Azar: ''Konte je najzaslužniji za moju formu''

Autor: Beta Beta
utorak 21.02.2017.
20:54
Izvor: Beta

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je danas da proživljava najbolji period u tom klubu, zahvaljujući treneru Antoniju Konteu.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Azar je bio jedan od najvažnijih igrača u osvajanju šampionske titule u sezoni 2014-2015, ali je u narednoj sezoni, zajedno sa ostalim saigračima razočarao lošim igrama. U decembru je otpušten trener Žoze Morinjo, a ekipa je sezonu završila na 10. mestu na tabeli i bez plasmana u evropska takmičenja.

"Uvek je teško vratiti se posle loše sezone, ali trener je promenio nešto i pokušao da nam ulije samopouzdanje. Ovo je najbolji period za mene otkako sam došao u Čelsi. Srećan sam",
rekao je Azar za sajt Gol.

Azar je 2012. godine iz Lila došao Čelsi i do sada je odigrao 234 utakmice i postigao 65 golova. Sa "plavcima" je osvojio Premijer ligu, Liga kup i Ligu Evropa.

Londonski klub je letos preuzeo bivši trener Juventusa i selektor Italije Antonio Konte, a ekipa je trenutno prva na tabeli sa osam bodova prednosti.

"Svi znaju da prošle sezone nisam bio dovoljno dobar. Ali, na greškama se uči. Sve sam učinio da se vratim i sada sam na svom nivou. Dobro sam počeo ovu sezonu, spreman, bez povreda. Bolje je da igraš kada si potpuno spreman. Želim da uživam na terenu, mislim da je to ključno
", rekao je belgijski reprezentativac.

Čelsi će u 26. kolu Premijer lige u subotu igrati na Stamford Bridžu protiv Svonsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Tuesday, 21.02.2017
23:10

Konte je podigao formu svim igračima, ne samo Azaru, pogledajte Kurtou - brani kao u Atletiku, Luiz nikada nije bio bolji u karijeri, Kejhil se za divno čudo popravio, Aspi je i dalje neprolazan, Kante je iako to djeluje prosto nemoguće - još bolji nego u Lesteru, Matić se popravio, Fabregas kad ulazi igra odlično, Azar Kosta i Vilian su na svom top nivou, a Mozes i Pedro su po meni bukvalno eksplodirali, iako je pingvin govorio da će Konte dobiti otkaz do meča sa Unitedom, evo sad čitam Konte je dobio novi poboljšani ugovor do 2020e, mislim da je trenutno najsigurniji trener u Engleskoj.

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 21.02.2017
23:04

Odlican je Azar, mada mislim da moze on i vise da pruzi na terenu.

avatar
VATRENI BAVARAC
Tuesday, 21.02.2017
22:42
avatar
West London
Tuesday, 21.02.2017
22:04

Eden i Diego 2 glavne poluge Chelsea,Padrino ga je oživio,točnije cijelu ekipu,a Eden poslije prošlosezonske sezone za zaborav,opet podsjeća na igrača od prije 2 sezone kad smo uzeli naslov,igra Eden-igra i Chelsea #CFC COME ON BLUES

avatar
MANUTD
Tuesday, 21.02.2017
22:04

Pravi tatin sin. Isabotirao je Murinja samo tako, vidi se iz aviona, a pod istim je bio najbolji igrac lige. Njega kad bi Konte stavio na klupu 2 utakmice verujem da bi otisao odmah do Romana da place. Jednostavno, vidi se po njemu da je razmazeno stvorenje.

avatar
Wednesday, 22.02.2017
18:25

Sta tek reci za tvoje svakodnevno plakanje po Celsijevim vestima?