Bajko začarao mrežu Lirsa!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.04.2015.
22:29
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lirsa ponovo su uspeli da savladaju Serkl Briž u gostima i da na taj način povrate šanse za opstanak u Župiler ligi.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Trećom međusobnom utakmicom u plej-of seriji fudbaleri Serkl Briža i Lirsa nastavili su borbu za opstanak u Župiler ligi.

Ekipa bivšeg golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića slavila je u prvoj utakmici i tako nagovestila da bi mogla da nadomesti zaostatak od tri boda, ali je onda prosuto mleko pred domaćim navijačima.

Serkl Briž je pre sedam dana savladao Lirs u gostima što očigledno nije uzdrmalo ekipu na čijoj je klupi do nedavno sedeo Slaviša Stojanović.

Hrabri Lirs večeras je slavio rezultatom 0:2 (0:1) a junak utakmice bio je Boban Bajković koji je večeras začarao svoju mrežu.


Crnogorski golman bio je nerešiva enigma za fudbalere Serkl Briža koji su uputili više od 20 udaraca ka golu Lirsa od kojih je osam išlo u okvir Bajkovićevog gola.

Sjajni Cetinjanin "spustio je roletnu" i tako omogućio svom timu da upiše tri boda koja vraćaju Lirs u borbu za opstanak.

Posle tri odigrane utakmice, Serkl Briž i Lirs imaju po šest bodova a naredni susret biće odigran 24. aprila kada će Lirs imati priliku da pred svojim navijačima trasira put ka opstanku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke