćeni napadač, koji ni najmanje nije opravdao poverenje koje je uprava Čelsija imala u njega kada ga je papreno platila Liverpulu.

Španac je prošlost Čelsija, Bane sadašnjost, i sigurno je da ako ovako nastavi, prestići će promašenu akviziciju Plavaca već do kraja sezone!

Zanimljivo je da posle ovog jubilarnog, dvadesetog gola u dresu Čelsija u Premijer ligi, Banetu ostao samo jedan gol i do kapitena Terija, koji je, od kako je Bane stigao u klub, postigao samo gol više za Plavce u tom takmičenju.

Vodeći u toj kategoriji je bek Evertona Lejton Bejns, koji na svom kontu ima 23 pogotka.

Da li će Bane već ove sezone dostići ove brojke?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 22.02.2015
00:45

Ja ne znam, svi su fascinirani, meni u poslednjih par utakmica jako smeta sto svakim napadom, svaka lopta ide na Baneta. Aman ljudi, Fabregas, Matic, Azar, Oskar, Kvadrado/Vilijan svi su dovedeni da kreiraju, ali sve lopte idu Banetu. Drago mi je kad da gol, ali covece bek si, ne upropastavaj svaku loptu.