Bajko i Lirs grabe ka opstanku

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.05.2015.
18:29
Izvor: Sportske.net

Belgijski Lirs za koji nastupa bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković upisao je novi trijumf u mini ligi koja se igra za opstanak.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Fudbaleri Lirsa upisali su drugi trijumf na startu mini lige koja se igra za opstanak u belgijskom šampionatu pošto su na svom terenu bili bolji od Lomel Junajteda.

Ekipa bivšeg golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića slavila je rezultatom 4:2 (3:0) čime je napravila drugi od šest koraka ka opstanku u Župiler ligi.


Pre samo tri dana Lirs je na gostujućem terenu savladao Eupen zahvaljujući fantastičnoj partiji Bobana Bajkovića a Crnogorac je i danas bio dosta dobar iako je dva puta vadio loptu iz mreže.

Lirs je već u prvom delu igre trasirao put ka pobedi pošto je posle 45 minuta imao tri gola prednosti, pa je u drugom delu susreta samo "otaljao" posao.

Dodajmo i to da su domaći u završnici ostali sa igračem manje na terenu ali su i pored toga zadržali prednost i upisali nova tri boda.

U drugom meču Leuven je remizirao sa Eupenom što je rezultat koji ide na ruku Lirsu. Posle dva odigrana kola ekipa Bobana Bajkovića vodi na tabeli mini lige za opstanak sa 6 osvojenih bodova, a narednu utakmicu igra u četvrtak na domaćem terenu protiv Leuvena.

Podsećamo da će samo prvoplasirana ekipa u pomenutoj mini ligi obezbediti plasman u Župiler ligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke