Arsenalov košmar – Ozil još SEDAM nedelja van terena!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.11.2014.
13:27
Izvor: Sportske.net

Povreda kolena je gora nego što se očekivalo, Nemac će na produženo odsustvo.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Iako se verovalo da će se brzo vratiti na teren nakon što je odradio svoju terapiju i oporavak kolena, Mesut Ozil je danas sam izneo loše vesti za navijače Arsenala.

Kako je rekao, biće mu poterbno još sedam nedelja kako bi se u potpunosti oporavio.

„Već sam pet nedelja van terena, ali trebaće mi još sedam. To je zaista dugačak period u fudbalu, ali želim da ostanem pozitivan i radim ka povratku.“, rekao je Ozil.

Najnovija informacija svakako je samo pojačala glavobolju Arsenalu, koji zaista ima mnogo problema sa povredama, gotovo hronično i ove sezone.

Ozil je povredu kolena zadobio u porazu od Čelsija u oktobru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gunner1994
Thursday, 13.11.2014
19:42

S njim smo losi bez njega jos gori.Ja ne znam sta Vengeru nije jasno pored ovih silnih povreda.Covek uopste ne reaguje na to da svake godine imamo bolnicu povredjenih igraca i uvek krivi losu srecu.....

avatar
MSSZRMK
Thursday, 13.11.2014
22:56

Šteta što u Ozilovom slučaju nije to problem, već je propao u Arsenalu realno, ni senka onog igrača iz Madrida. Imao jednu polusezonu i ništa više.

avatar
Footbal Fanatic
Thursday, 13.11.2014
15:58

Ovo je pre Arsenalov san s obzirom na njegobe igre.Ovako ce imati priliku da neki igraci koji nemaju minutazu pored njega zaigraju i pokazu se.Inace moje je misljenje da ga Arsen gura samo zato sto je toliko plaćen,da ne bi postao totalna propala invrstivija.