Arsenal razbio Mančester Junajted

Autor: Boban Filipović
nedelja 04.10.2015.
18:52
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" završile posao u derbiju već u prvih dvadesetak minuta utakmice na krilima Aleksisa Sančeza, Mesuta Ozla i Tea Volkota. "Labudovi" i "Pevci" podelili plen u Velsu.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Arsenal ke krenuo furiozno protiv 'Đavola', od samog starta pritisnuo odbranu gostiju koja je kapitulirala već u petom minutu igre.

Ramzi je odigrao za Ozila u prostor na desnom krilu, Nemac turskog porekla izgabao ofsajd zamku, zavrnuo u sredinu a Aleksis Sančez efektno, petom doveo svoj tim u vođstvo i nastavio svoju sjajni golgeterski učinak iz prošlog kola kada je postigao het-trik u Lesteru.

Samo minut kasnije 'Tobdžije' su duplirale prednost, sjajno su Vengerovi puleni iskoristili nokdaun u kom su se našli 'Đadoli', Aleksis Sančez je petom odložio loptu za Mesuta Ozila, usledila je kombinacija njega i Volkota, a nemački reprereznativac je krunisao odličnu akciju golom 'iz prve' po zemlji sa oko 11 metara od De Heinog gola.

Nije prošlo ni 20 minuta igre, a na semaforu na 'Emiratima' pisalo je 3:0, Aleksis Sančez postiže svoj drugi gol na meču, oovg puta iz solo-prodora pošto ga je uposlio Volkot, Čilenac je izdržao jedan duel na nogama, a onda posleo neodbranjiv udarac u rašlje.

Mogao je Ramzi da poveća prednost Arsenala u poznoj fazi prvog dela igre, pred odlazak na odmor Marsijal je imao priliku da koliko-toliko vrati neizvesnost, ali  mu je Petr Čeh odlično ušao u šut te promene rezultat nije bilo.

U drugom poluvremenu Van Gal je probao da trgne svoj tim izmenama, oveo je Felainija umesto Depaja i Valensiju umesto Darmijana, međutim to nije dalo nikakv efekat.

Britain Soccer Premier League

Osim optimističkog pokušaja Vejna Runija sa oko 20a-ak metara od Čehovog gola na isteku sata igre, od 'Đavola' nismo videli ništa konkretno.

Arsenal nije mnogo zapinjao u drugih 45 minuta, domaćin je čuvao stečenu prednost, mada su rezervisti Oks Čemberlen i Olivije Žiru, koji su odigrali poslednjih 15 minuta, mogli da učine pobedu još ubedljivijom da je francuski napadač bolje zahvatio loptu koju mu je dopremio hitronogi Englez, koji je u nadoknasi pogodio i prečku.

Ostalo je 3:0, Arsenal se ovom pobedom izjednačio po broju bodova sa Mančester Juanjtedom, a samim tim ga i potisnuo sa drugog mesta na tabeli zbog boljeg međusobnog skora i gol razlike.

Britain Soccer Premier League

Golove s "Emirata" pogledajte OVDE.

Australia Soccer Tottenham Hotspur

U isto vreme Svonsi i Totenhem su remizirali na 'Libertiju'.

Andre Aju je doveo 'Labudove' u vođstvo udarcem glavom na asistenciju Džefrsona Montera u 16. minutu igre, Kristijan Eriksen izjednačio golčinom iz slobodnjaka deset minuta kasnije, a potom je Svonsi ponovo poveo zahvaljujući nespretnosti Harija Kejna koji je zatresao svoju mrežu.

Domaćin je s predošću od jednog gola otišao na odmor, a u nastavku je Totehnem uspeo da izbegne poraz zahvaljujući drugom golu odličnog Eriksena za konačnih 2:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

180 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtdSrbija
Monday, 05.10.2015
14:23

Svaka cast Arsenalu, posteno, razbili su nas. Cestitke Guneri!!!Da nisu smanjili gas, ovo bi bila katastrofa. Steta sto smo samo posle jednog kola izgubili celnu poziciju, valjda sve to ide po zasluzi, sta drugo da kazem. Bice bolje, mora i moze!!! GGMU!!!

avatar
Barca4ever
Monday, 05.10.2015
11:30

Ne razumem ove navijace Arsenala pa niste pobedili Siti nego samo Junajted.

avatar
Zoran GGMU CG
Monday, 05.10.2015
13:16

nijeste izgubili od Reala prije neko kolo nego od Selte

avatar
Mr.Gost7
Monday, 05.10.2015
17:18
avatar
Barca4ever
Monday, 05.10.2015
15:39

Mi smo sampioni Evrope a vi?

avatar
Paklena pomorandza
Monday, 05.10.2015
15:08

Zaboravio si da dodas I strasnu Sevilju,zbog ovakvih namazanih navijaci mi je mrska Barsa iako ne volim ni malo Reala ali samo zbog njih bih voleo da Real osvoji prvenstvo.

avatar
Brat_Herera
Monday, 05.10.2015
10:25

Svaka čast Arsenalu i Wengeru. Glavu gore crveni ! Nema predaje !

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 05.10.2015
03:28

Gdje god sam citao svi su saglasni da je van gal kriv za poraz,imao je sve da odigra mirnu utakmicu samo ne pameti. Zna da sancez igra krilo i on ima beka na toj poziciji koji je jedan od najbrzih igraca pl valensiju on stavi darmijana koji je znatno sporiji. Mjesto da tu desnu atranu stavi valensiju i janga koji su brzi i koji bi u trcanju mogli pratiti sanceza,onda atavlja kerika mjesto snajderlina koja ludost,onda ima lijevog beka a drzi ga ko stopera a ima stopera na klupi Dzonsa. Ima fantasticnog kreativca matu ali ga drzi na desnom krilu a runija koji se ne moze sastaviti sa loptom drzi na 10 tako da ni Marsijal nema lopti. De hea-smoling-dzons-blind-valensija vezni red Snajderlin-svajni-yang-depay i stavit matu iza maraijala. Ovom postavkom bi dobio sve i brzinu po krilu,i kreativnost od mate i svajnija,i sigurnoat u zadnjoj liniji aa snajderlinom i realizaciju posto bi marsijal ima vise lopti. Runi i kerik moraju na klupu jer sa njima nemamo kreativnoat a tu je i herera isto odlican kreativac. Ali van gal nebi bio on kad nebi sve ispreturo i ocekujem de heu u napadu a martijala na golu. Pa citav svjet to vidi samo on NE.

