Augsburgu bod sa igračem više, ''Farmaceuti'' izbegli poraz

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.11.2015.
19:31
Izvor: Sportske.net

S obzirom da će u Humskoj odigrati odlučujuću utakmicu za plasman u drugi deo takmičenja u Ligi Evrope, za navijače Partizana su ovih dana veoma važne vesti vezane za rivala crno-belih u toj utakmici, ekipu Augsburga.

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Ova ekipa je danas u 14. kolu Bundeslige na svom terenu dočekala trećeplasirani Volfsburg, a njihov duel je završen bez golova, rezultatom 0-0.

Volfsburg je prvi pripretio preko Basa Dosta, a zatim sledi period konkretnije igre Augsburga, koji je do kraja prvog poluvremena imao dve velike prilike preko Kajubija i Verhaga.

U 61. minutu je i Dominik Ker mogao da dovede Augsburg u vođstvo, da bi nešto kasnije i Naldo i Kaliđuri propuštali prilike za goste.

U poslednjih šest minuta, Volfsburg je igrao bez isključenog Dantea, ali domaći nisu uspeli da to i iskoriste.

Augsburg je danas nastupio u sledećem sastavu:Hic, Verhag, Kalsen-Braker, Klavan, Maks, Bajer, Ker (Moravek od 86.), Kajubi, Ja-Čeol Ko (Đi Dong Von od 75.), Esvejn, Bobadilja.

U isto vreme, Leverkuzen je dočekao ekipu Šalkea i njihov duel je završen remijem, ali uz po jedan pogodak na obe strane - 1:1.

Šalke je bio bliži pobedi, pošto je vodio od 50. minuta golom Čupo-Motinga, ali je u finišu meča, u 86. minutu domaćin stigao do izjednačenja autogolom Ritera - 1:1.

Podsetimo, Dortmund je ranije danas lako savladao Štutgart sa 4-1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leo10 barselona
Sunday, 29.11.2015
21:50

Imal gde brata sergia la decime koji je govorio da je barsa prosek ekipa?

avatar
Sunday, 29.11.2015
21:31

Belarabi jedan od najboljih igraca na ovoj utakmici, mozda i najbolji. Borben, ima ntehniku, sve pohvale. Odlicno nbi se ukolopio u Gvardiolin stil igre.

avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 29.11.2015
20:34

Ni pod razno ne smemo da ih potcenimo u Bg, njihova ekipa nije za bacanje i verujem da ce izboriti opstanak u Bundesligi ako promene tog trenera.