Baloteliju bi da prikače prvu glupost u Liverpulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.09.2014.
17:31
Izvor: Sportske.net

Italijanski internacionalac Mario Baloteli u prošlosti je napravio previše gluposti ali se danas neopravdano našao na udaru ostrvskih medija koji su preneli neistinitu informaciju da je isključen na prijateljskom meču sa Vulverhemptonom.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Voleli bi skeptici i zlonamerni da se Liverpulovo dovođenje Marija Balotelija pretvori promašenu investiciju ali pojedinci ponekad preteruju u želji da naprave priču i skandal tamo gde je nema.

Tako su tokom popodneva pojedinci na "tviteru" podelili sliku sa prijateljske utakmice zatvorenog tipa koju je Liverpul igrao protiv Vulverhemtona i saopštili da je Mario Baloteli isključen zbog udaranja protivničkog igrača!

Da odmah demantujemo neupućene i navijačima Liverpula poručimo da njihov "nestašni dečak" nije tako brzo pokazao da ne ume da kontroliše svoj temperament.

Novinar koji prati Vulvse demantovao je da je Mario Baloteli isključen i da je došlo do bilo kakvog udaranja protivničkog igrača, već se radilo o običnom skok duelu.

Italijan NIJE udario Džoržda Sejvila i NIJE dobio crveni karton pa će zlonamerni morati da sačekaju na incident ako žele istinitu ekskluzivu.

Da dodamo još da je Liverpul savladao Vulverhempton rezultatom 1:0 a strelac jedinog pogotka na meču bio je Adam Lalana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke