Baloteli, ugledaj se na Ibru!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.12.2014.
19:25
Izvor: Sportske.net

Mario Baloteli ima velikih problema u Liverpulu ove sezone, a njegov bivši menadžer mu je predložio kako da ih prevaziđe.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Loš početak sezone imao je Mario Baloteli, imao je i povredu koja ga je udaljila sa terena nekoliko nedelja, da bi po povratku na teren nastavio po starom, bez postizanja gola u Premijer ligi.

Možda ga "nije hteo" gol u poslednjoj utakmici protiv Mančester Junajteda, ali navijači Liverpula sve više gube strpljenje kada je ovaj igrač u pitanju.

Takođe, on neće igrati protiv Arsenala u nedelju pošto je kažnjen zbog objave na instagramu.

Njegov menadžer iz perioda dok je branio boje Mančester Sitija, Roberto Manćini, rekao je da bi Baloteli mogao da se ugleda na Zlatana Ibrahimovića.

"Mario bi voleo da bude kao Ibra. Ipak, Zlatan ima više godina od njega, mnogo veće iskustvo, kvalitet, klasu, kao i snagu koju Baloteli još uvek nema, iako igra i on dosta dugo.

Baloteli ima potencijal da bude kao on, ali mora mnogo da radi.

Bio je veoma mlad dok sam ga trenirao u Sitiju, a i danas često zna da bude sebičan. Nadam se i želim mu da postane kao Ibrahimović.
", rekao je Manćini.

Baloteli je do sada postigao 2 gola za Liverpul od trenutka kada je došao na "Enfild", ali kao što smo naveli, niti jedan u Premijer ligi. Sve što je uspeo jeste da zatrese mrežu protiv Ludogoreca u LŠ i Svonsija u Liga kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Friday, 19.12.2014
20:47

Kad je Baloteli potpisao za Liverpul,tog dana sam napisao da ce dati najvise 5 golova u Premijer Ligi,i naravno,mnogi su me kritikovali i rekli da lupetam.....Ali sada vise nisam siguran da ce dati uopste gol do kraja sezone.