Bane imenovao 'trio' koji će preporoditi Čelsi

Autor: Lazar Mitrović
sreda 27.01.2016.
11:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaler 'Plavaca' veruje u bolje sutra, nakon pobede protiv ekipe Arsenala.

Beta
Beta

Povezane vesti

Pobeda u 'londonskom derbiju', protiv 'Tobdžija' mogla bi da bude prekretnica u sezoni, i označi rađanje 'novog Čelsija'.

Srpski reprezentativac konačno ima razloga za zadovoljstvo, nakon pobede koju je njegov tim, izvojevao na meču protiv ekipe iz severnog Londona.

Timski duh kluba sa 'Stamford Bridža' je ono štoje bilo presudno na tom meču, ali i Dijego košta, koji je pored postinutog pogotka, 'obezbedio' isključenje štopera Arsenala, Pera Mertezakera.

Reprezentativac 'Orlova' smatra da bio trio, Dijego Košta, Sesk Fabregas i Eden Azar, u nastavku sezone mogao da vrati Čelsi na pobednički kolosek.

Uz Dijega Koštu, koji je bio 'meč viner', Sesk Fabregas je odigrao možda i najbolji meč ove sezone, i podsetio na svoje 'najbolje dane'.

Ivanović smatra da je vreme da eksplodira i Eden Azar koji, nakon fenomenalne prošle sezone, igra očajno i ispod svakog nivoa.

Ipak, Srbin ne gubi nadu, i veruje da će Gus Hidink veoma brzo postaviti stavri na svoje mesto.

"Protiv Arsenala je presudio timski duh, a dobar rezultat je posledica odličnih partija koje pružamo u poslednje vreme", rekao je Ivanović.

"Košta i Fabregas su odigrali sjajno, i čenjenica je da kada oni igraju na svom nivou, rezultat dođe sam po sebi. Naporan rad se isplatio, i sve ovo će se pozitivno odraziti na naše samopouzdanje", dodao je Bane.

"Nadam se da će se kockice uskoro sklopiti. Azar je deo koji fali, ali on naporno radi nakon povrede i ubeđen sam da će ponovo biti onaj stari", rekao je Bane.

"Loši rezultati ove sezone su razlog zašto ulazimo oprezno u svaki meč, ali sada se fokusiramo da obezbedimo pozitivne rezultate. Važno je da obezbedimo pozitivne rezultate iz svakog meča, i pokušamo da povadimo očjnu sezone", zaključio je Ivanović.

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
West London
Wednesday, 27.01.2016
20:06

Timski duh prije svih i zajedništvo preporađuju ih svi za jednog jedan za sve tim pa tek onda pojedinac ali ova trojica su glavna igrača cesc mozak costa kao golgeter a eden kao glavni motor što se tiče kreativnosti stvaranja prilika i tu bi još dodao williana koji igra u životnoj formi.

avatar
NIKE
Wednesday, 27.01.2016
16:35

Kostur tima trenutno: Zuma-Mikel-Fabregas-Wilian-Kosta, da se još priključi Azar i eto nas u seriji pobijeda.

avatar
Carina
Wednesday, 27.01.2016
17:49

Ne ocekuj Mikela jos dugo u prvom timu. T

avatar
NIKE
Wednesday, 27.01.2016
21:33

Mikel je neki dan došao kući i ispraznio džepove, kad je našao Ozila i Ramzyja - ako bude igrao onakav meč i protiv PSGa imamo nekakvu šansu, bez njega odbrana je pala samo na Zumu.

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 27.01.2016
14:00

E moj Bane,stize glavan njuska koja ce da vodi Celzi do finala LS.

avatar
lamps8
Wednesday, 27.01.2016
13:39

svi igraju dobro otkada je otisao mou

avatar
Wednesday, 27.01.2016
15:07

jer su ga bojkotovali, tacno se vidi i ko, Kosta prvi, a onda i ovi ostali, koji su se naprosto preporodili.