avatar
Nabijem admine
Monday, 05.10.2015
02:25

Bezgresni Van Gaal ce iscupati ovu ekipu iz ambisa!

avatar
stevan_vasic90
Monday, 05.10.2015
01:56

Arsenal se ne napada po krilima jer imaju brze igrače, već po sredini jer imaju fizički slabe igrače. Takođe, ne znam odakle mu ideja da Blind može da igra štopera-ovo ipak nije Holandija. Ne znam odakle mu ideja da Young može da igra levog beka. Ne znam takođe kako može na sredini da upari dva igrača istog profila-Schweinsteiger i Carrick. Oni su spori, nisu destruktivni, a nisu ni snažni, igrači Arsenala su pored njih prolazili kao pored čunjeva. Umesto da je postavio formaciju 4-3-1-2, sa Schweinsteigerom, Schnneiderlinom i Fellainijem u vezi, gde bi imao kreativnost-agresivnost-snagu da zatvori i uguši fizički slabe igrače Arsenala. Ali dobro, Van Gaal misli da je neki genije, glumi vizionara, umišlja da vidi ono što drugi ne vide.

avatar
Gooner1985
Monday, 05.10.2015
01:18

Arsenal superiorniji, vezni red ManU nije imao ideju. Čestitke svim Goonerima! Kao da mi nešto govori da ćemo se ove god boriti za jedno od prva tri mjesta koja direktno vode u LŠ... Hehehe COYG

avatar
Volim nogomet
Monday, 05.10.2015
00:59

Doslovno je Arsenal razbio United. Podataak da su pravu šansu imali tek pred kraj prvog poluvremena kad je Martial pucao dovoljno govori.

avatar
CHAMP20NS
Monday, 05.10.2015
00:49

Van Galov poraaz.

avatar
bebel
Monday, 05.10.2015
00:08

. Na kladionici sam igrao X, ali iznenadio me Arsenal danas. Furiozan početak, dva brza gola nakon sjajnih akcija. Sjajno. Venger je shvatio da Je Walcott puno bolje napadačko rješenje od Girouda. S njim u napadu igra je raznovrsnija i brža. On puno bolje reagira na sjajna Ozilova dodavanja. Zamjerali su Vengeru što nije doveo skupog napadača, a sad se vidi da ovom Arsenalu ne treba pojačanje u napadu, ako su svi zdravi. Pretpostavljam da ovih dana niko neće tražiti Vengerovu smjenu, he he...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 04.10.2015
23:59

Runi kerik i blind, pa dao bih im otkaz, cestitke arsenalu na pobedi, nemam ja vise zivaca za ovo..

avatar
Herkules88
Sunday, 04.10.2015
23:34

Svaka cast navijacima Mancestera sto imaju dostojanstva da se jave i cestitaju pobedu Arsenala, postovanje od mene

avatar
mrancic
Monday, 05.10.2015
10:55

Realno Arsenal je razbio Junajted.Mi smo navijaci i volimo UTD ali je realnost na terenu ocigledna.LVG ce biti oteran do zime.Sad ce izgubiti i od odlicnog Evertona i od Sitija.LVG je bandoglav i nece promeniti nista u odnosu na juce.Voleobi da Arsenal napreduje.Korektan tim i igraju odlicno.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 04.10.2015
21:03

Takticki prvih 15minuta su bili razbijeni, a generalno celu utakmicu su igrali kao da su vodili sa 3-0 a ne da su gubili... Psihicki su veoma slabi, da nam je Sir Alex Ferguson, rezultat bi bio 3-3 a mozda i 3-4.nCarrick je zreo za penziju, Van Gal nema nikakvu taktiku isti kao Moyes...nDepay se ne trudi, jedine svetle tacke su bili Martial i Svajni.nI da napomenem kako su se probudili iz kome kod one sanse Martiala . nSanchez uz Aguera najbolji igrac lige, cestitka Arsenalu i voleo bih da prodju dalje u LS i da doguraju sto dalje

avatar
mrancic
Monday, 05.10.2015
07:39

Aleksa vise nema ljudi.Dosta sa istorijom.LVG nije za UTD a timovi su jaci.UTD mora sa novim covekom i da se prilagodi novim kretanjima fudbalu.

avatar
Pinturicchio 10
Sunday, 04.10.2015
20:31

Konacno da se Van Galu obije o glavu njegovo izmisljanje i tvrdoglavost. Zaista nmg da verujem da covek koji je toliko toga prosao, koji sigurno zna o fudbalu i taktici ne moze da vidi neke stvari i uvrsti postavu kako treba, Blind na stoperu, Jang na beku, u sredini upariti Svajnstajgera i Kerika umesto da stavi jednog od njih dvojice i trkaca Snajderlina protiv ovako jake ekipe. Van Galov poraz, nzm kako bih rekao ali koliko on god bio dobar i takticki potkovan toliko je i los, izmislja fudbal i pozicije igracima, nece Mancester daleko ukoliko se ne pojaca u odbrani i ne nadje pravu postavu bez izmisljanja pozicija pojedinim igracima.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 05.10.2015
03:42

Mislim da van gal izbjegaje da se zamjeri nekim igracima. Runi nije u formi ali konstano igra a ima matu koji ima 5 golova i iato toliko asistencija samo zamsili da on igra iza martijala kako bi to izgledalo i ima joa jednog vrhunakog pleya hereru. Ima stopera na klupi a nema lijevog beka on mjesto da stopera stavi na stopersku pozciciju dzonsa a blinda na beka koja je i njegova prava pozicija. On sve izmjesa da je to ludost. U drugom poluvremenu on postavlja valensiju na sanceza i odma teze protrcat jer valensija je jako brz. Samo da je uradio po toj strani stavio valenaiju i yanga da se mjenjaju na sancezu nebi tako prolazio,da je snajderlin igrao mjesto kerika sredina odbrane bi bila cvrsca. Dzonsa u odbranu blinda na beka.matu na 10 i martijal u spic to da je napravi van gal siguran aam da bi bila puno tvrdza utakmica i ne izvjesnija. Ali kod van gala je sto bi jednostavno kad moze konplikovano.

avatar
gunner11
Sunday, 04.10.2015
20:31

Momci svaka cast ,bolju utakmicu Arsenala skoro nisam gledao .Prosle nedelje sam napisao da ce Alexis dati gol i to se desilo.Alexis je zver fenomenalan igrac .Ozil takodje danas pokidao kao i Volkot.Odbrana igrala perfektno .Ceh je bio fenomenalan ,Remzi je malo lutao ali nema veze .Alexis je najbolji krilni napadac u PL. Svaka cast Azaru ali meni je Alexis bolji ,ne zato sto igra za Arsenal vec za to sto je bolji u svemu od Azara .Junajted ima odlican tim ,ali imaju loseg trenera .NJima treba novi trener koji ce izvlaciti maksimum od ovih igraca i da ih nauci drugacijim stilom igre.Bez obzira na rezultat ,utakmica je bila uzbudljiva i cestitam Junajtedu na odlicnoj utakmici .

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 05.10.2015
03:54

Cestitke ali dok god su nam na klupi van gal i venger ni mi a ni vi necete osvojiti titulu. Steta imamo stvarno dobre igrace ali ih nema ko voditi. Vi nas dobijete a dodze olonpijakos i pobjedi vas e to je problem i kod vengera sto ima jako losu transfer politiku i ako se sancez povredi bicete u problemima. Kod nas stvarno dobri igraci cak i klupa je odlicna ali nas vodi covjek koji voli prebacivat igrace sledecu utakmicu runi igra desnog beka a smoling ce na desetku a martijal na stopera jos samo to da vidimo ostalo smo sve vidjeli. Netreba nama ni klop ni anceloti samo treba da ferguson odradi ovu sezonu i onda dat giksu da vodi. Fergusone vrati ae iz penzije da osvojimo titulu bar ovu sezone.

avatar
gunner11
Monday, 05.10.2015
12:37

Sto se tice Vengera ,posle poraza od Olimpiakosa sam napisao da nesto mora da menja ili da napusti Arsenal .Ja njega izuuetno cenim i postujem za sve sto je uradio za klub ,i on je jedan od razloga sto sam poceo da navijam za Arsenal .Jeste da ga je pregazilo vreme ali on i dalje pravi dobre rezultate .Ne mogu da zamislim kako ce Arsenal igrati kada on bude otisao ,jer Arsenal igra fudbal kakav on forsira vec godinama .Sto se tice poraza od Dinama i Olimpiakosa za to su pre svega krivi igraci .Ja zelim da Venger ostane jo malo , zato sto se on razume u fudbal i Arsenal ce igrati uvek lep fudbal dok je on trener. .Mora samo malo da poradi na taktici i da malo vise ucestvuje u transferima i to je to.Na neki nacin Arsenal je neobicna ekipa .Podcene Olimpiakos i Dinao i izgube ,a dodju i sa ogromnom dozom samopouzdanja pobede Junajted .Tako ce igrati i protiv Bajena a da li ce pobediti to je jako tesko ali videcemo .Sto se vas tice vama samo treba novi trener vi mate izuzetno dobar i kvalitetan tim ,ali imate loseg trenera i loseg takticara .Tesko da ce Ferguson da se vrati ,ali mislim da ce Van Gala naslediti Giggs .Pozdrav :)

avatar
John Cena
Sunday, 04.10.2015
20:10

Vise bih voleo da uzme Arsenal titulu nego neko od ovih klubova iz Mancestera

avatar
Kapitalac
Sunday, 04.10.2015
20:04

BBAS - u prevodu Bajern, Barselona, Arsenal i Siti su trenutno jedine ekipe koje mogu da demoliraju protivnika u par minuta, To su sposobni da urade i Real i BVB ali su trenutno van forme. Real polako podiže formu.

avatar
mrancic
Monday, 05.10.2015
10:57

Bajern, najbolji tim u Evropi.

avatar
Manipulator
Sunday, 04.10.2015
20:04

Znaci da bi ih Dinamo razbio.

avatar
Danilo Mitrovic
Sunday, 04.10.2015
20:38

Koliko bi Dinamo onda Liverpula dobio? Možda 10-0?

avatar
Manipulator
Sunday, 04.10.2015
21:09

A sto bi im tek Olimpijakos napravio, kuku...

avatar
Beštija1
Sunday, 04.10.2015
19:48

A red je bio vise.

avatar
Eccentric
Sunday, 04.10.2015
19:44

Bravo van gale igraj bez snajderlina derbi i ove jake utakmice, bravo majstor, najveci krivac je van gal a martijal jedina svetla tacka i swajni se trudio ovo bi radio fen kod fergija i to opasan

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 04.10.2015
20:51

Slazem se, stavio sporog Carricka a Schneiderlin na klupu. Svaka cast Sweinsteigeru, pravi borac, pravi vodja, covek trci u napad pravi presing na stopere, vraca se kod golmana , pokrivao ceo teren.

avatar
Monday, 05.10.2015
16:06

De Hea-Darmijan, Smoling, Džons, Blind-Švajni, Šnajderlin, Mata, Depaj/Jang, Erera-Marsijal. Runi na klupu, da čeka svoju šansu.

avatar
gunner 85
Sunday, 04.10.2015
19:44

odlican uvod presing brza igra i brza dva gola, kod treceg sancez pokazuje kakva je igracina dobro je kad je proradio trebalo nam je to .....u nastavku mancester napadao vise ali imao je samo jedan sut runija a to nije dovoljno za bilo sta vise ......sve u svemu odlicna pobeda za samopouzdanje i nastavak prvenstva jos samo da porade malo da ne bude oscilacija u igri i to ce biti odlicno

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 05.10.2015
04:03

Sigurno bi bilo puno zanimljivije i ne izvjesnije da mi nemamo ludog trenera to je cinjenica. Ja sam navijac junajteda ali vjeruj da ja ne znam ko nam je bek a ko stoper a ko krilo. Jednostano samo golman nam igra na prirodnoj poziciji dok i on ne postane spic. Ako ja ko navijac ne znam sta ko igra kako je onda igracima kad od krila postane bek ili od beka stoper ili od plaja krilo,a od zadnjeg veznog napravi playa stvarno i kad hoces da napises komentar zapetljam se od tog tubmanja igraca.

