Baloteli ostaje u Milanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.07.2014.
13:08
Izvor: Sportske.net

Iako je Silvio Berluskoni hteo da se otarasi kontroverznog napadača, trener Milana, Filipo Inzagi, istakao je da će on odraditi pripreme sa tim timom i da će najverovatnije ostati u Milanu.

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Nakon veoma loše sezone Rosonera i ne toliko dobrog učinka Marija Balotelija u tom timu, usledilo je Svetsko prvenstvo i debakl Italijana uz još slabije partije ovog fudbalera.

Silvio Berluskoni je izjavio da želi da proda ''Super Marija'', da su zainteresovani Arsenal i Liverpul, ali odmah nakon Svetskog prvenstva znalo se da od toga neće biti ništa.

Ovaj kontroverzni napadač trenutno se nalazi na odmoru, a na teren će se vratiti 21. jula kada će se priključiti pripremama Milana za novu sezonu.

Mario će se rado vratiti 21. jula i krenuće sa nama put Sjedinjenih Američkih Država.“, rekao je Filipo Inzagi.

U SAD-u će Milan igrati na Ginisovom Internacionalnom kupu protiv Olimpijakosa i Mančester Sitija, a zatim će uslediti meč sa Liverpulom.


Imajući u vidu da će teško neko izdvojiti veliku sumu novca kako bi doveo Marija Balotelija, onda možemo slobodno reći da će i naredne sezone on braniti boje jednog od najuspešnijih klubova Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke