Asteras siguran pred derbi i put u Beograd

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.12.2014.
18:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Asterasa upisali su nova tri boda u grčkoj Superligi a trijumf na gostovanju Niki Volosu dodatno će popraviti samopouzdanje u redovima sastava iz Tripolisa uoči duela sa Panatinaikosom i Partizanom.

asterastripolis.gr
asterastripolis.gr

Povezane vesti

Poslednju evropsku utakmicu u 2014. godini fudbaleri Partizana igraju narednog četvrtka na domaćem terenu protiv grčkog Asterasa.

Srpski i grčki klub više nemaju šanse za plasman u dalji tok takmičenja ali to ne znači da okršaj u Humskoj neće imati takmičarski naboj, posebno za fudbalere Partizana koji su u prvoj utakmici poraženi u Tripolisu.

Uoči derbija sa Panatinaikosom i okršaja u Humskoj, Asteras je večeras odigrao jednu od zaostalih utakmica grčkog šampionata i slavio sa 0:2 (0:1) na gostovanju Niki Volosu.



Golovima Anastasiosa Bakasetasa i Pabla Mace Asteras je upisao šestu ovosezonsku pobedu u grčkom šampionatu i tako nastavio poteru za PAOK-om, Olimpijakosom i Panatinaikosom.

Poslednju utakmici pred duel sa Partizanom "Zvezda" sa Peloponeza igra u nedelju na domaćem terenu i to protiv direktnog rivala za treće mesto na tabeli.

Asteras će pred gostovanje u Beogradu ukrstiti koplja sa Panatinaikosom i nema sumnje da će u derbiju 12. kola izabranici Staikosa Vergetisa izgarati za pobedu kako bi preskočili "Zelene" na tabeli.

To će crno-belima otvoriti šansu da se pobedom u poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone oproste od takmičenja u Ligi Evrope i donesu solidnu zaradu klubu.

Utakmica Partizan - Asteras igra se narednog četvrtka od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.12.2014
19:44

Retko ko, pogotovo nasa uprava, je svestan vaznosti ove utakmice za nas. Kako znamo i umemo moramo do pobede.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 04.12.2014
20:28

Apsolutno se slazem. Nisam najsigurniji zbog cega ti to pises, ali to je imperativ.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 04.12.2014
22:10

Da, sto bolji koeficijent je jako vazan, ali mislio sam da postoji neki dublji razlog:-)

avatar
Thursday, 04.12.2014
21:13

Zbog koeficijenta koji nam je na ivici. Istina, nece nam ni pobeda doneti bog zna kakav napredak ali smo u takvoj situaciji da nam i mrvica mnogo znaci. Uz to, nekako volim kad se ta zadnja dobije :)