Balažic asistent, čudesni preokret Urala!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2017.
20:38
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji štoper Partizana upisao asistenciju u današnjem meču četvrtfinala Kupa Rusije, u kojem je njegov Ural od 0:3 stigao do plasmana u polufinale!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ural je igrao protiv ekipe Krasnodara, koja je tokom prvog poluvremena stekla velikih 3:0, ali je do kraja meča viđen preokret o kojem će se dugo pričati!

Krasnodar je rano poveo golom Smolova, potom je i Klason dva puta zatresao mrežu domaćih, a nadu ekipi Urala vratio je Iljin pogotkom u 35. minutu, posle kornera i asistencije Gregora Balažica.

Taj gol, kao i ostale možete da pogledate u prilogu.

A da nada nije bila uzaludna, potvrdilo se u nastavku meča, kada je Bikfalvi golovima u 52. i 65. minutu anulirao prednost gostiju - 3:3!

Tim rezultatom se ušlo u produžetke u kojima nije bilo golova, pa je odluka pala u penal seriji. Fudbaleri Urala bili su nepogrešivi, a gosti su dva puta promašili i tako ostali bez već ''viđenog'' plasmana u polufinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 28.02.2017
20:22

Ne znam da li sam ikada video da je i samo ovo uradio kod nas, toliko je bio beskoristan prilikom prekida.

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 28.02.2017
23:48

U pravu si,ali je dosta toga i do trenera,mi prekide vec godinama ne koristimo dovoljno niti im posvecujemo veliku paznju.Kada mi imamo prekid pocinjem vise da strepim od kontre nego sto se nadam da cemo ga dati,imam osecaj da se toliko slabo radi na tom segmentu da se ne bismo proslavili ni da imamo Adurica,Ramosa i Godina na skoku.Inace ovo je perfektno odradjen prekid.

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 01.03.2017
01:55

Ne znam stvarno,ne mogu ni ja da provalim ideju :D Ne znam da li su one niske na prvu do izvodjaca ili Nikolic stvarno misli da to moze proci.Druga varijanta kad neko treba glavom da prebaci na drugu ne moze proci jer su nasi igraci staticni i cekaju tu loptu u mestu.Ciro je dao bar 3/4 komada ove sezone nakon akcija na slicnu foru,ali uvek je lopta isla u prazan prostor na prvoj gde bi neko iznenada utrcao i prebacio je iza.Ne pamtim kada je za nekoga pravljen blok,Lacio je dao vec vise od 10 golova posle prekida pa mi te stvari bas bodu oci.Izvodjaci em sto bi morali to bolje da izvode,em sto se ne smeju drzati sablona i izvoditi prekide na isti nacin nezavisno od postavke odbrane,mogu valjda da improvizuju u zavisnosti od situacije.Bilo je situacija da protivnik nabije igrace na prvu,a mi uporno nastavljamo sa istim...Sto ti kazes zasto ne bismo probali normalnu pricu,klasika,gadjas izmedju penala i peterca pa sta bude,sa ovoliko dobrih skakaca sigurno bi bilo produktivnije od ovoga.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 01.03.2017
00:03

Mozda sam ja malo preterao i verovatno je jednom ili dva puta cak i prosledio tako loptu, ali to je zanemarljivo i u principu nije vredno pomena. Znam da je to do zamisli trenera u ogromnom delu, a i ja se vrlo cesto pribojavam da ce neka da sevne, nije to bas od juce:-) Btw, ni ovi Maretovi najnoviji eksperimenti mi ne ulivaju poverenje jer ne vidim preterano sta time hocemo da postignemo, a onda se moze postaviti pitanje i zbog cega to bas toliko forsiramo na ustrb neke normalne price, sta mi glumimo, to meni uopste nije jasno...