Bajer u nokdaunu, sevnule 'praćka' i 'kontra'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.02.2017.
21:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Atletiko Madrida nisu mogli da požele bolji početak meča u Leverkuzenu. Nakon 25 minuta igre steki su dva gola prednosti na gostujućem terenu.

Epa/Sascha Steinbach
Epa/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Fantastična fudbalska predstava viđena je u Leverkuzenu tokom prvog poluvremena duela Bajera i Atletiko Madrida, a gosti imaju više razloga za zadovoljstvo.

Prštalo je na obe strane u prvih pola sata ali su "Jorgandžije" stigle do dva gola prednosti i pozamašnog kapitala, ako se ima u vidu da igraju na gostujućem terenu.

Vodeći pogodak za Madriđane postigao je Saul Nigez nakon prodora po desnoj strani i "praćke" koju je zategao levicom, a nedugo zatim "sevnula je i kontra".

Nakon greške Aleksandra Dragovića loptu je pokupio Kevin Gameiro, a pošto je na sebe povukao dvojicu štopera Bajera ostalo je dovoljno prostora da se Antoan Grizman pojavi iz drugog plana i smesti loptu u mrežu.




Pogodak Antoana Grizmana pogledajte OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 21.02.2017
22:38

Atletiko opet izgleda kao ekipa koja moze daleko.

avatar
P. S.
Tuesday, 21.02.2017
22:35

Pre utakmice sam mislio da je Leverkuzen loš i da nema šta da traži protiv Atletika čak ni u prvoj utakmici, a kamoli u dvomeču. Međitim njima je bilo dovoljno i samo 25 minuta da to i dokažu...