avatar
Igorr
Sunday, 04.10.2015
19:43

Mancester jednostavno jeste dobra ekipa ali nista vise od toga, ponekad lici na vrhunsku a mnogo cesce na prosecnu. Doveli smo mnogo igraca za velike svote u poslednje 2 godine a opet je ovo daleko od ozbiljnog. Imamo srece da je Liverpul ocajan, tako smo se i dokopali 4. mesta prosle sezone, a ove su i Celsi i Liverpul ocajni i tu nam je opet sansa ali opet meni se ovo nista ne svidja i ako Van Gal posle boxing day-a ne bi bio u top3 ja bi mu glat urucio otkaz, posle toliko vremena i novca sada ocekujem samo rezultate.Jako mi je zao sto ce Klop vrlo verovatno preuzeti Liverpul, ako ne Liverpul onda Celsi, to mu je sigurno sledeca destinacija a toliko sam ga zeleo u Junajtedu. A sto se PL tice, na tabeli jos i dobro stojimo, to je jedino cime sam zadovoljan uz igre Smolinga i Marsijala koji su me prijatno iznenadili ove sezone. GGMU

avatar
mrancic
Monday, 05.10.2015
11:03

Stoper, ofanzivni vezni i Van Gal napolje kolega.Igra nam je uzas.Mnogo konflikta sa igracima, bez brzine i kreativnosti sa puno sujete.Marsijal je zlato i sa dobrim asistentima napravice cudo ako se nLVG i sa njim ne posvadja.Seti se Rivalda iz Barselone.A takve mlade igrace imamo:Erera, Pereira, Vilson, Mekner.

avatar
Igorr
Tuesday, 06.10.2015
07:39

Imaš li pika za novog trenera? Od slobodnih sam ja želeo Klopa i Anćelotija, pogotovo prvog ali on ode u najljuće rivale, tako da ostaje Anćeloti a tu je i Simeone, mada nešto sumnjam da će skoro iz Atletika.

avatar
Thierry Henry 14
Sunday, 04.10.2015
19:42

Fantasticna partija Arsenala. Sa druge strane mancester odigrao katastrofalno, Losa taktika Van Gala, A o izmjenama da ne pricam, da ti gubis tri nula i igras sa dva zadnja vezna i izvodis matu, a u igri ti ostaje kerik i svajnstajger.

avatar
nenadvr
Sunday, 04.10.2015
19:41

Svaka cast Arsenalu, igrali su bolje, sa vise zelje, i zasluzeno pobjedili. Runi opet ocajan, Kerika su stigle godine... Sad pauza, moraju se napraviti neke velike izmjene u igri i 'filozofiji'

avatar
dock
Sunday, 04.10.2015
19:40

Koja je komedija od trenera ovaj Van Gal. S druge strane, Arsen mozda nije najbolji na svetu, ali je uzivanje gledati Arsenal.

avatar
mrancic
Sunday, 04.10.2015
19:39

Rodzers je dobio otkaz.To nevalja za UTD.Kad ce Van Gal da dobije otkaz? Slobodni su i Klop i Anceloti.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Sunday, 04.10.2015
19:31

Ulozite jos 200 milijuna, mozda i uspijete gol zabiti. Kakva bruka je ovaj Junajted na celu sa Van Galom, ovaj Arsenal Dinamo dobije u LS a ljudi ih danas rijesise za 20 minuta. A bili su se ponadali da mogu sa Sitijem u borbu za trofej, pa halo Siti bi vas jos vise osramotio. Bravo za Arsenal, njihova mozda i najbolja partija ove sezone, volim sto su pokazali neznalici Van Galu.

avatar
čombe
Sunday, 04.10.2015
20:07

Da nema tebe i tvojih komentara meni bi bilo dosadno u zivotu!

avatar
Van Gal Konj
Sunday, 04.10.2015
21:02
avatar
The_King7
Sunday, 04.10.2015
19:27

Mislim da je svima jasno da LVG nije trener za United ,ovo vucanje lopte po terenu bez ucinka i izmisljanje tople vode ne vodi nide ,mora se dovest Anceloti sto prije

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 04.10.2015
20:33

Meni je najveca zelja da se Liverpul i Junajted ponovo bore za titulu.To su dva najveca kluba u engleskoj i navijaci to uvek ocekuju od njih.Liverpul je napravio prvi korak napred otpustanjem Rodzersa jos da dovedu Klopa ili Ancelotija...Junajted ima da drzi ovog Van Smrada dok ih ne unisti potpuno.

avatar
AxweII
Tuesday, 06.10.2015
08:02

Izvini al on ti navija za M Utd. Nemoj da te zbuni profilna, samo je malo opcinjen sa redsima..Nista strasno. xD

avatar
mrancic
Sunday, 04.10.2015
19:26

Nije sramota izgubiti od Arsenala.Sramota je kako igra UTD.Ubaciti Kerika iDarmijana koji se definitivno ne snalazi sa brzim bekovima je nesto sto samo idiot ko Van Gal moze da izmisli.Sta to igra Depaj? Da li je on dribler, krilo , sta li jeMata spor za ovakve utakmice a Runi kao i dosad ocajan.Marsijal bi pored Azara, Vile ili Ozila davao po dva gola na utakmici.Sad Van Gal ima bandoglavu kombinaciju: bplji je Blind odRoha i Dzonsa i Kerik od Najderlina.Pereirs, Vilson nisu iglavnom u kombinaciji a Lingatd ide na pozajmicu.Vudvorde kome si poverio pare!

avatar
Sinđelić
Sunday, 04.10.2015
19:24

Odličan je bio Arsenal u prvom poluvremenu, a Čeh im je zlata vredan, u nekoliko navrata je sprečio Junajted da se vrati u meč.

