Bajernov Srbin - Šta će odlučiti Anćeloti?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.06.2017.
20:20
Izvor: Sportske.net

Miloš Pantović je i dalje član Bajerna iz Minhena, bio je čak registrovan ove sezone za utakmice Lige šampiona, ali nije dobio šansu u prvom timu. Hoće li je dobiti naredne sezone?

EPA/FILIP SINGER
EPA/FILIP SINGER

Povezane vesti

Miloš Pantović, mladi fudbaler poreklom iz Srbije koji ima i nemačko državljanstvo, ove sezone bio je član Bajerna II i tamo je dominirao.

Iako njegova ekipa u okviru 4. ranga Nemačke nije uspela da napravi bitniji rezultat, on je bio jedan od najboljih igrača tima, a takođe je bio i najbolji strelac sa 15 postignutih golova i 9 asistencija.

20-godišnji ofanzivni vezni koji može da igra i na poziciji napadača bi mogao naredne sezone da dobije priliku kod Karla Anćelotija, nadamo se da će tako i biti pošto je prošle godine takođe bio na pripremama za novu sezonu sa prvim timom. Odigrao je čak i nekoliko utakmica na turneji po SAD-u.

Piše se da će Pantović i naredne sezone biti u B timu Bajerna, ali ne isključujte mogućnost da 20-godišnjak zaigra i u nekoj manje bitnoj zvaničnoj utakmici prvog tima, ukoliko ih uopšte i bude.

Ima ugovor sve do juna 2018. godine, pa možda mu je sledeća sezona i sezona dokazivanja Bajernu kako bi dobio novi ugovor.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 16.06.2017
12:49

Trebao bi pokusati u nekom timu gde ce imati sigurnu minutazu pa ako to nije moguce u bundes ligi onda makar u cvajti. Za njegove godine je od krucijalne vaznosti da sad igra ozbiljan takmicarski fudbal na sto je moguce visem nivou

avatar
LyO
Friday, 16.06.2017
11:10

Otici ce u Dortmund a potom se vratiti u Bajern. Najvise volim Borusiju ali ispada kao filijala Bajernu. Tuzno. :(

avatar
Thursday, 15.06.2017
21:22

Treba on da beži iz Bayerna tamo se sigurno neće razviti kako treba. Nek ode u neki drugi klub iz Bundeslige pa posle ako mu je stalo baš do Bayerna nek se vrati.

avatar
Al(a)din
Thursday, 15.06.2017
20:21

Trebao bi dobiti eto ponekad da zameni Lewu