Bajern "petardom" isprašio Verder, Veljković starter

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.03.2016.
20:21
Izvor: Sportske.net

Ekipa Bajerna iz Minhena savladala je danas Verder iz Bremena rezultatom 5:0 i tako se vratila na pobednički kolosek.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Pep Gvardiola konačno može da bude srećan nakon jedne utakmice Bundeslige pošto je nakon dve utakmice bez pobede konačno zabeležio jednu - protiv Verdera iz Bremena rezultatom 5:0.

Ovo pobedom Bajern je makar za kratko pobegao Borusiji iz Dortmunda na 8 bodova, s tim što Borusija sutra dočekuje Majnc.

Bajern je danas bio veoma dominantan, uputili su preko 10 udaraca u okvir gola Verdera, imali potpunu inicijativu, a prvi gol smo videli već u devetom minutu, strelac je bio Tijago Alkantara.

Kingsli Koman ga je pronašao u srcu šesnaesterca, Alkantara je bio brži od odbrambenog igrača i poslao je loptu u mrežu.

Do kraja poluvremena Koman upisuje još jednu asistenciju, ovoga puta za Tomasa Milera koji u 31. minutu stiže do novog gola u Bundesligi.

Isti igrač je povisio na 3:0 u 65. minutu, da bi Robert Levandovski u 86. minutu iskoristio situaciju 1 na 1 nakon neverovatne greške odbrambenih igrača Verdera. Tačku stavlja Alkantara nakon još jedne asistencije Komana u poslednjoj sekundi meča.

Inače, za Verder je utakmicu počeo i Miloš Veljković u veznom redu, ali se nije najbolje snašao pošto je zamenjen već početkom drugog poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Sunday, 13.03.2016
01:09

Kingsli Koman!

avatar
Saturday, 12.03.2016
22:00

Pakerski het-trik Komana, veliki potencijal.

avatar
Saturday, 12.03.2016
21:44

Auuuuuuuu Ribery još jednom pokazao klasu a Coman će biti igračina.

avatar
Ole Gunar Solšer
Saturday, 12.03.2016
21:36

Miler igracina, jedan od mojih omiljenih igraca. Coman zver, bice vrlo zanimljiv duel Bajern - Juve.

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 12.03.2016
21:34

Sjajna igra, u odbrani smo sve bolji... Inace hocu da napomen da je Bajern igrao bez Robena, Vidala, Daglasa, Lewe od pocetka, ali opet je bio silan... Gece igrao do 50 min nije igrao lose msm posle duge pauze, imao je jedan dobar sut... Tiago dobar danas, Koman mozda i najboji poedinac, Riberi isto sjajan, Miler nastavio seriju golova kao i Lewa... Kimih super, Alaba mnogo bolji na beku nego na stoperu... Nojer-Alaba-Benatia-Kimih-Lam-Vidal-Daglas-Tiago-Miler-Roben-Lewa...