Atletiko Madrid izdržao pakao u Minhenu i prošao u finale!

Autor: Milovan Longinov
utorak 03.05.2016.
22:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u finale Lige šampiona pošto su večeras na Alijanc areni sačuvali prednost od 1:0 i uprakos poraz od 2:1 (1:0) prošli u narednu rundu.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

U neverovatnoj utakmici videli smo dva promašena penala i to u trenucima kada su oni mogli praktično da odluče sve. Prvo je Miler promašio penal za 2:0, da bi potom Tores propustio šansu da izjednači na nedostižnih 2:2.

Bajern je poveo golom Ćabija Alonsa u 30. minutu, izjednačio je Grizman u 54, a konačnih 2:1 postavio je Levandovski u 74. minutu.

Bavarci su u meč ušli silovito i ofanzivno od prvog trenutka kao što se i moglo očekivati od ekipe Pepa Gvardiole.

Domaći su imali nekoliko solidnih pokušaja, uglavnom sa distance, a najbliži golu bio je Levandovski koji je u 15. minutu šutirao glavom pored gola.

Madriđani su imali dva solidna pokušaja sa velike udaljenosti, ali Manuel Nojer nije dozvolio iznenađenje.

Posle pola sata igre, Bajern je iskoristio svoju inicijativu. Augusto Fernandez je oborio Alabu na 20 metara, a Ćabi Alonso iz slobodnog udarca snažno šutirao kroz živi zid i matirao Oblaka.

Samo četiri minuta kasnije, Bajern je imao veliku šansu da poveća svoju prednost, ali je udarac Tomasa Milera sa bele tačke zaustavio Jan Oblak.

Prethodno je Hose Marija Himenez vukao za dres i oborio Havija Martineza, a sudija pokazao na belu tačku.

Gol Ćabija Alonsa i odbranu Jana Oblaka pogledajte OVDE.

U finišu prvog poluvremena došlo je i do prvog ozbiljnijeg sukoba ispred klupe Atletiko Madrida, a u klinču su se čak našli i Frank Riberi i trener Dijego Simeone.

Gosti iz Madrida nisu mogli da zamisle bolji početak drugog poluvremena. Gosti su iskoristili prvu lošiju postavku domaćih u odbrani, Grizman je posle duplog pasa sa Toresom izašao sam na Nojera i pogodio prvi ugao za 1:1.


Taj gol je poremetio igru Bajera koji je na pao u narednih 15 minuta. Domaći su pokušavali po bokovima preko Riberija i neprimetnog Daglasa Koste koga je u 73. minutu zamenio Koman.

Samo minut kasnije, Bajern je izveo najbolju akciju u drugom poluvremenu, Alaba je centrirao sa levog krila, Vidal glavom vratio do Levandovskom kom nije bilo teško da pogodio iz neposredne blizine. 


Domaći su posle gola krenuli još silovitije ka golu, u potpunosti pritisnuli Atletiko u šesnaestarac, Miler je imao novu šansu, ali je šutirao za malo pored gola.

U 84. minutu, Atletko je imao veliku priliku da reši plasman u finale, ali je Fernando Tores promašio penal. Prethodno ga je Martinez oborio van šesnaesterca, a sudija i pored toga pokazao na belu tačku. Ipak, Manuel Nojer je pročitao udarac Toresa i sačuvao svoj tim.

Ipak, do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Atletiko prvi finalista i 28. maja u Milanu će se sastati sa boljim iz meča Real Madrid - Mančester siti.

Sve golove i promašene penale, pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

288 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jason
Wednesday, 04.05.2016
12:57

Sve jedno bi bilo ko je prosao u finale!Oba tima su zasluzila!Nadam se da u finalu Atletiko osvaja!

avatar
Gaucho10
Wednesday, 04.05.2016
10:33

Jedini covek koji moze da porazi Atletiko je Murinjo.nProtiv takve ekipe moze samo smrda kao sto je Jose.Setite se samo Intera iz 2009 I polufinala protiv Barse, nisu mogli do 81. da ih probiju.Da biste pobedili Atletiko, onda morate biti prljaviji I agresivniji od njih

avatar
No ®ules
Wednesday, 04.05.2016
16:26

Inter je predhodno razbio Barsu u Milanu 3:1, da bi u revansu igrali od 25-og minuta sa igracem manje! Iste godine dobili su tada jaki Celzi oba puta, kao i Bajerna u finalu. Slabo mi ti to pratis :)

avatar
(anti)talentovan lik
Wednesday, 04.05.2016
17:03

Ahahahha, dobro si rekao, ja bih iskreno volio duel Celzija s Murinjom na vrhuncu i ovakvog Atletika, kvota za crveni na utakmici 1.05 :D

avatar
Poznavalac
Wednesday, 04.05.2016
09:06

Gvardiola me razocarao,za ove tri godine na klupi bajerna uz nikad veca ulagjnja ne osvojiti LS je razocaravajuce.Ispada na kraju da je klasicna trenerska prevara jer je imao srecu da u timu ima mesita,cavija,inijestu,alvesa,pujola,nejmara..pa enrike ispada da pravi vece uspehe u barsi kada se realno pogleda..

avatar
Jason
Wednesday, 04.05.2016
16:19

Nije imao Nejmara!

avatar
BarcaFan
Wednesday, 04.05.2016
07:02

Izuzetno mi je drago da je Atletiko u finalu LS a voleo bih da i Real stigne do finala da bi im Atletiko vratio milo za drago.

avatar
AtleticoDeMadrid
Wednesday, 04.05.2016
02:10
avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 04.05.2016
00:48

Uz Juve jedini klub koji moze da pomrsi racune svim velikanima koji igraju napadcki fudbal, koji zive za posed lopte... od timova koji se bore za klempavka oni su ga najvise zasluzili, neverovatna disciplina, uz Atletiko do kraja

avatar
YNWA forever
Wednesday, 04.05.2016
00:31

Anti fudbal je opet pobedio

avatar
A.Shevchenko 7
Wednesday, 04.05.2016
00:21

El ninjo i Grizman najopasniji tandem Evrope zadnja 2 meseca, smejte se koliko hocete ali im treba 2 metra prostora da naprave haos i resavaju meceve! Bravo Atletiko navijam da osvoje naravno!

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:02

Samo cuti i gazi!

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:22

Pa Gvardiola vas ubio u svakom segmentu igre.

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 04.05.2016
09:55

Pa ćuti onda.

avatar
Larion@
Wednesday, 04.05.2016
00:01

Zasluzeno !!! Zeleo sam Bajerna u finalu da se ne bi tek tako Real prosetao do titule,ali nakon ove utakmice mogu slobodno da kazem da bi ovakav Bajern vise legao Realu. Atletiko je u trci rame uz rame sa Barsom u Primeri, a u LS prosao je dva najveca favorita i ne vidim da su na izmaku snage kao u slucaju od pre dve godine. Deluju mi puno jace, organizovanije, kvalitetnije i mocnije. Bice jako,jako tesko Realu ukoliko sutra prodju. Atletiko ovim nije odradio posao Realu,vec zadao preteski zadatak

avatar
vatreni navijac
Tuesday, 03.05.2016
23:53

Jes da sam navijao za atletiko večeras. Ali nešto mi se ipak ne svidja. U posljednje vreme svedoci smo da pobedjuju ekipe koje se dobro brane, koje igraju na kontru ili prekid. Sve više fudbal gubi na lepoti. ( lester,atletiko...)

avatar
Nikola Nikolic
Wednesday, 04.05.2016
02:19

Svako ima svoje misljenje. Meni je upravo to lepota fudbala, ne mogu da gledam timove koji kruze i imaju milione dodavanje, jednostavno dosadno. Atletiko igra onako kako je igrao Simeone, cvrsto, brzo i jednostavno sa odlicno odbranom. Atletiko je ekipa koja igra za ekipu, a ne ekipa koja igra za jednog pojedinca (Real i Barsa)

avatar
lonchy88
Tuesday, 03.05.2016
23:42

Prosli Barsu, prosli Bajerna!Prodjemo do kraja koga god dobijemo_Jel tako S-i-m-k-e?Cola i ove momke ne moze nista zausgaviti!Iskreno navijam za atletiko od malih nogu, to znaci vec punih 20 godina. Mi smo prosli sito i reseto.Uzeli smo titule 97 i onda se srozali kroz par godina do swgunde!Tada se pojavio tores i uveo tim u primeru.Narednih 10 godina smo prodavali redovno najbolje igrace i strelce i nekako su se poklopile stvari.Dosao je colo, a sa njim i rezultati.Ulio je sigurnost u igrace, unapredio igru, prenio im samopouzdanje i usadio vjeru u njih same!Sto kaze simke usavrsio defanzivu.Za mene kao navijaca najbolje sto sam vidio od fudbala jeste hajnesov bajern u negovoj poslednjoj sezoni kada je razbucao barsu!A pored toga tima i fergijev junajted na prelazu vijeka sa kolom i jorkom, kinom, smajhelom i generacijom 92.To je bio vrh fudbala!Ovo su neka nova vremena.Ono sto je colo pokazao i dokazao je da se trud , rad i vjera u sopstvene mogucnosti isplate.Ovo je strasno veliki uspjeh za atletiko!Nadam se, u stvari znam i vjerujem da idemo do kraja, jos da se barsa oklizne u primeri.............

avatar
fiSTE
Wednesday, 04.05.2016
00:09

Gde ti ides? Navijas za Atletiko 2 meseca, kad ode Simeone navijaces za njegov sledeci klub.

avatar
lonchy88
Wednesday, 04.05.2016
20:19

za fistea i samketa kralja, navijam cijeli zivot za iste timove, united u engleskoj ( zbog jorka i kola, gigsa i skolsa), atletiko u spaniji, milan u italiji, marsej u francuskoj, kajzerslautern u njemackoj!Ako ne vjerujete pitajte moga druga arita aduriza!A sada sto se vas dvojica prodajete i ne razumijete u fudbal to su vase stvari. Vozim golfa dvojku, imam diplomu drzavnog fakulteta zavrsenog u roku.Znam sta su cast i dostojanstvom, a pogotovo postenje. Tako da ne volim kada se neko ovde pravi pametan a ne poznaje me. Ima jedna izreka da svako ima cijenu. A ja kazem da su neke stvari neprocjenjive. Tako da fiste i samke ubuduce decki mucnite malo glavom i budite pristojniji na ovome sajtu. Ipak su ovo sportske.net! I jos jedna stvar budite sirokogrudni, a ne oprecnih svatanja.Sportski pozdrav od mene momci

avatar
ZAGORENA LEZA
Wednesday, 04.05.2016
00:24

Ti si sinko čuo jučer za atletiko kao i ja za siti i tu pišeš da navijaš za njih 20 godina .Nemoj me molim te nasmijavat .

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 03.05.2016
23:41

niko ne igra gori,jadniji i bedniji fudbal od atletika...koliko su prljavi ovi igraci toliko je prljaviji simeone

avatar
fiSTE
Wednesday, 04.05.2016
00:09
avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 03.05.2016
23:38

I sta je Gvardiola doneo Baernu na klupi a da to isto I ekonom iz A.Arene ne bi!?

avatar
Wednesday, 04.05.2016
11:54

Da je Miler pogodio penal, drugacija prica bi bila. Gvardiola bi sigurno osvojio LS, ali je ekipa psihicki pala nakon omasenog penala.

avatar
P. S.
Wednesday, 04.05.2016
18:23

A šta su to Barseloni doneli svi treneri od njega pa nadalje do Enrique-a, a što ne bi donela i čistačica Camp Nou-a? Kol'ko god da je loš Gvardiola, svakako je manje loš nego što je bio u Barsi. Ali očigledno je (ako samo slušamo kuknjavu) 'normalno' da Barsa ima najgore moguće trenere godinama, međutim ako se neko od lošijih trenera slučajno zapati u Bayernu ili Realu onda kuku lele, na sav glas... te mi bi smo ovo da imamo trenera, te bismo osvojili ono samo da nam nije ovaj trener itd.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 04.05.2016
18:23

Da Ramos nije dao gol u poslednoj min.Atleti bi bili sampioni,znas li koliko "da je i ne bi" u zivotu,sportu,kladionicu,kocki etc menjaju stvari.Sve je to druze sastavni deo jedne celine.A top ekipa koja na jedan nula promasi penal i onda kao je psihicki pala ne zasluzuje finale i trofej,sto se upravo i to desilo.

avatar
Jason
Wednesday, 04.05.2016
16:21

Pravo u centar!

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 03.05.2016
23:35

Ne treba zanemariti jedan mnogo vazan fakt,Atletiko nije samo borbena vec tehnicki vrlo dobro potkovana ekipa.

avatar
Thierry Henry 14
Tuesday, 03.05.2016
23:33

Svaka čast atletiku na prolazu u finale, ali i svaka čast bajernu na dobro odigranoj utakmici. Mene kao neutralnog je utakmica oduševila, vidjeli smo 3 gola, 2 promašena penala, prave muške borbe, neizvjesnosti do poslednjeg zvižduka.

avatar
elkinjo10
Tuesday, 03.05.2016
23:23

Bayern nije zasluzio ni Juventusa da prodje!!!I zato bavarci nemojte vi da mi pricate o sreci...Atletiko do trofeja!!!Ako ga je iko zasluzio...oni su!!!

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:13

Vi ste kao zasluzili Skudeto.

avatar
Gaucho10
Wednesday, 04.05.2016
10:28

Da zaaluzilii su.OD 31. oktobra 73 boda OD 75, sad je I veca razlika

avatar
denikv
Wednesday, 04.05.2016
09:24

ma ne pricaj bre. bajern je zasluzio da prodje dalje. atleiko se branio odbranio imao srece i ide u finale.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 04.05.2016
08:26

Igrali su viktorije sa vama tako da apsolutno jesu!

avatar
elkinjo10
Wednesday, 04.05.2016
06:18

pogledaj malo tabelu prijatelju i pokrij se po usima,titula se ne slavi u prvih pet kola(kao sto ste vi pomislili)igra se do zadnjeg kola...i ovaj...ah da....FORZA JUVEEEEEEEE....34 PO REDU SCUDETOOOOOOOO

avatar
Pinturicchio 10
Wednesday, 04.05.2016
01:54

Da nije mozda napoli zasluzio? 24 uzastopne utakmice bez poraza i od toga 23 pobede i to nije zasluzeno, jesu i ove godine sudije krive?

avatar
Japanac
Wednesday, 04.05.2016
00:39

Pa kad od -15 idemo na plus 12 onda smo zasluzili...

avatar
Delija_u_srcu_1989_0
Wednesday, 04.05.2016
00:29

A sto nismo zasluzili? Decko pogledaj malo kakve rekorde smo oborili ove sezone i onda pricaj. Posle loseg starta izdigli smo se i zaigrali onako kako i treba da igramo.

avatar
ZAGORENA LEZA
Tuesday, 03.05.2016
23:18

Svi govorite španci su surovi ovo ono,a Njemački fudbal je puno bolji ,kad usporedite Njemačku i španjolsku reprezentaciju .Švabe su 45 puta trofejniji , i stalno dolaze do kraja svjetski i evropski prvenstava,a španci ispadaju po grupama .Pa bi volio da mi neko kaže kako su oni bolji jer nisu

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 03.05.2016
23:24

Zakljucio sam da fudbal pratis od 2014

avatar
ZAGORENA LEZA
Tuesday, 03.05.2016
23:35

Meni se čini da ga ti uopće ne pratiš jer cijeli španjolski reprezentativni uspjesi mogu se nabrojit zadnjih 10 godina i svak im čast na tome ,ali ono što njemci imaju oni neće ni za naredni 100 godina

avatar
No ®ules
Tuesday, 03.05.2016
23:25

Nemacka nikada nije uspela da pobijedi italijansku reprezentaciju u zvanicnim mecevima, ali su trofejniji od Azura. Druga stvar, liga i reprezentacija su nesto sasvim drugo. Španci su vise nego mocni, samo slijep to ne vidi.

avatar
Pipoo
Tuesday, 03.05.2016
23:09

bravo svaka cast ... ako je iko zasluzio finale onda je to atletiko .... zasluzio je da ga i isto osvoi ... pobedio barsu pobedio bayerna ... sto da ne i REAL ... CITY .....

avatar
Anwar_El_Ghazi
Wednesday, 04.05.2016
08:32
avatar
Anwar_El_Ghazi
Wednesday, 04.05.2016
08:34

Pravopis se uci u 2. razredu osnovne.n*osvoji

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 03.05.2016
23:08

Svaka cast atleticu

avatar
Elber Muminovic
Tuesday, 03.05.2016
23:08

Sledeci je Real ako budu prosli City.Svaka cast mozda ne igraju atraktivan fudbal,ali Atletiko je najkompletniji tim trenutno koji igra na rezultat.

avatar
Tuesday, 03.05.2016
23:06

Sramota za evropski fudbal ako Atletiko osvoji Ligu sampiona.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 03.05.2016
23:12

Sramota da bajernu treba 50 suteva za 2 gola od kojih je jedan cista sreca

avatar
Tuesday, 03.05.2016
23:42

Psihicki su pali igraci Bajerna. Da je Miler iskoristio onaj penal, druga prica bi bila.

avatar
No ®ules
Tuesday, 03.05.2016
23:15

Pa nije fudbal samo besomucno dodavanje bez nekog efekta, vec i kontra, taktika, borbenost, citanje protivnika, srčanost...

avatar
ZAGORENA LEZA
Tuesday, 03.05.2016
23:06

Atletiko nije zaslužio finale ,Bayern je 100 bio bolja ekipa i samo jedna greška Bajerna di Martinez i alaba nisu reagirali pravo i grizman zabija gol ,žalosno za Bajern da ispanu kad su puno bili bolji

avatar
MarkoDjordjevic
Tuesday, 03.05.2016
23:14

Atletiko igra ratnicki fudbal. Zalosno je to sto ljudi kao ti to ne shvataju. Simeone pravi cuda sa ekipom koja ima mnogo manji budzet od mnogih ekipa. Atletiko je cudo, Atletiko ce uzeti ove godine LS.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Wednesday, 04.05.2016
11:54

Polako, ima finale...pitaju se tu i jos neke sile

avatar
ZAGORENA LEZA
Tuesday, 03.05.2016
23:42

Svaka čast na ratničkom fudbalu i ja to cijenim ,ali nemoj govorit o buđetu jer Bajern manje troši na kupovine od atletika samo toliko da znaš i nisu oni tolika sirotinja imaju buđet od 145 miliona godišnje i ako si gledo utkmicu budi realan i priznaj da je Bajern zaslužio proć

avatar
Thierry Henry 14
Tuesday, 03.05.2016
23:38

Atletiko je zazluženo u finalu, ali i da je bajern prošao ne bi bilo nezazluženo, imali su prednost od 1:0 i penal, nisu iskoristili to i atletiko ih je kaznio, oni kasnije nisu uspjeli kazniti toresov promašaj i to je to.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Tuesday, 03.05.2016
23:36

A chelsea 2012 nije igrao ratnicki

avatar
Susaeta
Tuesday, 03.05.2016
23:05

Jan Oblak, nema dalje!! nInace sam htio gol Torresa, nema veze. Daje ga El Nino u finalu, aj sad Real pa da gledamo ludnicu u finalu!

avatar
No ®ules
Tuesday, 03.05.2016
23:04

Timovi iz Primere surovi! Nikada ni jedna liga nije tako dominirala, mozda Calcio 90-ih, ali ovo je strasno. Svaka cast Atletiku zasluzuju taj famozni trofej LŠ.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Wednesday, 04.05.2016
00:01

Od 89 do 99 u tri evropska takmicenja italijani su imali 28 finalista

avatar
fiSTE
Tuesday, 03.05.2016
23:02

Zasto ljudi pljuju Gvardiolu, pa Bajern samo nije imao srece veceras.

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:11

Bajern ih je razbio u svim segmentima igre.

avatar
Anwar_El_Ghazi
Wednesday, 04.05.2016
08:41

Pa pljuju ga zato sto su očekivali da ce ovaj Bayern zaigrati bolje od Heynckes-ovog. Ali realno nije napravio ni približno ono sto se od njega očekivalo. Nije ni mogao s obzirom da je ono sto je Heynckes radio bio vrh...

avatar
Jupp Heynckes
Tuesday, 03.05.2016
23:01

Gvardiola moze da pakuje kofere.

avatar
fiSTE
Wednesday, 04.05.2016
00:12

Jupp ih je odavno spakovao.

avatar
fiSTE
Wednesday, 04.05.2016
17:09

Jednu je samo i uzeo. Penzija matori.

avatar
Jupp Heynckes
Wednesday, 04.05.2016
00:39

Sa osvojenom tripletom.

avatar
Paul George
Tuesday, 03.05.2016
23:01

Ajmo Colo i druzino,do titule sampiona Evrope!

avatar
Igre Igrice
Tuesday, 03.05.2016
23:00

Prosao je Murinjov smaracki fudbal, proce i od ovog mesara Simeonea! Ne podnosim Bajern, ali volim fudbal!

avatar
No ®ules
Tuesday, 03.05.2016
23:21

Utakmica je bila odlicna, tvoj kom je klasicno nepoznavanje fudbala. Nece valjda svaki tim na svijetu da kopira barsin stil igre, postoje treneri koji drugacije razmisljaju. Mnogi strucnjaci danasnjice kazu da je tika-taka dosadna, i da ta besomucna dodavanja i nisu nesto sto fudbal cini zanimljivim. Atletiko je mocan tim.

avatar
Igre Igrice
Wednesday, 15.06.2016
12:36

Daj nabroj mi te strucnjake koji kazu da je tika-taka dosadna? Atletiko je NULA tim!

avatar
Igre Igrice
Wednesday, 04.05.2016
14:30

Jedno je kad se igra fudbal, a drugo je kad se samo branis i cekas da protivnik napadne i napravi gresku pa da se nekom kontrom krene napred, ako to ne uspije onda udri po nogama, zadrzavaj vrijeme, glumetaj i sl!

avatar
MarkoJuve
Wednesday, 04.05.2016
00:58

Sve ti je objasnio Trapatoni...

avatar
tri tacke
Tuesday, 03.05.2016
22:58

Riberi najbolji veceras. Steta sto nije igrao Roben, mislim da bi vise problema imao Atletiko.

avatar
Bat
Tuesday, 03.05.2016
22:56

atletiko dao gol iz jedine sanse..posle ih cakir castio penal na svu srecu to nije odlucilo utakmicu..prelomni trenutak je promasen penal milera mislim da bi posle toga bajern dao jos koji gol..atletiko izbacio barselonu i bajern a to su bila dva najveca favorita..psv su izbacili nakon one penal drame..ako sad ne osvoje ligu sampiona ne znam kad ce..

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 03.05.2016
22:56

Pre bih izabro da navijam za Bajern i da mi sada bude krivo sto nismo prosli, nego da navijam za tim kao Atletiko koji predstavlja skup drvoseca... Mia San Mia Dace Bog Ls sl sezone, hvala momci na odlicnom mecu danas...

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Tuesday, 03.05.2016
22:59

koga briga sta ti mislis ... oni ljudi igraju finale , i imaju sansu ya trofej ... kako god izb

avatar
Wednesday, 04.05.2016
11:56

Nezasluzeno prosli u finale.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 03.05.2016
23:00

..i onako da je bilo sudijske pravde niste trebali dalje od meca sa juventusom!

avatar
Manchester City FC
Tuesday, 03.05.2016
22:53

Vidimo se u finalu.

avatar
Milos 1996
Tuesday, 03.05.2016
22:58

Vi nemate ni 10 % sanse za prolazak! Nisam navijac Reala,ni Barse ni Atletika,samo sam objektivan.

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 03.05.2016
23:28
avatar
NAJJACI!!
Tuesday, 03.05.2016
22:59

Ali sa Bajernom!😅

avatar
iskusna vezara
Tuesday, 03.05.2016
22:51

more bravo za atletiko! simeone glava i ludi burgos.. pa to mora da prsti i puca u kosti.. a muceni tores i dalje barbika..

avatar
Barça u ♥
Tuesday, 03.05.2016
22:51

Kako Atletiko igra dosadno,to je neverovatno...Ali oni igraju samo na rezultat,na bilo koji nacin.Kada imaju povoljan rezultat svi se nabiju u sesnaesterac i trose svaki moguci sekund.Nadao sam se da Bajern prodje,kada je Barsa vec ispala jer ipak igraju atraktivno a i volim Pepa ,ali eto kada su vec prosli zelim im osvoje LS.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 03.05.2016
23:15

A kada ga nemaju, oni daju gol, a sta radi bajern u ovom dvomecu kada nema rezultat???

avatar
Barça u ♥
Tuesday, 03.05.2016
23:32

Bajern je savrseno igrao u prvom poluvremenu,nije mi jasno zasto nisu tako nastavili i u drugom.Atletiko je strasno efikasna ekipa,ako imaju sansu iskoriste je.Brza lopta napred,greska Martineza i Alabe,puno prostora i eto gola.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 03.05.2016
22:51

Zasluzen prolaz Atletika i mislim da ce osvojiti trofej ove sezone

avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 04.05.2016
14:04

Cime su zasluzili stvarno mi nije jasno... U ovom dvomecu je igrao samo Bajern, sreca je odvela Atletiko dalje...

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Tuesday, 03.05.2016
22:50

... Jednostavno spanci su surovi, totalna dominacija ... nadam se poyitivnom sutrasnjem ishodu ...idemo PRIMERA

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 03.05.2016
23:02

Ako cemo iskreno, ovo je prolaz na misice ne na kvalitet... Gol iz ofsajda, penal za Atletiko nije bio... Iako su protiv Barse apsolutno zasluzili prolaz, pa da im se i progleda kroz prste onaj penal za Barsu u nadoknadi (koji realno jeste bio) veceras ih je sudija progurao u finale jer je Bajern bio mnogo bolji... Opet ce im Real uvaljati neki gol u 90-om...

avatar
P. S.
Tuesday, 03.05.2016
23:38

Ako ćemo još iskrenije ovo je bruka i sramota za fudbal. Za ovakvo ubistvo fudbala sada još više krivim Barsu, jer da je Barsa u revanšu bila bar upola one Barse od pre Viljarela, sada bismo sigurno gledali sjajnu utakmicu u kojoj bi bolji tim otišao u finale. Ovako, neka je fudbalu večna slava... :(

avatar
Herkules88
Tuesday, 03.05.2016
23:25

samo je po tebi gol iz ofsajda

avatar
lonchy88
Tuesday, 03.05.2016
23:22

kakav ofsajd covece!Ajde molim te lijepo pogledaj ponovo gol grizmana!Sve je cisto kao suza!Penal nije bio, tj. faul van 16 metara ali ga ni tores nije zabio. A prije ce nas citz dobiti nego real.Real nema sta da trayi u finalu protiv atletika.Zgazicemo ih ako prodju!Sudija je bio maksimalno korektan i sudio je samo ono sto je morao.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
22:49

Kad se umijesaju nebeske sile, onda ni jedna ekipa ne moze nista, kad je Atletiko izbacio Barsu, znao sa da osvajaju LS. Svi znate kolko cijenim Gvardiolu kao trener, zao mi je Gvardiolu, ali ja sam navijao za Atletiko, navijao za Atletiko, jer ne mogu da slusam lazi iz Reala, kako je Ronaldo najbolji, kako Real ima cetiri igraca u najboljoj ekipi LS. Zelim da Svijet vidi da Ronaldo i Real nisu veliki, Atletiko je veci od Reala i Ronalda. Sada samo zelim Real u finale. Da progutaju onu 93minutu hvale, hvale kako je Real velika ekipa, a ne loto ekipa.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Tuesday, 03.05.2016
23:02

polako, treba da osvoje l.s pa da pricas tako ... znas onu narodnu ... Prvo skoci, pa reci hop !!!!

avatar
Maher77
Tuesday, 03.05.2016
23:03

procitas li ti svoj komentar prije nego ga objavis?

avatar
brat sergio#10
Tuesday, 03.05.2016
22:49

Atletiko nije odigrao kako zna u odbrani da igra, danas su imali rupa mnogo ali eto Bajern nije to iskoristio. Simeone bi trebao da kaznu dobije zbog udaranja onog lika sto namjesta izmjene. Idemo u finale pobjediti ih jos jednom kad je najsladje.

avatar
Igre Igrice
Tuesday, 03.05.2016
23:01

Hoce ako bude sudija krao za Real kao i do sada, ali zasto sumnjati u to kad vam je UEFA zrijeb namjesila zasto ne bi i finale!

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:15

Realovi navijaci navijali za Bajern. Atletiko osvaja LS, hoces li cestitati navijacima Atletika, kolko ce Ronaldo imati LS sa Realom a kolko Atletiko.

avatar
CR7
Tuesday, 03.05.2016
22:49

Veliki Bajern i veliki trener zvani Gvardiola.Nisu mogli da poraze Atletiko koji ceo tim kosta 3 puta manje od Bajerna.Sta reci.Sad vidite ko je veliki trener a to je Simeone.

avatar
Igre Igrice
Tuesday, 03.05.2016
23:03

Simeone je onaj koji unistava fudbal! Steta sto Barsa i Bajern ne znaju i ne zele da igraju odbranu, protiv ovih mesara samo treba loptu drzati i ne napadati! Smorinjo otisao, a dosao Simeone koji ce uskoro otici kao i smorinjo! Bitno je da Real raspali Madrid ima velikog trenera! xD

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 03.05.2016
23:49

Taj Realov trener je izmislio fudbal za sve, on je level up! Kao trener ima još da uči i da radi a ti si našao da mu se podsmevaš, tužan li je tvoj život! Fudbal je 70% taktika, Simeone je tu doktorirao, taktički je 99% stručan a Pepitauspavankafudbal je tu 1% stručan! Da nije na pamet naučio Mihels-Krojfov totalni fudbal ne bi znao ni gde se nalazi a kamoli šta radi... Čak i neznalica Enrike je bolji od njega! Biti trener mega zvezda nije tako teško, kao napraviti ekipu od skoro prosečnih igrača!

avatar
lonchy88
Tuesday, 03.05.2016
23:25

ovde si ti pravi smorinjo covece!Ohladi malo!Ljudi igraju fudbal kako znaju i umiju!Jedan carasko koji je odigrao samo 45 minuta je napravio vise uspjesnih driblinga nego costa, riberi i levandovski zajedno za cijelu utakmicu. E sada sto se ti ne razumijes u fudbal to je druga stvar.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:17

Pravda mora da se zdovolji, da navijaci Reala progutaju sve rijeci posle 93minute u Lisabonu

avatar
Don Andres
Tuesday, 03.05.2016
22:49

svaki put kad ovi mesari pobjede (ovog puta u dvomecu) fudbal izgubi.. mada, bajern je sam kriv, da su nastavili 2. kao sto su zavrsili 1. poluvrijeme lagano bi prosli.. atletiko nije navikao da ih neko tako napada.. sa gomilom centarsuteva i udaraca van kaznenog, bili su totalno pogubljeni u 1. poluvremenu zbog tog konstantnog pritiska.. cestitke bajernu na dobroj igri a atletiku sve najgore

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 03.05.2016
23:03

..po vama sve sto nije tika-taka nije fudbal,a domine su zanimljivije i dinamicnije od tike-take!

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 03.05.2016
23:27

Svako ko istinski voli fudbal i poznaje ovu fudbalsku igru ce reci da je Bajern zasluzio da ide dalje... Atletiko je jako bezobrazna ekipa... Koliko su puta samo po licu udarili nase igrace, trci i mase rukama, kao da hoce da poleti... Od Atletikove igre je i strikanje zanimljivije...

avatar
lol
Tuesday, 03.05.2016
23:04

Sta pricas ti bre? Dobili su Barsu,dobili Bayern timove koji su slovili za najvece favorite i ti imas nesto da pricas,fudbal gubi ?!?! Cuti bre,i mene smara kad gledam Barselonu koja se izivljava sa 1000 pasova dok ne dodje do gola ali to je fudbal.Bravo Simeone,idi po titulu LS jer vi to zasluzujete !

avatar
Tuesday, 03.05.2016
22:48

Robena nikad kad treba.

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 03.05.2016
23:31

Riberi bio super danas, Kosta je falio i sreca, ali sta sad bice bolje valjda sl sezone... Mia San Mia

avatar
MarkoJuve
Wednesday, 04.05.2016
01:11

Navijaci Bajerna se zale na sudjenje??? Pa ukrali su protiv Juvea najmanje 3 gola, pa ste diplali igra Švabo dok sudija ne svira kraj. Sve se vraca, sve se placa. Bili ste bolji na vasoj polovini sa tika-taka :-)

avatar
MarkoJuve
Wednesday, 04.05.2016
01:11

Navijaci Bajerna se zale na sudjenje??? Pa ukrali su protiv Juvea najmanje 3 gola, pa ste diplali igra Švabo dok sudija ne svira kraj. Sve se vraca, sve se placa. Bili ste bolji na vasoj polovini sa tika-taka :-)

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:28

Sad treba da se fokusiramo na osvajanju duple krune.

avatar
mrancic
Tuesday, 03.05.2016
22:47

Najlepša vest ove sezone.Kraj za halapljivi Bajern i Gvardiolu

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 03.05.2016
23:30

Idi gledaj balet, ne mogu da verujem koliko mrzite Bajern...

avatar
CholoSimeone
Tuesday, 03.05.2016
23:59

Jedini koji nekog mrzi ovde si ti care, ali normalno je biti isfrustriran u tvojim godinama, samo se opusti i uzivaj

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 03.05.2016
22:47

Tim koji izbaci Barsu i Bajern je zaista neverovatan , koliko god da boli treba im odati priznanje

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Tuesday, 03.05.2016
23:03
avatar
Skrtelinho
Tuesday, 03.05.2016
22:46

Ne znam da li ste gledali Atletiko cesto, ali oni su veoma tehnicki potkovan tim...Jeste da igraju grub fudbal i sve, ali nekada znaju lijepo da se dodaju i cuvaju loptu...Sve u svemu svaka cast za prolazak.

avatar
Tuesday, 03.05.2016
22:46
avatar
Red Legend
Tuesday, 03.05.2016
22:46

Zvanicno proglasavam Gvardiolin mandat u Bajernu neuspjesnim.

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 03.05.2016
23:32

Anceloti ce pokazati sta je trener, da smo igrli na 0 0 u prvom mecu pametno kao Real protiv Sitija sada bi bili u finalu...

avatar
Rise up
Tuesday, 03.05.2016
22:46

Steta sto obe ekipe nisu u finalu jer su zasluzili.U dvomecu Bajern bolji po meni ali svaka cast Colovim momcima.Ne postoji takticki bolja ekipa od Atletika,kako su samo organizovani.Veceras su imali i srecu posebno prvo poluvreme.

avatar
Tuesday, 03.05.2016
22:45

Po svemu prikazanom zaslužili smo finale više od Atletika. Rastavili smo ih. Srušili smo mit o Simeoneovoj neprobojnoj odbrani. Ali sreća nije bila naš saveznik večeras... Svaka čast momcima i Gvardioli, koji koliko je bio kriv za poraze od Reala i Barse, sada je najzaslužniji što smo igrali ovakav fudbal večeras. Revanširali ste nam se za 1974, sada vam želim svu sreću u Milanu. Lester u Engleskoj, Atletiko u Evropi? MIA SAN MIA!

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 03.05.2016
23:17

Ma rastavili ste vi sami sebe

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:21

U fudbalu ne pobedjuje uvek bolja ekipa, zato je fudbal najinteresantniji Sport.

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 03.05.2016
22:45

Bravo. Idemo Spanija dominacija. Gvardiola sva tri puta ispao od spanskih timova tj Reala i Barse i sada Atletika. Dobar mec. Ajde Atletiko do titule.

avatar
LowerLeague
Tuesday, 03.05.2016
23:09

Prethodna 2 puta su i osvojile ekipe koje su izbacile Bajern. Ako bude Madridsko finale, nadam se da ce se ta mala tradicija nastaviti. :)

avatar
Tuesday, 03.05.2016
22:45

Никад слађи пораз рекло би се. Браво Атлетико! Идемо до титуле!

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 03.05.2016
23:33

Bolja ekipa ispala, pa ti se to svidja... aha razumem te...

avatar
brekbaCh
Wednesday, 04.05.2016
03:08

Meni se svidja, iako sam neutralan.

avatar
brekbaCh
Tuesday, 03.05.2016
22:45

Zasluzeno.. ne moze stalno na srecu kao protiv Juvea. Svaka cast Atletiku, bore se kao lavovi. Gvardiola je procitan, a tek ce se njegova karijera raspasti kad bude stigao u Englesku.

avatar
Tuesday, 03.05.2016
23:08

Atletiko je najvise imao srece.

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:31

Kada im sreca bude najvise potrebna, nece je imati.

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 03.05.2016
23:34

Daglase ti si falio...

avatar
Brazilero11
Tuesday, 03.05.2016
22:45

Svaka cast Atletiku, Bajernu se jednostavno nije dalo. Zao mi Gvardiole jer je zasluzio da igra makar finale. Drago mi je sto Tores nije dao onaj nepostojeci penal jer bi upropastilo poslednjih 10 minuta. Uglavnom fenomenalna utakmica za razliku od onog sto ce nas cekat sjutra vece...

avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 03.05.2016
22:45

Bravo bre! Ovaj put do kraja!

avatar
Tuesday, 03.05.2016
22:44

Cestitke Atletiku! Sad za Madridsko finale! Pa nek bolji pobedi! Svaka cast momcima, Grizman fenomenalan. Alonso, lep gol ali ne moze se Atletiku lako dati go, a ne tri. Bili su blizu, ali opet ne dovoljno. Oblak i Noer uz Navasa i naravno Bufona najbolji golmani trenutno.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 03.05.2016
23:08

A De Hea ništa?

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:19

Au koji kompleksasi ste ovde, zaboravis jednog, i odmah svi te napljuju kako nemas pojma, strasno. Zaboravim Engleze, tamo obicno nema kvaliteta, u poslednjih par godina, ali David je odlican golman i spada u top 5 koji odkacu od drugih, samo da mi se sad neko ne javi i kaze Handanovic ili neko takav jos i da imam komplekse!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 03.05.2016
23:54

De Hea im povredio kraljevska osećanja xD teško im je i da ga pomenu a da prihvate činjenicu da je najbolji golman na svetu uz Bufona ne mogu nikako, kad bi prešao u real odma bi bio najbolji :D

avatar
Madridista
Tuesday, 03.05.2016
23:39

Naravno da je i De Hea, po meni su on, Navas i Bufon bolji od Nojera, lik je precijenjen golman sklon kiksevima, izvuce on neke skoro nemoguce odbrane ali i prima glupe golove, svako je medju najboljim ali je precijenjen.

avatar
Berba9
Tuesday, 03.05.2016
23:13
avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 03.05.2016
22:44

Junak Atletika je definitivno Oblak.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:24

Mora da se srusi najveca prevara 21vijeka. Ronaldo, Ronaldo samo se Ronaldo hvali, zeli da vidim statistiku trofeja Reala i Atletika u eri Ronaldo.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 03.05.2016
23:55

Čoveče, popij lekić i odmaraj!

avatar
Japanac
Tuesday, 03.05.2016
22:44

Bravo Atletiko juris do titule...

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 03.05.2016
22:43

Sve cestitke,nadam se da ce osvojiti...

avatar
lewa9
Tuesday, 03.05.2016
22:43

Свака част за Атлетико! Стварно су се борили максимално! Наравно честитке свакако и Бајерну, а ако се не варам, екипа која је избацила Гвардиолу у полуфиналу је освојала ЛШ, тако да се Чолу и екипи смеши клемпавко :D

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:26

Kad god je Barsa osvojila LS, posle Barse osvaja ekipa koja izbaci Barsu, a ne Bajern.

avatar
lewa9
Tuesday, 03.05.2016
23:45

Ја сам прокоментарисао за Гвардиолу, не Барсу. :P

avatar
kun95
Tuesday, 03.05.2016
22:43

Atletiko, Borusia Dortmund, Lester, Totenhem, Napoli, PUNA PODRSKA !!!!nTako se gine za svoj klub, 11 lavova.

avatar
fiSTE
Tuesday, 03.05.2016
22:43

Ja ne verujem, jel ovo pravedno? Koliko ih je unakazio Bajern, ovi jos penal dobili koji nije postojao, ovo nije fudbal bre, svim silama za Real u finalu. Stvarno ljudi igraju zalosno.

avatar
REAL MADRID-BOSNA
Tuesday, 03.05.2016
22:56

druze vjeruj da se slazem sa tobom ne vezano to sto si napisao za real jer i bayern -city bi bila mnogo bolja utakmica u finalu a kamoli real-bayern a ovako bgm ....

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Wednesday, 04.05.2016
00:19

Atletiko bajern hiljadu puta bolja utakmica od reala i sitija

avatar
lol
Tuesday, 03.05.2016
23:07

Toliko su vam nabili kompleks da ces navijati za najveceg rivala? Simeone,Simeone sta im to radis :)

avatar
Dejan Marinkovic
Tuesday, 03.05.2016
22:43

Dace Bog real 5 da ima da, barca fan.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:28

Posle finala se moraju izracunati trofeji izmedju Reala i Atletika u eri Ronalda.

avatar
REAL MADRID-BOSNA
Wednesday, 04.05.2016
16:40

ma ljudi on je navijac reala sigurno ba pa vidite da vise prati real nego barcelonu esade priznaj bice ti lakse i uzivaj veceras u utakmici a ako grijesim onda cekaj sljedecu sezonu da gledas barcu pa da nam ti ovdje kako samo ti znas kritikujes KRALJEVSKI KLUB koji je bio i bice sinonim za klupski fudbal i koji je toliko popularan da i kada ne osvoje nista svijet vise prica o njima negoli recimo o barceloni da je osvojila tripletu mozete pobjedit svaki el clasico ali nikada necete biti veci klub od REAL MADRIDA

avatar
Berba9
Wednesday, 04.05.2016
01:11

Dok ti racunas trofeje, atletiko ih osvaja

avatar
NIKE
Wednesday, 04.05.2016
01:07

Ti računaš samo od kad tebi odgovara, iskreno Real ima više trofeja nego svi Španski klubovi kad se sastave, čudi me da ti je taj podatak promakao. U ostalom Real je izbacio Atletiko dvije od zadnje 3 sezone, a Atletiko izbacio Uefinu ljubimicu dvije od zadnje 3 sezone - vidi se koga Simeone tabura u LŠ.

avatar
REAL MADRID-BOSNA
Tuesday, 03.05.2016
23:41

ajd sta si zapeo izracunati izracunati od stare slave se ne zivi tako razmisli malo prije nego nesto napises

avatar
Juventino SS
Tuesday, 03.05.2016
22:43

To ratnici. Kako ih vređa komentator na areni svo vreme, ali svaka čast Atletiko, još jedan korak izdržite. Simeone kralju, za malo da nabode svog pomoćnika na kraju:D

avatar
brekbaCh
Wednesday, 04.05.2016
03:04

Pa dal postoji gori komentator ? Pljujem ga sve vreme dok gledam utakmicu.. dve ne ume da sastavi, a koliko je pristrasan, to je neverovatno. Prvu utakmicu izmedju PSZ-a i Celsija umalo nisam TV polomio, koliko mi je isao na zivce. Ocigledno je jedan od onih koji misle da ako imas posed onda si BOG i ne smes da izgubis.

avatar
Frenk
Tuesday, 03.05.2016
22:43

Nezasluženo ali hajd

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 03.05.2016
22:43

Zanimljivo da su u protekle 3 sezone sva 3 velikana Spanije odrzala lekciju fudbala Bajernu

avatar
Андер Ерера
Wednesday, 04.05.2016
19:09

I sva 3 u polufinalu. A 2 sezone prije toga (2012. i 2013.) Bajern izbacio Real pa Barsu.

avatar
NIKE
Tuesday, 03.05.2016
22:42

Bravo Gvardiola, uništio Bayern, prije njega Bayern 3 finala LŠ u 4 sezone, za vrijeme Gvardiole nula finala u tri sezone - sve nam je jasno. Potrošio preko 200m evra na ovako jak Bayern, rasprodao Njemce koji su zaštitni znak Bayerna, doveo ovih Latino Amerikanaca i uzeo ligu, koju bi svaki polu pismen tip koji prati fudbal sa Bayernom uzeo. City će nam iduće sezone pokazati pravi kvalitet ovog tiki-taka stručnjaka i onda će put Kine ili Katara.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:30

Sve nam objasni strucnjak Engleskog fudbala, ti bi bio ponosan na Gvardiolu kad bi osvojio LS, kao Junajted, Liverpul i Celzi. LOTO LOTO LOTO

avatar
real madrid
Wednesday, 04.05.2016
00:43

LOTIRAJ SE LOTIRAJ SE PAZI IDE RONALDO BEZI IDE RONALDO.Sigurno ti RONALDO postao nocna mora.BEZI IDE RONALDO,BEEZZZZZZZZII IDE RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

avatar
НемојВрућВоде
Wednesday, 04.05.2016
00:33

Потпуно се слажем са тобом за Гвардиолу који је по мени превара од тренера, али он воли сигурицу и није случајно дошао сад у Енглеску. Свима пуна уста Контеа, Клопа, Покетина,Венгера, јаки тимови ПЛ су помало раштимани и требаће још времена да се среде, Сити има можда и најбољу стартну позицију што је овај зихераш Гвардиола намирисао и ето њему шансе да можда узме лигу већ прве године...

avatar
El Capitan
Tuesday, 03.05.2016
22:42

Kakav je ovo antifudbal šta je ovo? Odvratan fudbal igra ovaj Atletiko, plus Simeone udara pomoćnog sudiju na kraju, kako patetično. Što je najgore u svemu ja ne znam na koji način bi Real mogao da dobije ovaj Atletiko ako prodje u finale (nadam se). Ovo nije fudbal.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 03.05.2016
22:55

Druze,ni meni se ovaj fudbal ne svidja ali moram da priznam i ovo sto radi Simeone sa Atletikom je umjetnost...Ovo nije lako,jednostavno ni jedna ekipa ovako ne moze da se brani,doveo je svoju odbranu do savrsenstva i svoje rivale kaznjava iz kontra napada...Veliki respekt!

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:32

Savrsensto protiv Barse ne vazi, sedam poraza zaredom od Barse.

avatar
Berba9
Tuesday, 03.05.2016
23:17

Pa ne moze svaka ekipa trositi 100m svake godine na pojacanja, ne ocekujes valjda da ce ih napasti i igrati otvoreno sa realno mnogo losijom ekipom, sve u svemu, Čolo doktor fudbala

avatar
El Capitan
Tuesday, 03.05.2016
23:14

Umjetnost? Veoma teško. Eliminisali su Barselonu i Bajern i za to im ide respekt, za način i ne baš. Ovaj fudbal je loš i zanimljiv je kratko, ne znam kako ljudi ovo vole.

avatar
Аполо
Tuesday, 03.05.2016
22:42

Bajern nije kupio dovoljno igraca Dortmunda, stize Hummels pa ce dogodite opet da probaju :) Svaka cast At, Madridu, nadam se da osvajate LS!

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 03.05.2016
22:41
avatar
P. S.
Tuesday, 03.05.2016
22:41

Fudbal he večeras tragično nastradao... neka mu je večna slava... :(

avatar
fiSTE
Tuesday, 03.05.2016
22:52
avatar
(anti)talentovan lik
Tuesday, 03.05.2016
22:56

A zbog cega? Jel' mozda zbog toga sto nema timova sa dosadnom igrom koja se zasniva na tome da imaju sto vise posjeda i pasova sa mnogo vecom pasivnosti nego regularan tim?

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 03.05.2016
22:41

El Cholo i njegovi ratnici ponovo pokazali kako se igra fudbal,perfekcija.Iskreno nisam ljubitelj spanskih klubova ali Atletiko je sasvim druga prica,svaka cast! Pep spremi pistolj i lagano pakuj kofere,oduvan je po koji put sa svojim posedom.

avatar
fiSTE
Tuesday, 03.05.2016
22:53

Pokazali kako se igra fudbal? Ovo je tebi fudbal sto oni rade? Smesan si.

avatar
lonchy88
Tuesday, 03.05.2016
23:33

A ti covece fiste imas 12 godina!Sta napadas sve redom.Svako ima pravo na svoje misljenje.Tebi je fudbal kada barsa i real nakantaju nekoga 7:0_______________

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 03.05.2016
22:41

Pep Gvardilo potpuni neuspeh,za 3 sezone nije uzelo LS,nije dovede da osvaja Bundesligu to moze bilo koji osrednji nemacki trener.Colo najjaci trenutno trener na planeti.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 03.05.2016
22:41

Pre svega da cestitam Atletiku iako msm da su nepravedno prosli ipak to je njihova igra i kraj . Sad ce vecina sa portala biti zadovoljna i razumem ih jer i ja bih navijao za Atl da sam neutralan . Bravo Bavarci ja sam iskreno ponosan na vas !

avatar
fcb
Tuesday, 03.05.2016
22:55

Kakav neuspjeh ? O čemu ti to ? Sva 3 puta je osvojio ligu, uz to je uzeo i kup, a sva 3 puta je igrao 1/2 finale LŠ, i to nije malo. Nije LŠ neki Miki Maus kup, pa da se lako osvaja, jer ga je jednom zaustavio real, drugi put Barselona, i evo sad Atletiko, tri strašno jake ekipe. Onaj ko kaže da je ovo potpuni neuspjeh, taj nema pojma o fudbalu i koliko je teško osvojiti LŠ.

avatar
Wednesday, 04.05.2016
00:29

Neuspeh je jer je doveden da osvoi LS, da bude dominantan u Evropi, a ne da ga Madrid i Barsa ponize i da ispadne od Atletika. Niko ne moze da kaze da je bio katastrofalan, ali od njega se ocekivala LS, da napravi jos bolji tim od Hankesovog, ali on nije ni zadrzao kvalitet tog tima. To je sad ono sto cini teskim posao u velikom klubu, cak i kad mislis da ne moze bolje od tebe se to ocekuje, i zahteva. To se smatra neuspehom, potrosio je vise para no sto je Bajern do sad trosio, niej bas promovisao neke klince iz omladinskog pogona, rasprodao nemce, Krosa, Svajnija, Gece ne dobija mnogo sanse, definitivno ne mozes da kazes d aje napravio korak napred. Bajern pre Gvardiole 2010 finale poraz, 2011, cetvrtfinale, 2012 finale, 2013 osvaja, i onda tri godien zaredom ispada u polufinalu. Titule je osvajao, ali to nije korak napred, mislim korak napred od triplete je skoro nerealan, ali on je u naredne tri godien pravio korak nazad stalno. Jesu finese, ali zbog tih finesa, on ne moze biti uspesan.

avatar
fcb
Tuesday, 03.05.2016
22:55

Kakav neuspjeh ? O čemu ti to ? Sva 3 puta je osvojio ligu, uz to je uzeo i kup, a sva 3 puta je igrao 1/2 finale LŠ, i to nije malo. Nije LŠ neki Miki Maus kup, pa da se lako osvaja, jer ga je jednom zaustavio real, drugi put Barselona, i evo sad Atletiko, tri strašno jake ekipe. Onaj ko kaže da je ovo potpuni neuspjeh, taj nema pojma o fudbalu i koliko je teško osvojiti LŠ.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 03.05.2016
22:40

Kakva utakmica,nevjerovatno!

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Tuesday, 03.05.2016
23:06

jedna pametna i od tebe

avatar
lamps8
Tuesday, 03.05.2016
22:40

svaka im cast zaslusili su finale

avatar
Tuesday, 03.05.2016
22:54

Da su ga zaslužili po prikazanom - nisu. Ali to je fudbal. Revanširali su nam se za davno finale '74 kada nas je Švarcenbek izvukao u poslednjem minutu, sada očekujem da Realu naplate Ramosov gol od pre dve godine.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 03.05.2016
23:35

Zasluzili da osvoje, jer izgubise nesrecno u 93minuti

avatar
Ashburton Grove
Tuesday, 03.05.2016
22:40

Bravo Čolo! Idemo Atletiko do kraja jako! Samo ću reći JAN OBLAK!

avatar
Džiki
Tuesday, 03.05.2016
22:40

Idemooo bre, ponavlja se 2014-ta godina

avatar
R26M
Tuesday, 03.05.2016
22:39

Tako je, očekujem da momci osvoje LŠ!

avatar
Džiki
Tuesday, 03.05.2016
22:50

I ako sam Blancos, bilo bi zasluzeno u potpunosti