Arteta: ''Remzi je kao Fabregas''

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.08.2014.
13:39
Izvor: Sportske.net

Arsenal je pobednički počeo sezonu u Premijer ligi, ali su pokazali određene slabosti. Ipak, kapiten Arteta ističe Arona Remzija kao ključnog igrača ove sezone.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Premijer liga je počela, bilo je iznenađenja nakon nepotpunog prvog kola, ali i nekih očekivanih pobeda favorizovanih ekipa. Arsenal, Mančester Siti i Liverpul su se mučili u svojim mečevima, ali su ipak došli do zlata vrednih bodova na startu šampionata.

Arsenal je pobedio golom Arona Remzija u poslednjim minutima meča, on se našao na pravom mestu i samo je poslao loptu u nebranjenu mrežu. Kapiten tima, Mikel Arteta, istakao je da je Remzi ključni igrač Arsenala u ovoj sezoni.

Aron je strašan igrač. Igrač sredine terena koji dođe u ovakvim situacijama da postigne gol je nešto što nam daje razlog za optimizam. Svakome je potreban takav igrač.

Malo me podseća na Fabregasa kad je bio ovde. Dok je bio ovde, Fabregas je išao napred, davao veoma bitne lopte saigračima i često i postizao golove.

Siguran sam da će Aron biti bolji kako bude imao više iskustva i samopouzdanja. Ljudi ga se plaše jer može da nam kreira mnogo prilika za gol.“
, rekao je Mikel Arteta.

Prvo kolo Premijer lige završava se danas kada će snage odmeriti Čelsi i Barnli, a taj meč kreće od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke