Arsenal zabranio transparente protiv Vengera

Autor: Miloš Marković
sreda 10.12.2014.
11:32
Izvor: Sportske.net

Ne želeći da unose nemir i dekocentrišu ekipu na meču sa turskom Galatom, čelnici Arsenala su navijačima svog kluba zabranili transparente usmerene protiv Vengera.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Učestali su baneri poslednjih nedelja na Arsenalovim tribinama, protiv Arsena Vengera.

Francuz gubi poverenje kod sve većeg dela navijača londonskog kluba, koji su i nakon debakla sa Stoukom izrazili svoje nezadovoljstvo. Štaviše, situacija je kulminirala u direktno i otvoreno vređanje, Venger je napadnut na železničkoj stanici.

Priznao je da je bio uplašen, da nije želeo da ode sa terena sve dok se ne raščiste tribine stadiona Stouka, ali nije uspeo da pobegne od besa navijača, koji su se nakon utakmice i međusobno sukobili u raspravi ZA i PROTIV Vengera.

Na konferenciji za medije je Venger, smireno ipak, istakao da je pritisak sastavni deo posla, da neće ustuknuti i najavio hitar odgovor protiv turskog tima.

Tako je i bilo, Tobdžije su slavile ubedljivo, Vengeru često polazi za rukom da se vrati u život u odlučujućem trenutku.

Ipak, rukovodstvo londonskog kluba je za svaki slučaj pripremilo teren, osigurali su se da Venger ne bude dekocentrisan u Turskoj, te su svojim navijačima zabranili unošenje transparenata protiv francuskog stručnjaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke