Bajern - Šta se desilo sa ''gol-mašinom''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.02.2015.
23:43
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Bajerna su proteklog vikenda napravili fenomenalnu uvertiru pred nastup u osmini finala Lige šampiona. Savladali su Hamburg sa čak 8-0, ali od te ''gol-mašine'', večeras protiv Šahtjora nismo videli - ništa.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Kao što već znate, Šahtjor i Bajern su večeras u Lavovu igrali bez golova, 0-0, a Bavarci su u poslednjih pola sata imali igrača manje, zbog isključenja Ćabija Alonsa, koji je tako pokvario svoj jubilej od 100 odigran ih mečeva u Ligi šampiona.

Naravno, u Bajernu ne treba da budu previše nezadovoljni posle konačnog ishoda ovog meča, ali ono što niko nije očekivao i što zabrinjava navijače minhenskog kluba jeste podatak da je ekipa Pepa Gvardiole protiv Šahtjora imala jedan jedini šut u okvir gola, što je za Bajern najmanje još od oktobra 2012, kako su izračunali precizni statističari.

Od te činjenice nije bežao ni Mario Gece, u prvoj reakciji posle remija u Lavovu.

''Imali smo određenih problema u napadu večeras. Nismo mogli da odigramo onako kako smo očekivali. Ali, igra se i revanš na našem stadionu i mislim da će neki sitni detalji odlučiti. Bilo bi, naravno, mnogo bolje i lakše da smo večeras uspeli da postignemo gol'', priznaje Gece.


Podsetimo, revanš je na programu 11. marta na ''Alijanc Areni'' u Minhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dakijev psihijatar
Wednesday, 18.02.2015
00:48

Pa nije ovo HSV ipak je Sahtjor ekipa koja je redovna u Evropi i Lucesku je sjajan trener plus je odlicno postavio utakmicu u zelji da ne primi gol.Riberi se vise svadjao nego sto je igrao,Dzastinov izgubljeni brat i Miler isto bez ideje,Leva4dovski na klupi i kako da se ocekuju golovi.Kako god da okrenes Bajernlona ce proci dalje sa 3 komada u mrezi Sahtjora na Alijanc Areni.