Azar: "Engleska liga najbolja na svetu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.12.2014.
23:14
Izvor: Sportske.net

Belgijski internacionalac Eden Azar govorio je za francuski list "La Voix des Sports" o svojoj karijeri i aktuelnim dešavanjima u Čelsiju. Prvotimac "Plavaca" konstatovao je kako engleska liga nema konkurenciju u Evropi.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača na svetu Eden Azar dao je opširan intervju za francuski magazin "La Voix des Sports" koji će biti objavljen u ponedeljak, ali su pojedini delovi već dospeli do medija.

Govoreći o svojim utiscima o Premijer ligi i igranju za Čelsi Azar je priznao da iskustvo igranja u Engleskoj ne može da se uporedi sa bilo čim drugim.

"Ljudi u Engleskoj žive za fudbal. Ne postoje 'male' utakmice u ovoj fudbalskoj zemlji. Dok sam nastupao za Lil navijači su bili sjajni, takođe i u Belgiji, ali Engleska je Engleska, najbolja liga na svetu" kazao je Azar.

Čelsijev kreator igre uskoro bi trebalo da produži saradnju sa "Plavcima" a ukoliko se tvrdnje engleskih medija ispostave tačnim Azar će postati najplaćeniji igrač fudbaler u istoriji kluba sa "Stamford Bridža".

Eden Azar ušao je u sjajnu golgetersku formu u poslednje vreme pošto je na poslednje četiri utakmice u dresu Čelsija postigao tri gola a piliku da popravi svoj učinak imaće u duelu sa Stoukom na "Britanija stadionu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke