Arsenal promovisao Grofa: "Zdravlje, sreća i rad preduslovi za uspeh"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.06.2017.
12:20
Izvor: Sportske.net

Samo dva meseca nakon što je napustio klupu Crvene zvezde Miodrag Božović je predstavljen kao novi šef stručnog štaba Arsenala iz Tule.

arsenaltula.ru
arsenaltula.ru

Povezane vesti

Fudbalski klub Arsenal iz Tule predstavio je u subotu novog šefa stručnog štaba Miodraga Božovića sa kojim je potpisan ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje do leta 2019. godine.

Promocija novog trenera obavljena je u Klagenfurtu gde će se fudbaleri Arsenala pripremati za novu sezonu.

"Pre svega, želim vam mnogo zdravlja u novoj sezoni. Bez njega neće biti moguće da ostvarimo zadatke koji se nalaze pred nama. Trebaće nam i sreće, jer je i ona neizostavan deo sporta" kazao je Božović na promociji.

Bivši strateg Crvene zvezde poveo je na pripreme 21 fudbalera, a nekolicina će se priključiti ekipi nešto kasnije. Božović je na promociji istakao da njegov tim čeka mnogo rada.

"Prethodna sezona je bila izuzetno teška za Arsenal ali je tim opstao u Premijer ligi. Sjajni su ovo momci. Kao što kažu Rusi: 'Apetit dolazi sa jelom'. Uprava i navijači očekuju rezultate. Imamo sve preduslove, na nama je da naporno radimo" dodao je Božović.

Crnogorski stručnjak rekao je još da dolazak u Arsenal za njega predstavlja veliki izazov i da se nada da će uspeti da opravda ukazano poverenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 25.06.2017
18:15

Kupi Kangu,Ruiza i Le Taleka i sve ti je oprosteno :-) .

avatar
bagra
Sunday, 25.06.2017
14:09

I 14 zatvorenih utakmica, bez njih nema potpisivanja

avatar
MarkoSi
Sunday, 25.06.2017
13:35

Teška prevara od trenera. Pokazao je u bitnim mečevima da je truba taktičar,ekipa fizički potpuno nespremna,nije izbacio ni jednog mladog igrača (naprotiv,gušio ih je kao npr. Babunskog,Ristić,An.Lukovića),forsirao je potpune promašaje (Fibel, Mouče,Kanga,Ruiz) i loše je cenio kvalitet pojačanja (Edson,Mouče,Đurđević).

avatar
Anderton
Sunday, 25.06.2017
14:43

Andrija Luković je izvikan igrač, a čini mi se i ova druga dvojica koju si pomenuo, s tim što ćemo videti ako Ristić konačno dobije šansu na svojoj poziciji. Grofu je najveća greška odlazak Đuke u Partizan umesto u klub čiji je bio vatreni navijač i zapostavljanje Srnića i Plavšića. Kad su dolazili Mouče i Ruiz, SVI su pričali da su to extra igrači, danas je izgleda samo Grof kriv.

avatar
riquelme
Sunday, 25.06.2017
13:18

Ajde Grofe sada posto mislis da su kako ti kazes majstori fudbala kupi ih... Kanga, Ruiz, Fibel, Le Talek. Vise ne treba od toga da nam pomognes! Da ne bude da kritikujem samo... Hvala za +32, steta sto nisi imao herca da odes na +3 nego kada je sve bilo gotovo. Ali svakako ti srecno bilo...

avatar
Djordjo COYG
Sunday, 25.06.2017
12:52

Ode nam Wenger

avatar
Kladionicar
Sunday, 25.06.2017
12:26

Srecno Grofe, necemo ti zaboraviti onih istorijskih +32.

avatar
riquelme
Sunday, 25.06.2017
13:14

Necemo sigurno. Ali necemo ni ovu sezonu gde je kako on kaze restart trebao da pravi na +3 a ne na -3! Sto ne uzme sada Ruiza, koliko vidim nije skup a po njemu je bio bolji od slabasnog Plavsica koji je sada bio nas najbolji ograc na U21 EP i od Srnica koji je bio van forme, pa naravno kada nije momak igrao.

avatar
Kladionicar
Sunday, 25.06.2017
14:40

Ma ja njemu jedino zameram sto nam je ekipa bila potpuno fizicki nespremna ali sta je tu je, do ove titule se nije ni moglo.