Atletiko se oprašta od titule...

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.03.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid nastavlja sa nešto slabijim partijama ove sezone u Primeri, sada su dosta daleko od odbrane titule prvaka Španije. Treći meč bez pobede ekipe Dijega Simeonea.

Beta/APPhoto/Manu Fernandez
Beta/APPhoto/Manu Fernandez

Povezane vesti

Aktuelni šampion države, Atletiko Madrid, ponovo je odigrao nerešeno u španskoj Primeri i tako nastavio da igra u nešto slabijoj formi pred veoma bitmu utakmicu u Ligi šampiona protiv Leverkuzena na svom terenu.

Danas su bili bolji rival od Espanjola u Barseloni, ali nisu uspeli da savladaju niti jednom golmana Kasilju.

Jedan od najvećih krivaca za to jeste Miranda, centralni bek gostiju koji je dobio crveni karton pred sam kraj prvog dela igre udarivši protivničkog igrača laktom.

Nakon tog crvenog kartona Fernando Tores je zamenjen, ušao je Himenez, a Atletiko je više morao da obrati pažnju na odbrambene zadatke kako ne bi izgubio utakmicu.

Uprkos tome, Atletiko je imao svoje prilike u drugom delu, Raul Garsija i Arda Turan su propustili najbolje prilike, ali je odbrana domaćih odlično reagovala u tim situacijama, tako da je ostalo 0:0.

Atletiko Madrid je izgubio i treće mesto u Primeri nakon ove utakmice, Valensija je jučerašnjom pobedom pretekla šampiona, a prvoplasirana Barselona u ovom trenutku ima 6 bodova više i utakmicu manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke