Atletiko čuva svoj biser - nov ugovor za sjajnog veznjaka!

Autor: Pavle Lazarević
sreda 18.05.2016.
13:30
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid je hitro reagovao i 'otkazao' klubove poput Barse, Mančester Junajteda i Totenhema.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Čolo Simeone radi izuzetan posao sa "Jorgandžijama", a izgleda da je ovog leta odlučio da nema prodaje glavnih igrača ni po koju cenu.

Naime, novopečeni reprezentativac Španije, Saul Niguez potpisao je nov višegodišnji ugovor sa madridskim Atletikom!

Ovaj 21-godišnjak igra sjajno ove sezone, potpuno se ustalio u prvom timu i postao jedan od nosilaca igre španskog giganta. On je 2008. godine došao iz redova najljućeg rivala, Real Madrida, kada je imao samo 14 godina.

Saul je potpisao ugovor do leta 2021. godine i time odjavio interesovanje velikih evropskih klubova. U dosadašnjem delu Lige šampiona, uz Antoana Grizmana, bio je najzaslužniji za prolazak Atletika u finale najprestižnijeg evropskog takmičenja.

Svojim igrama zaslužio je i poziv Visentea Del Boskea u nacionalni tim, njegova otkupna klauzula je sada sigurno mnogo veća, nego što je bila u prethodnom ugovoru, 45 miliona evra.

Atletiko će igrati finale Lige šampiona protiv gradskog rivala Reala, u subotu 28. maja, na stadionu "San Siro" u Milanu, sa početkom od 20 časova i 45 minuta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fair Play
Wednesday, 18.05.2016
15:28

Pisalo se da ne želi produžiti ugovor ali na svu sreću momak je uradio pametnu stvar.. sačuvati Simeonea što je to duže moguće i nema zime za Atletiko.

avatar
lonchy88
Thursday, 19.05.2016
19:58

Znas i sam da se svasta pise.Tako i grizmana odvode iz kluba a covek igra finale lige sampiona!Kao da je celzi ili pariz bolji klub od atletika!Mozda imaju mnogo vise para, ali djaba im sve to kada nemaju kvalitet i pravog trenera!

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Wednesday, 18.05.2016
14:15

Potencijal veliki...spanci svake godine izbace neku nadu... Atleti odlican posao rade godinama

avatar
fcb
Wednesday, 18.05.2016
13:39

Momak je odličan igrač, to se vidjelo i kad je igrao u Raju. Nadam se da je istina da Barselona ima pravo preče kupovine na njega zbog onako jeftinog transfera Vilje u Atletiko. Ako je to istina, dobro bi bilo kupiti ga, pa ako ništa drugo može se prodati za nekih 30 miliona.

avatar
CholoSimeone
Wednesday, 18.05.2016
16:21

Nisi razumeo ocigledno.. Barselona ima pravo da ga otme drugom klubu ispred nosa, evo primera: Simeone prihvati ponudu psga od 60 miliona, i onda barselona stupa na scenu, oni ako hoce mogu odmah da aktiviraju klauzulu i uzmu ga sa nekim popustom takoreci

avatar
CholoSimeone
Wednesday, 18.05.2016
13:37

Kao sto sam i rekao u onom clanku gde ste napisali da arsenal hoce njega i Lucasa, ne idu oni nigde :D