Atletiko nastavio niz, pao Deportivo

Autor: Miloš Marković
nedelja 30.11.2014.
13:48
Izvor: Sportske.net

Izabranici Dijega Simeonea zabeležili su novu pobedu u Primeri, u matine terminu savladali su ekipu Deportivo La Korunje.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Meču u Madridu su prethodile užasne nesportske vesti, navijač Deportiva je pretučen i bačen u reku. Klinički mrtav, otpisan je od strane španskih medija, ali je ipak uspeo da sačuva život.

Dešavanja na terenu išla su u prilog Atletiko Madridu, koji je zabeležio novu pobedu, petu na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima, dok je Deportivo nakon dva remija bez golova, zabeležio novi poraz u tekućoj sezoni i ostao na 18. mestu, poziciji koja vodi u niži rang takmičenja.

Izabranici Dijega Simeonea su u dobroj formi, ne odustaju u trci za fantastičnim Real Madridom i Barselonom.

Pobedom nad Deportivom Jorgandžije su izbile na drugo mesto sa bodom više (29) od Barselone, koja svoj meč igra od 21 sat, derbi na gostovanju Valensiji.

Atletiko Madrid je danas trijumfovao rezultatom 2:0.

Kada se činilo da će se na poluvreme otići bez golova, Atletiko je uspeo da stigne u vođstvo. Nakon prekida i slobodnog udarca, loptu na petercu glavom zahvata Mandžukić, prebacuje do Nigueza koji je spušta u mrežu.

Zadali su psihički udarac rivalu Madriđani, u drugom delu igre već u 55. minutu potvrdili pobedu.

Konačan rezultat meča postavio je Arda Turan, golom koji je došao nakon kornera i gužve u petercu rivala. Sjajni fudbaler se dobro snašao u loptu smestio u mrežu.

Golove sa ovog meča možete pogledati ----> OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke