Baloteli je dobar dečko!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 22.09.2014.
22:14
Izvor: Sportske.net

Iako ga prati reputacija "lošeg momka", Baloteli je u Liverpulu izgleda pobrao sve simpatije svojim ponašanjem!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mario Baloteli je stigao ovog leta iz Milana, a mnogi su taj transfer dočekali sa neodobravanjem, ne zbog Balotelijevih fudbalskih kvaliteta, već zbog svega onoga što prati italijanskog reprezentativca.

Kada bi nabrajali sve gafove i skandale koje je napravio Baloteli trebalo bi nam jako puno vremena i prostora, pa to nećemo raditi, verujemo da svi znaju šta je sve Super Mario radio i na terenu i van njega.

Ipak, bar za sada, ovaj Balo u Liverpulu deluje kao potpuno nov čovek!

Pomoćno osoblje u klubu koje je imalo prilike da razgovara sa Italijanom ima samo reči hvale za ovog momka, i potpuno su oduševljeni njime. Od doktora, preko ekonoma, čak i sekretarica i čistačica, svi koji su bili u kontaktu sa Balotelijem ističu kako je u pitanju potpuno prirodni mladić, finih manira i uopšte ne znaju zašto ga tabloidi blate!

Slično mišljenje ima i trener Brendan Rodžers, poznat po "čvrstoj ruci", ali on tvrdi da nikakvih problema sa Balotelijem nije bilo do sada!

"Baloteli je mnogo dobar momak. Predan, radan, već je pokazao da mu je jako stalo da vrati svoju karijeru na nivo na kom može da bude i sa poštovanjem se odnosi prema Liverpulu.

Pre nego što je zaigrao, hteo je da sazna što više o klubu, tako da je pričao sa mnogim ljudima i obišao svaki kutak koji je mogao kako bi to i uradio. Nije ni čudo što svi imaju reči hvale za njega
", ističe Rodžers.

Rodžers tvrdi da Baloteli uopšte nije komplikovan niti ekscentričan i problematičan, kakvim ga predstavljaju.

"Ja njegovu problematičnu stranu nisam video. On je odličan fudbaler, koji se normalno ponaša i odgovorno odnosi prema svojim obavezama. Ako se to ne promeni, za mene su sve priče o njemu potpuno nebitne", rekao je Rodžers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke