Azar preskače "Čekićare"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.12.2014.
13:39
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Čelsija Eden Azar nalazi se pod znakom pitanja za predstojeći duel sa Vest Hemom zbog povrede koje je zadobio na gostovanju Stouku.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija nastavljaju borbu za titulu duelom 18. kola sa Vest Hemom koji je zakazan za petak od 13 časova i 45 minuta.

Utakmicu zakazanu na "Boksing dej" mogao bi da propusti Eden Azar koji je u ponedeljak lakše povređen na gostovanju Stouku.

Belgijski internacionalac napustio je teren u ponedeljak nakon starta Džonatana Voltersa a pre toga je uspeo da upiše asistenciju kod gola Seska Fabregasa.

Britanski mediji prenose da će Azarovo mesto u timu u petak zauzeti Brazilac Oskar koji je prethodnu utakmicu ispratio sa klupe za rezervne igrače.

Čelsi je u ponedeljak savladao Stouk rezultatom 2:0 a uoči "prazničnog ludila" zauzima lidersku poziciju na tabeli sa tri boda više u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 24.12.2014
16:26

Šteta, ovo će biti prvi duel bez njega, svi su odlični, ali on je naš najbolji igrač bar glede ofanzive, nadam se da će kombinacija Sesk-Kosta donijeti pobjedu, sretan praznik svima na stranici, od mene će svi dobiti po jedan ovaj + na zadnjih 5 vijesti o Chelseau.