Bane ima recept za Vordija

Autor: Miloš Marković
nedelja 13.12.2015.
15:23
Izvor: Sportske.net

Čelsi igra odlučujući meč za Žoze Murinja, pobeda nad liderom prvenstva Lesterom imperativ je za Plavce.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Ukoliko žele da pobede Lisice, fudbaleri londonskog kluba će morati pre svega da zaustave Džejmija Vordija, koji je ove sezone najopasniji fudbaler Lestera.

Branislav Ivanović, koji se nada novom ugovoru sa Čelsijem (OVDE), ističe u šali da zna kako će zaustaviti Vordija.

Ako ne uspe milom, onda će silom.

"Ako bude trebalo, pokušaćemo da ga 'izudaramo' i tako izbacimo iz igre. Napadači ne vole kada ih gurkaš i udaraš, to utiče na njihovo samopouzdanje.", rekao je Ivanović, koji je svestan da ga očekuje težak posao protiv raspoloženog napadača.

"Vardi mnogo trči, otvara prostor za svoje saigrače i ceo tim igra sa mnogo samopouzdanja. Neće biti lako zaustaviti ih.", rekao je Bane.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Monday, 14.12.2015
10:56

Dobar ti je recept, Bane. Nisam ni mislio da ćeš razmišljati o sportskim sredstvima. Ti i Kosta ste pravi primer Čelzijevog pristupa fudbalu, antifudbalskog pristupa.

avatar
NIKE
Sunday, 13.12.2015
19:05

Ajde Romane dovedi nam ovog Vardyja u januaru, sa njim i Stonsom uz povratak u formu Azara i Matića možemo se nadati i tituli u LŠ, pogotovu jer je Mourinho konačno našao ključeve od busa u zadnjih 5 mečeva.

avatar
Enciklopedija
Sunday, 13.12.2015
18:58

Bane,ne izjavljuj nista vise do kraja sezone..Em sto ces nervirati sve navijace Celzija,em ovde u Srbiji ljude koji ne navijaju za Celzi,vec zbog reprezentacije nase..Kad god ti igras Celzi primi 3 komada Siti,Sautempton,Everton..Ceska 4 komada..Bolje ne izjavljuj javno ovako kako ces zaustaviti napadace da ti se ne obije o glavu..Samo cuti i igraj.

avatar
Sunday, 13.12.2015
16:45

Idemo ludo idemo jako :D