Azar: "Trofeji se broje, zbog njih sam ostao u Čelsiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.09.2014.
18:06
Izvor: Sportske.net

Belgijski internacionalac iz redova Čelsija produžio je ugovor sa londonskim klubom a u prvom intervjuu posle produžetka saradnje sa "Plavcima" izjavio je da su trofeji prioritet u tekućoj sezoni.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Bilo je spekulacija oko toga kakvu će ulogu Eden Azar imati u Čelsiju nakon povratka Žozea Murinja, mnogi su ga videli na izlaznim vratima nakon kritika koje je Portugalac uputio na njegov račun, ali je posle svega belgijski internacionalac produžio ugovor sa "Plavcima".

Rekapitulirajući ono što se dešavalo u prethodne dve sezone Azar je konstatovao da je moglo i bolje kao i da bi "ono pravo" moglo da se dogodi u tekućoj sezoni.

"Moglo bi da bude još bolje. Prve dve sezone u Čelsiju protekle su dobro ali bi treća mogla da donese mnogo više trofeja i bude bolja od prethodne dve" rekao je Azar.

Individualan učinak neće biti u prvom planu ovog fantastičnog igrača i čini se da je Žoze Murinjo na kraju dobio od njega ono što želi, da predano radi za tim u svakom trenutku.

"Ne opterećujem se ličnim učinkom, bilo bi dobro kada bih postizao još više golova i upisivao više asistencija ali mi je učinak kluba na prvom mestu. Trofeji se broje" kazao je Azar.

Uoči početka nove sezone u Ligi šampiona Eden Azar ističe da će napad na "klempavka" biti primarni cilj.

"Sećam se finala 2012. godine i učinka dvojice igrača, Didijea Drogbe i Petra Čeha. Cilj nam je da ponovimo uspeh od pre dve sezone i da ponovo osvojimo Ligu šampiona, zbog toga sam ovde" zaključio je Azar.

Fudbaleri Čelsija trenutno zauzimaju lidersku poziciju u Premijer ligi a prvu utakmicu u LŠ igraju u sredu protiv Šalkea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke