Baloteli, ne ljuti kapitene!

Autor: Miloš Marković
petak 20.02.2015.
09:19
Izvor: Sportske.net

Italijan naljutio kapitene svog tima, nije mu prvi put. Izgleda da Super Mario ipak ne uči na svojim greškama.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Liverpul je pobedio turski tim, pažnja fudbalske jasvnosti se ipak zadržala na upečatljivom detalju koji je svetlosti reflektora navukao na strelca pobedonosnog gola, Marija Balotelija.

U odsustvu Stivena Džerarda koji je zadužen za prekide, u ekipi Liverpula došlo je do svojevrsne rasprave oko toga ko će da izvede penal, Mario Baloteli se usprotivio kapitenu Hendersonu, koji je džentlmenski popustio zarad mira u timu.

Istina, Baloteli je doneo pobedu svom timu, ali je Henderson bio vidno razočaran iako je prišao da mu čestita na pogotku.

Nasmejani Mario je pokušao da se dodvori kapitenu, čak je i preko Tvitera pozvao javnost da zaboravi na taj trenutak, istakavši da je najbitnija pobeda i da tim ide dalje. Da je promašio, druga pi pesma bila. Srećom.

Nakon ovog detalja, imao je šta da kaže i Stiven Džerard, povređeni kapiten koji je kao sturčni saradnik sinoć prenosio utakmicu na britanskoj televiziji.

„Džordan je kapiten, a Baloteli je pokazao da donekle ne poštuje kapitena svog tima, ali se izvukao sa tim. Da sam bio na terenu, ja bih izveo penal i ništa se ne bi dogodilo. U suštini, Henderson je trebaqlo da izvede udarac, Baloteli se poneo nezrelo kada je stao ispred njega i usprotivio se planu menadžera.“

„Istina, postigao je gol, pokazao samopouzdanje kod udarca. Bilo bi veoma zanimljivo u svlačionici da je promašio. Ipak, postigao je fantastičan gol, ali nije stvar u tome. Sigurno je pet ili šest momaka u timu poželelo da izvede penal, pa šta bi se desilo da je se pet ili šest fudbalera otimalo za loptom? Takve scene nisu prijatne, pravila su pravila i dogovor iz svlačionice mora da se poštuje. Kada menadžer odredi izvođača penala, taj fudbaler izvodi penale i tu je kraj priče.“, odsečan je kapiten Liverpula.

Koliko god se promenio, sazreo, Mario se definitivno nije otresao svih svojih bubica.

Setite se vremena provedenog u Interu, nije ovo bio prvi put da se Baloteli otima oko toga ko će na belu tačku.


Na meču sa Palermom je Italijan stao ispred Etoa, Havijer Zaneti je morao da interveniše i odvuče Balotelija iz kaznenog prostora.

Naravno, Baloteli se nije pridružio slavlju kod Etoovog pogotka, svi znamo kako se završila epizoda u Interu.

Brendan Rodžers će definitivno obaviti razgovor sa svojim napadačem, čija se namera može protumačiti i iz prevelike želje za dokazivanjem. Sreća po Liverpul, sve se dobro završilo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 20.02.2015
10:25

Tesko dju.re od coveka. Treba da ide u Kinu ili Indiju da igra, pa neka tamo izvodi sve prekide i radi sta god hoce. Nije mu mesto u vrhunskom fudbalu.