Bajern - Promovisani Levandovski i Rode! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.07.2014.
14:16
Izvor: Sportske.net

U danu kada je Bajern ozvaničio rastanak sa Mariom Mandžukićem klub iz Minhena je promovisao dvojicu novih igrača, Roberta Levandovskog i Sebastijana Rodea.

fcbayern.de
fcbayern.de

Povezane vesti

Šampion Nemačke u sredu je ozvaničio rastanak sa Mariom Mandžukićem koji bi karijeru trebalo da nastavi u redovima madridskog Atletika a u isto vreme upriličena je promocija dvojice novih igrača.

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Matijas Zamer medijima je danas predstavio Roberta Levandovskog i Sebastijana Rodea.

Medijima se najpre obratio dosadašnji prvotimac Ajntrahta iz Frankfurta Sebastijan Rode koji je saradnju sa Bajernom ozvaničio još u januaru, šest meseci pre isteka ugovora sa Ajntrahtom.

"Fleksibilan sam po pitanju pozicije na kojoj igram i sasvim mi je svejedno da li je to centralni deo veznog reda ili krilna pozicija. Najvažnije je da sam stigao na pravo mesto" rekao je Rode.

Sebastijan Rode

Sebastijan Rode zadužio je dres sa brojem 20 a onda je "na scenu" stupio Robert Levandovski, novopečeni napadač Bajerna koji je u Minhen stigao iz dortmundske Borusije.

"Osećam se jako, jako dobro. Napunio sam baterije i spreman sam za rad. Sa Bajernom je isto svake sezone, titule su prioritet a za to je potrebno mnogo napornog rada. Zbog toga sam i došao u klub, da bih osvojio što više trofeja" kazao je Levandovski.

Levandovski

Poljski internacionalac u Minhen je takođe stigao kao slobodan igrač jer mu je ugovor sa Borusijom iz Dortmunda istekao krajem juna.

Levandovski će u Bajernu nositi dres sa brojem devet od kojeg se danas zvanično rastao Mario Mandžukić koji karijeru nastavlja u Atletiko Madridu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke