Bajkov Lirs "prosuo mleko"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.04.2015.
23:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lirsa prosuli su "sakupljeno mleko" iz prvog duela sa Serkl Brižom pošto su u petak poraženi od istog tima na domaćem terenu u drugoj od pet utakmica plej-ofa za opstanak u ligi.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Drugom utakmicom plej-ofa u Župiler ligi nastavljena je borba za opstanak koju će do prvog maja voditi Serkl Briž i Lirs.

Borba za opstanak postala je uzbudljivija nakon trijumfa koji je Lirs ostvario prethodne subote ali su Boban Bajković i njegovi saigrači u petak "prosuli mleko".

U drugom susretu plej-ofa za opstanak u Župiler ligi Lirs je na domaćem terenu poražen od Serkl Briža rezultatom 0:1 (0:1) čime je dobrano umanjio svoje šanse za ostanak u eliti.

Gosti su poveli golom Kristofa Dehanea u 23. minutu a prednost su mogli da dupliraju do odlaska na odmor. Van Rose je poslao Bajkovića u desnu a loptu u levu stranu ali je promašio okvir gola pa je ostalo 0:1 za Serkl Briž.





Domaćin je taj promašaj mogao da kazni u 67. minutu kada je arbitar pokazao na belu tačku ali je golman Serkl Briža odbranio udarac Alasana Keite posle kojeg niko od igrača Lirsa nije uspeo da odbijenu loptu ubaci u mrežu.



Do kraja nije bilo promene rezultata a Serkl Briž je usled trijumfa ponovo pobegao Lirsu na tri boda što znači da ekipu bivšeg golmana Crvene zvezde čeka težak posao u preostala tri susreta.

Dve ekipe sastaće se do prvog maja još tri puta posle čega će bolje rangirani sastav nastaviti borbu za opstanak sa klubom iz druge lige, dok će manje uspešna ekipa izgubiti status prvoligaša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke