Avion leteo, "Podmornica" se nasukala!

Autor: Boris Jovanović
subota 27.09.2014.
17:47
Izvor: Sportske.net

Nad "El Madrigalom" avion koji je pozivao Kristijana Ronalda da se vrati kući, u Mančester Junajted. Portugalac nastavio strašnu seriju protiv Viljareala, a Real bez problema odneo bodove sa tradicionalno teškog gostovanja!

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Real Madrid je očekivao teži posao na "El Madrigalu", tamo su u poslednja dva navrata remizirali, međutim ovoga puta iznenađenje je izostalo.

U prvih pola sata je gledaoce zabavljao avion koji je nadletao stadion, navijači Junajteda su platili da nosi transparent sa porukom Ronaldu da se vrati u klub iz koga je došao u Real.

Domaćin nešto bolji, izveli su par opasnih akcija, ali nije bilo mnogo posla za Kasiljasa.

A onda nokaut, dugo je Real pleo mrežu, sevnuo je udarac, Luka Modrić je iz kolena raspalio, Asenjo se nije pomerio, igrao se 32. minut.

To je preseklo domaće, pokušali su da izjednače, ali je sevnula kontra, Bejl-Benzema-Kristijano, ili BBC, kako kažu u Španiji, Ronaldo je sa nekih 13 metara šutirao i matirao Asenja.

U pet poseta "El Madrigalu" postigao je šest golova, sve se menja, samo njegove navike ne, ponovo je dao gol "Žutoj podmornici".

U nastavku su se možda navijači Reala pribojavali da bi mogli da vide reprizu iz San Sebastijana kada je njihov tim vodio i na kraju izgubio, ali ništa od preokreta, Viljareal nemoćan da uzvrati. Na momente smo videli pravu uspavanku, završilo je 2:0, mnogo lakše nego što se očekivalo je Real stigao do trijumfa.

Golove sa "El Madrigala" možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke