Atletiko preokretom do celog plena!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.02.2016.
17:51
Izvor: Sportske.net

U prvoj današnjoj utakmici 23. kola španske Primere, Atletiko je na svom terenu savladao ekipu Eibara.

BETA/AP Photo/Alexey Filippov
BETA/AP Photo/Alexey Filippov

Povezane vesti

Posle dva kola bez pobede i samo jednog boda osvojenog u tim mečevima, madridski Atletiko je danas na svom ''Kalderonu'' savladao Eibar rezultatom 3:1.

Posle prvog poluvremena bez golova, sam početak drugog bio je šokantan za favorizovanog domaćina. Eibar je, naime, već u 46. minutu poveo sa 1:0, a golmana Oblaka savladao je Keko na asistenciju Enriha.

Ipak, Madriđani su uspeli da se ubrzo oporave. Deset minuta kasnije, Koke je proigrao Himeneza, a ovaj donosi izjednačenje domaćima - 1:1.

Potpuni preokret dogodio se u 63. minutu meča, kada je Koke upisao još jednu asistenciju, a egzekutor je bio Nigez - 2:1.

Do samog finiša meča trajale su nade gostiju da možda mogu i do boda, ali je onda, u prvom minutu nadoknade vremena, sve dileme rešio Fernando Tores, postavivši konačnih 3:1, a taj gol možete da vidite OVDE.

Tores je, inače, zaigrao od 76. minuta, kada je na terenu zamenio Karaska.

Ovim trijumfom Atletiko se učvrstio na drugom mestu na tabeli, sa četiri boda ali i jedan meč više u odnosu na trećeplasirani Real Madrid.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy88
Monday, 08.02.2016
18:17

Za sve fanove Reala, ovu sezonu mozete zaboraviti sto prije jer ona pripada Barsi i Atletiku!Navijam za Junajted i Atletiko od kada znam za sebe!Gledao sam sinoc kako se Real pati sa Granadom, ne igraju ljudi lose ali im treba malo hemije i zajednistva!Atletiko toga ima na pretek, a Barsa trenutno ima najbolji trojac na svijetu,plus sjajan vezni red!Real gledano ima jacu ekipu od Atletika, ali nemaju pravi timski duh. Tu je puno ega i sujete i to svi mi vidimo kada Real igra. To ne moze promijeniti nijedan trener NA SVIJETU, A KAMOLI POCETNIK U TIM VODAMA!Zizu je za mene medju 5 najboljih igraca svih vremena i ima ogromno postovanje, ali pomiriti sujetu kod svih Zvezda Reala djeluje kao nemoguca misija, bar iz ove perspektive!

avatar
hadzimontagic
Sunday, 07.02.2016
00:11

Zalosno je kad navijaci Reala navijaju za Eibar.

avatar
Saturday, 06.02.2016
19:16

Торес није лош, користи указане шансе...

avatar
LuisSuarezFB
Saturday, 06.02.2016
19:02

Dosadno u prvom u drugom bolje. I Eibar je ove sezone sasvim dobar

avatar
novak djokovic
Saturday, 06.02.2016
19:00

Atletiko je trenutni najveci rival Barsi, 0:4