avatar
Nikola M.
Sunday, 04.10.2015
19:23

Za početak - čestitke Arsenalovim navijačima na pobedi. Apsolutno zasluženo. Ovaj meč bih opisao totalnom nemoći Junajteda, ali buvalno. Prelepa igra Arsenala kod sva tri gola, pošteno su izigrali Junajtedov vezni red i odbranu. Prošetali se ljudi kao od šale. U tom delu meča - ništa nije funkcionisalo, bekovi pogubljeni, vezni red kao da nije postojao, napad bez ikakve ideje... Tek pred kraj prvog poluvremena je Marsijal imao odličnu priliku da postigne gol, ali je Čeh bio na visini zadatka. Ta jedna šansa je bila jedino dobro što se može istaći, ostalo nula. Prvi period igre je bio užasan po Junajted. U nastavku se krenulo nešto agresivnije i odlučnije, ali bez mnogo konkretnih prilika, sem one Bastijanove, kad je izašao ispred Čeha. Moram pohvaliti Arsenal za odličnu igru u odbrani. Obavlli su sjajan posao, ne dozvolivši Junajtedu mnogo toga. Ne mogu se odupreti utisku da bi možda bilo drugačije da je Junajted u prvom delu igrao kao u drugom, ko zna. Arsenal je silovito ušao u meč, Junajted potpuno zatečen, i bam, padoše tri gola. Kao da Junajted nije očekivao takav start Arsenala, i dok su oni došli sebi, već je bilo kasno. I da, Sančez je suva klasa. Neverovatan igrač. Opet kažem, zaslužen trijumf Arsenala i još jednom čestitke navijačima.

avatar
gunner11
Sunday, 04.10.2015
20:19

Svaka cast na komentaru majstore :) .

avatar
Petar Jege
Sunday, 04.10.2015
22:08

E svaka ti je na mestu. Mnogo smo loše odigrali, ali najgori od sve đece su bili Runi, Darmijan, Kerik i Jang.

avatar
Andrej
Sunday, 04.10.2015
19:23

Ne volim United, ali ga postujem, ali sada se vidi to koliko su oni tanki. Provlacili su se, cak bili i prvi na tabeli, sam bog zna kako i drago mi je da je sa pola snage Arsenal, vrlo lagano priveo kraju ovako bitan derbi

avatar
CITY
Sunday, 04.10.2015
19:22

Vidim ja gol Sanceza, odem da pijem vode, vratim se kada ono vec 2-0. Arsenal je posle 3 gola kojeg su dali, cekali su kontre, inace bi bilo vise od 3-0. Junajted, mora nesto da menja, ili ce se boriti za prva 4 mesta koja vode u Ligu Sampiona a ne za titulu. Sancez majstor :D

avatar
Sunday, 04.10.2015
19:20

Junajtedovci se ponadali.

avatar
Van Gal Konj
Sunday, 04.10.2015
21:05
avatar
Sunday, 04.10.2015
22:29

Još kad bih navijao za Arsenal...

avatar
devil
Sunday, 04.10.2015
19:20

Sve nešto kontam dal bi u čelziju sad trpili da murinjo stavi recimo wiliana na beka ili u arsenalu da stavi na desnog beka volkota.Definitvno ovi eksperimenti koje LVG izvodi već 2sezonu za redom ne mogu da shvatim da ga u upravi trpe.Svaka čast za posjed lopte ali za ostalo je kao trener nula.I većina dobivenih utakmica su stvar sreće ili individualnog kvaliteta.Bez obzira na ishod sezone nadam se da ga sledeće ne gledam na klupi

avatar
MANUTD
Sunday, 04.10.2015
19:18

Zasluzena pobeda Arsenala, bez diskusije. Na brzaka su dohvatili odbranu Junajteda i kasnije samo rutinski branili svoj gol. Ne treba zaliti, ipak smo igrali u gostima sa Arsenalom, koji po meni uvek igra najlepsi fudbal u Engleskoj. Njihova brzina u napadu je bila kljucna kod ta tri gola, a tu su donekle i pomogle povrede Soa i Roha, pa je beka morao igrati Jang. Runi jako los danas, jedini koji se istakao sa par dobrih poteza jeste Marsijal. Sve cestitke simpatizerima Arsenala na pobedi!

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:30

kako si miran kad izgubite..a kad pobedite pljujes murinja, vengera i sve druge..pojma nemate.

avatar
mrancic
Monday, 05.10.2015
11:11

Da li te nijesramota da komentarises? Svi navijaci UTD odaju pocast igri Arsenala i priznaju poraz a ti kontriras kao navijac tima u kome igra Alen.

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
22:15

video sam kako imas dostojanstva, komentarises vise liverpul od junajteda. sta bi sa najboljom odbranom lige i smolingom?

avatar
MANUTD
Sunday, 04.10.2015
21:28

Kada sam pljuvao Vengera? Izuzetno cenim Vengera i shvatam koliko je on ustvari ucinio za Arsenal. Takodje, svidja mi se sto njegov tim uvek igra fudbal, covek nije kukavica ni 1%. Ja se bar javim i kad moj tim izgubi, ti nemas dostojanstva ni remi liverpula da iskomentarises. :)

avatar
Van Gal Konj
Sunday, 04.10.2015
21:06
avatar
MAN_UTD«»CZV
Sunday, 04.10.2015
19:18

Cestitke navijacima Arsenala. Ocajan pocetak meca, Arsenal vrlo agresivan a nasa odbrana katastrofa. Kada primis tri gola u prvih 20 minuta tu je kraj. Glavna greska Gala je Kerik prije Snajderlina, Kerik vrlo spor naspram vrlo brzih ofanzivnih igraca Arsenala, mada su svi bili ocajni. Arsenalov najveci problem sto pokidaju tri takme pa onda pad i tako u krug. Za mancester slede teske utakmice.

avatar
Don Carlo
Sunday, 04.10.2015
19:17

odradili su svaka im cast

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 04.10.2015
19:17

Svaka čast Arsenalovim igračima, presing brzina i završnica potpuna dominacija i zaslužena tri komada iz de gee. Nešto se mora mijenjati vidit ćemo sta. Martial daleko najbolji danas.

avatar
Lord Bendtner
Sunday, 04.10.2015
19:15

Gde su sad oni sto kritikuju Vengera, sakrili se u rupu i ne izlaze :).nOdlicna utakmica, prava je steta sto se Arsenal povukao kasnije ali ni ne treba da napada kad ima prednost od 3:0. Mislim da je najvise sredina Mancestera doprinela ovakvoj utakmici jer su izgubili mnooogo lopti. Zasto Van Gal drzi Snajderlina (koji je vrv u 3 najbolja defanzivna vezna u ligi) meni nije jasno. Arsenal odlicno koristio prilike i zasluzeno slavio. Dobra tekma!!

avatar
čombe
Sunday, 04.10.2015
20:10

Snajderlin je po transfermarktu u 3 najbolja def vezna na svetu!

avatar
Denis Split
Sunday, 04.10.2015
21:53

Je po transfermarketu možda, ali daleko od tog je u stvarnosti.

avatar
Ajde?
Sunday, 04.10.2015
20:14

Ja ga i dalje kritikujem i priželjkujem nam novog trenera. Ovaj meč smo dobili na Aleksisovu maestralnost, ne zbog neke Vengerove taktike.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 04.10.2015
19:15

Dragi moji djavoli,dalu su vam sada nekje stvari jasni?!...Dok je ovaj "filozof" na klupi od trofeja i od lepe igre,igra koja u sebe ima onaj prepoznatlivi dnk Junajteda nema nista.Dali sada shvatate zasto Depaya zovem Flopay,zato sto je decko bleda kopija Nanija i uporno i uporno Van Gal njega forsira na stetu Junajteda.Svajni od 31 god.koji je osvojio sve u fudbalu bori se i gine za svaku loptu a ovaj umisljenko kada izgubi loptu jednostavno stane,kakva nonsalantnost,prosto nevjerovatno!Ovakav rezultat bi bio i protiv Sotona da je Peleva lopta umjesto u stativu zavrsila u gol,jednostavno ovaj Van Gal ne moze da vidi ili nece da vidi ono sto skoro svakji navijac Junajteda vidi,Kerik nije vise za prvu postavu i kada on igra zadnji vezni odbrana je busna ko Svicarski sir,zasto pobogu,zasto Snajderlin na klupi?!Van Gal nema plan B,covek se jednostavno pogubi i ostavi da ga "bujica" nosi,njegove izmjene u 90% slucajeva su komicne a postavka igraca na terenu i ono sto oni igraju je prosto tragikomicno.Krila igraju bekove a midfilder igra stopera a drugi mu igra krilo a napadac ofanzivni vezni,ludilo!LVG interesuje spora i igra vezana za posed lopte misleci da ce tako imati kontrolu nad rezultatom i stanje na terenu,zato njemu ne igraju mladi i brzi Wilson,Lingard i Pereira.Junajted je uvjek krasila furiozna i jednostavna igra,dva brza krila a na sredini terena midfilder koji brzo razmislja i uposluje ta dva brza krila,nesto sto dok je ovaj "glavonja" na klupi necemo nikada vidjeti.

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:05

brate za iskrenost od mene imas 2 litra piva, i za ovaj otkaz rodzersa litar rakije :D

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 04.10.2015
20:43

Ali nee, onda si ti navijac Liverpulaa :)

avatar
lamps8
Sunday, 04.10.2015
19:14

videlo se mancester gde je,ne moze jang da igra beka,i zasto je bio snajderlin na klupi taj igrac odlicno igra ovakve meceve,kerik i svajstajger ne mogu zajedno prespora je onda sredina.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 04.10.2015
20:41

odlicno ocjenjeno ja nisam htio pisati o greskama van gala. dok smo imali lijeve bekove bilo je ok sad kad su povredzeni prije svega show koji ce nam uzasno faliti ali sta je tu je mora se igrati,darmijan je ispao kod sva 3 gola jednostavno puno sporiji je bio od napadaca arsenala pa su ga protrcavali a van gal je morao odma staviti valensiju na desnog beka jer je on brz koliko i oni,drugo kerik-svajni ne ide to je svima jasno osim van galu zasto odlicni defanzivac tipa snajderlin sjedio na klupi to ne znam a mislim ni vecina navijaca,na kraju ima borca i fajtera jonsa na klupi on drzi blinda na stoperu mjesto jonsa na stopera a blinda na beka on stavlja Yanga... igraci su odlicni ali ih je van gal ispreturo i on je kriv za poraz to je jasno ko dan..ja ne znam ko je danas bio bek ko krilo a ko vezni stvarno ne znam. martijal opet odlican imao je odlicnih momenata ali nije ima pravih lopti sigurno bi zabio koji gol. ARSENAL-VAN GAL 3:0 jer ni najmanje ne kriv igrace vec ih on sam zbuni mixsanjem idi lijevo idi desno ni oni sami ne znaju sta igraju.

avatar
lamps8
Sunday, 04.10.2015
23:39

martijal vam je jedina svetla tacka vama treba anceloti za trenera

avatar
Вожд Карађорђе
Sunday, 04.10.2015
19:13

Odbrana Mancestera=promaja.

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:50

kako bre najbolja odbrana u engleskoj, smoling najbolji stoper lige - MANUTD neka ti objasni, meni je objasnio pa sam se smejao 20 minuta..bolji od otamendija mocni smoling

avatar
Mr.Gost7
Monday, 05.10.2015
09:42

8 komada iz posljednja tri meča sa Luzerima. Do jučer ste u rupama bili i sad ste dobili svojih 5 minuta, cut cemo se mi jos. #Kompleksi

avatar
MANUTD
Monday, 05.10.2015
00:53

Da li si cuo sta kaze Karager o liverpulu? :D

avatar
MANUTD
Sunday, 04.10.2015
21:39

Do ovog kola odbrana Junajtede i jeste bila najbolja ove sezone u PL. Gde sam ja to pogresio? Smoling je igrao fantasticno do prvih 20 minuta ove utakmice. Taj Otamendi je za mesec dana skrvio 2-3 gola u sitiju. Gledaj nesto ako vec zelis da polemises. Totalno si smesan.

avatar
Venga
Sunday, 04.10.2015
19:13

Perfektno odigrana utakmica od strane Arsenala. Nadam se da cemo ovo da ponovimo i protiv Bajerna, a i sto cesce u LS i u PL. Odbrana je odlicno odigrala danas, napad takodje. Cech je pokazao zasto je doveden. Ako se Sanchez nije povrijedio, a nadam se da nije, onda je usao u formu i trebalo bi da ocekujemo da razbije do kraja. COYG.

avatar
Gorčilo
Sunday, 04.10.2015
19:12

Ne mogu da verujem da je ovaj Arsenal izgubio prošle nedelje od Olimpijakosa.

avatar
Brat Scholes
Sunday, 04.10.2015
19:12
avatar
Toti 10
Sunday, 04.10.2015
19:10

Djavoli, dovidjenja prijatno!

avatar
BancheS_Arsenal
Sunday, 04.10.2015
19:08

Manchester se vraca na svoje mesto kako je Krenuo a to je 5/6 mesto

avatar
čombe
Sunday, 04.10.2015
20:11

Javlja se navijac tima koji je vecito cetvrti!

avatar
gunner11
Sunday, 04.10.2015
21:09

Jel jos skuplate Ivanovica.Samo tako nastavite i ispadate iz lige

avatar
Brat Scholes
Sunday, 04.10.2015
20:16
avatar
Aki Kralj
Sunday, 04.10.2015
19:08

Odlicna igra ARSENALA, napad skoro pa savrsen, bile su tu sanse koje su se mogle iskoristiti, odbrana dobra ali sa par kikseva koje je Ceh neutralisao...Sada je pitanje moze li se svaka utakmica ovako igrati, nadam se da moze, samo napred!

avatar
Ajde?
Sunday, 04.10.2015
19:04

Prvo poluvreme Arsenal dugo nije odigrao bolje. Sančez se definitivno vratio. Brine igra u drugom poluvremenu i igra Mertezakera tokom čitavog meča.

avatar
Непобедиви
Monday, 05.10.2015
00:35

Brine te igra kada smo privodili mec lagano kraju i imali 3 sanse za gol?

avatar
Непобедиви
Tuesday, 06.10.2015
09:48

Treba da se koriste, ali ne vidim tu nekog razloga za brigu. Realizacije je bila katastrofalna, ali popravlja se. Ne moze bas svaka lopta da udje u gol. Mertesaker i Gabriel odlicno odigrali, Beljerin, Santi i Remzi korektno, mada Remzi zna da davi, a sta reci o Cehu, Monrealu, Ozilu, Volkotu, Teu i Alexisu. Majstorski. Puno mi je srce kad gledam ovakav Arsenal

avatar
Ajde?
Monday, 05.10.2015
12:38

Povukli smo se previše, a i te tri šanse su morale biti realiovane. Pri reulattu 3-0 one ne znače mnogo, ali će nas to koštati, i već nas je koštalo.

avatar
Sunday, 04.10.2015
19:04

Свака част играчима Арсенала. Тако се игра фудбал-агресивно, од самог почетка. Мојим Ђаволима данас једноставно није био дан. Шнајдерлин и Швајни морају да играју заједно. Свака част Керику, али његов је зенит прошао. Још једном се испољила Блиндова несигурност, нама треба штопер.

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 04.10.2015
19:03

Prvo pol. perfektno!U drugom smo malo posustali ali opet smo imali dosta sansi da pogodimo.Majstori Sancez i Ozil,Remzi bio malo odsutan.Steta za onu precku Oxa...

avatar
Boris Stjepic
Sunday, 04.10.2015
19:01

Konacno malo promjene u taktici, niko ziv se nije nadao onakvom presingu u prvih 25 minuta. Odlicna partija, pristup igri, Cech napravio 2-3 kljucne odbrane ali i na drugoj strani Ramsey i OX su mogli da povecaju vodstvo. Zasluzena pobjeda, ovo je bilo zadovoljstvo gledati, popravili su mi vikend!

avatar
Majk Smoling
Sunday, 04.10.2015
19:00

Mogu ja sada ovde pisati kako je neki igrac ili Van Gal pogresio u odredjenim ldlukama koje su danas doneli, kako je trebalo uraditi ovo ili ono, ali to ce samo da bude bespotrebno trosenje reci. Cinjenicno stanje je tako da ako ti je pola odbrane u stvari vezni red, onda to nije odbrana. Ali kao sto rekoh, necu o tome, vec cu da cestitam navijacima Arsenala na pobedi i prelepim akcijama koje su dovele do postignutih golova. Mislim da je ovaj ubedljiv poraz pred reprezentativnu pauzu bio i pravovremen, jer se nadam da ce Van Galu dokazati kako ova odbrana ne funkcionise ovako.

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 04.10.2015
18:59

Cestitam navijacima Arsenala na zasluzenoj pobedi. Jedna od boljih partija Arsenala zadnjih godina, za Junajted nemam reci.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 04.10.2015
18:59

estitke ekipi Arsenala na zasluženoj pobedi, bili su dosta bolji danas. Mi smo imali svoje šanse ali realno igra nam je 0. Kružimo i Kružimo i to je sve. Blind ne može da igra štopera, Karik je više star, nema smisla početi utakmicu sa Blindom na štoperu, Jangom na levom beku i Kerikom. Depaj i Kerik su nam 2 igrača manje. Marsijal je jedina svetla tačka našeg tima, dečko je fantastičan, uživanje je gledati ga, nadam se da će ostati kod nas. Van Gal je realno gledano loš trener za nas. GGMU

avatar
West London
Sunday, 04.10.2015
18:58

Mislim da je arsenal zasluženo dobio u prvom poluvremenu united se nije vidio a što se tiče arsenala maestralan meč alexis zvjer manchester ima malo bolju obranu od chelsea ali za osvojiti BPL to treba biti puno bolje ako arsenal nastavi ovako titula nije daleko i to je ta draž engleske lige arsenal gubi od dinama i olympiakosa ali je u stanju razvaliti svakog ako ima svoj dan još jednom čestitke na pobjedi.

avatar
XL
Sunday, 04.10.2015
18:58

Ma važno je da se navijači Mančester Junajteda rugaju Liverpulu, kao da su oni Bog zna šta. Liverpul je ovom Arsenalu u gostia pružio dobar otpor i uzeo bod. Potrošil su 400 miliona evra pod Van Galom a LŠ im donosi golman, a ove sezone sve srećna pobeda za pobedom, počevši od prvog kola i pobede autogolom igrača Totenhema gde nisu imali ŠUT NA GOL. Van Gal je velik promašaj koliko i Rodžers, hteli da priznaju ili ne i nema potrebe da se rugaju nama. Arsenal je najbolja ekipa u Engleskoj uz Siti, te 2 ekipe su jednostavno tehnički superiorne. Jedan Santi Kazorla po meni može da igra u gotovo pa svakom klubu na svetu.Arsenalu treba napadač da pokori sve pred sobom, ne daj bože da imaju Aguera.

avatar
Sunday, 04.10.2015
20:06

Gledaj ti u svoje dvorište, i pitaj Everton da vam daje privatne časove fudbala.

avatar
čombe
Sunday, 04.10.2015
20:14

Zasto izmisljas? Kad su potrosili 400 mil??

avatar
zico
Sunday, 04.10.2015
18:58

jednostavno arsenal je kvalitetniji tim.

avatar
Realan tip
Sunday, 04.10.2015
21:31

Jednostavno samo danas i jednostavno samo na Emirejtsu.

avatar
gunner11
Monday, 05.10.2015
07:34

Junajted ima kvalitetan tim ali imaju losu igru koju forsira Van Gal

avatar
Realan tip
Sunday, 04.10.2015
23:30

UTD je drugi tim sada.Mnogo jaci nego prosle sezone, a ovo je bio samo los dan.Ukupno gedano jaci je od Arsenala, kao sto je ARsenal jaci od Dinama, ali imao losu noc, pa izgubio tamo.Jednostavno desava se, sto ne umanjuje Arsenalovu sjajnu igru danas.Uostalo vrijeme ce pokazati ko je u pravu.

avatar
Denis Split
Sunday, 04.10.2015
22:05

Pa bilo je i na OT prošle godine.

avatar
GoxyMufc
Sunday, 04.10.2015
18:57

Unistili nas prvo poluvreme.Prvih 20minuta jedva smo presli centar dva puta.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 04.10.2015
18:57

da razbili su nas na sredini ostalo je bilo samo rutina,kad vec dodzu u 16 onda su rutinski pogadzali. pogresna postavka van gala ali nebi o tome. cestitke arsenalu.

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:04

kako novi anri i novi ronaldo da izgube 3 0 svasta

avatar
MANUTD
Sunday, 04.10.2015
21:33

Otkud da nisi imao neke komentare na novog Anrija posle utakmice sa liverpulom? Je l' ti to navijas za Arsenal sad? Nas je pobedila ekipa koja igra fudbal i to nije nista cega se treba stideti.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 04.10.2015
20:24

ja stavrno ne znam sta ti hejtovi trebaju,sta je sa firminom,lalanom,milnerom drug koliko god hejtujes cinjenica je da smo bolji od vas a i isto ste potrosli ko i mi na transfere. opusti se i uzivaj u nogometu.

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 04.10.2015
20:23

Isto kako dobise luzere eto kako pa kakp sad izlazite iz rupa do neki dan nigdje vas.

avatar
Sunday, 04.10.2015
18:57

Svaka cast , samo da nastavite ovako igrati i boricemo se za titulu do kraja!nnCOYG

avatar
Стефан Б.
Sunday, 04.10.2015
18:57

Svaka čast Arsenalu, kao što sam se pribojavao, iskoristili su naše slabosti. Junajted igra previše sporo, igramo sa krilima a pravih krila nigdje. Čim se zatvori Mata nema nikoga da spoji igru. nPokazali su Sančez i ekipa kako nam duva pozadi. Odbrana užas. Neko će reći da sam plastičan navijač ali briga me, ja se nadam otkazu Van Gala i dolasku Karla Anćelotija. Junajted je brend prepoznat po brzom napadačkom fudbalu, mi smo to sa Van Galom izgubili.

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:03

rodzers dobio otkaz brateeeeeeee

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:35

nije anceloti lud exxexexexexe

avatar
Непобедиви
Sunday, 04.10.2015
18:56

Kidamo. Mancester oducen od fudbala.

avatar
Everton FC
Sunday, 04.10.2015
18:56

Kakav Ozil? Strasan Ozil! A gde su bili dizac tegova i novi Anri? Ovo je bila pobeda najbrze i tehnicki najjace ekipe u ligi...

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:04

hahah bravo za komentar

avatar
Bolender
Sunday, 04.10.2015
20:31

Ne lozi se, ne uporedjuj klince sa formiranim igracima.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 04.10.2015
18:56

Sou Arsenala,sjajna igra,nadam se da ce osvojiti titulu.Sada trebaju samo da budu konstantni.Tandem Sancez-Wolkot je fenomenalan.

avatar
John McClane
Sunday, 04.10.2015
18:55

Sta bi im tek uradili Olimpijakos i Dinamo, sala mala. :D Arsenal je jedini konkurent Sitiju za titulu (to kazem kao navijac Celzija). Jos ako Arsenal ne prodje grupu u LS (ima 2 utakmice sa Bajernom, treba im jedna pobjeda), posvetice se samo prvenstvu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 04.10.2015
18:55

runi ocajan pojma nema ove sezone...sancez daleko najbolji igrac engleske lige razbija kako igra ozil takodje bio odlican gol i asistencija mogao je arsenal jos neki gol da postigne...sancez napravio da darmian izgleda kao bane ivanovic

avatar
Ashburton Grove
Sunday, 04.10.2015
18:55

Arsenal u drugom sa 20% snage... Dobra igra, nisu gubili lopte na sredini i zasluzeno su slavili...

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
20:06

arsenal da nije spustio glas realno bilo bi 5 ili 6 naprema 0

avatar
MANUTD
Sunday, 04.10.2015
21:32

Ispravi me ako gresim ali Arsenal se vecinu utakmice branio, o tome svedoci i posed lopte. Pogotovo obrati paznju na drugo poluvreme. Je l' onda i Junajted protiv liverpula spustio gas ako cemo tako gledati?

avatar
Realan tip
Sunday, 04.10.2015
21:30

Neka je Emre Can igracina asistirao od mantinelu zvanu Skrtel za Lukakuov gol.Nece vam pomoci ni sto Klopova sa ovim rosterom.

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 04.10.2015
18:54

Dizac Tegova hitno na poluvremenu morao da napusti igru,izduvao mu se biceps pa je morao brzo u Gym...Ovo je smejurija kako je ovaj Junajted skupio 16.bodova u PL slabiji fudbal igraju od Celzija.

avatar
Aleksandar Vukmirovic
Sunday, 04.10.2015
18:54

Sasvim zasluzeno,cestitam na pobedi...a sto se tice nas i nase igra za to stvarno nemam komentar...