Arsenal prelomio, revolucija! I to bez nezadovoljnika, sa budžetom od 230 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.04.2017.
11:32
Izvor: Sportske.net

Venger će sprovesti plan, videćemo potpuno novi Arsenal od sledeće sezone.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Arsenal čeka revolucija.

Kako piše "Miror", u ovom trenutku je izvesno da će Arsen Venger ostati, ali i sprovesti velike promene u naredne dve sezone, kako bi nasledniku ostavio bitno drugačiji tim.

On će, uz nekoliko prodaja imati na raspolaganju oko 230 miliona evra za nove igrače, sa zadatkom da se oslobodi nezadovoljnih i podmladi tim.

Naime, gotovo je izvesno da Arsenal neće u Ligu šampiona i naredna godina će biti iskorišćena za tranziciju. Vlasnik Kronke i glavni operativac Gazidis veruju da jedino Venger može da sprovede pomenutu revoluciju.

Otići će Sančez i Ozil, izgleda da nema šansi da produže ugovor i sigurno je da bi njih dvojica u kasu mogli da unesu više od 100 miliona.

Venger će pokušati da ubedi Oksa Čembrlena da potpiše novi ugovor, ali mesta izgleda više nema ni za Žirua, golmana Ospinu i Lukasa Pereza koji se pokazao kao promašaj.

Sa novcem koji ima na raspolaganju, Venger ima nameru da dovede Moratu iz Reala kao prvo pojačanje za napad, a već se zna da je meta za golmana koji će konkurisati Čehu, Džordan Pikford iz Sanderlenda.

Iz Seltika bi trebalo da stigne levi bek Kieran Tirni koji će zauzeti Gibsovo mesto u ekipi, a jasno je da je Arsenal zainteresovan i za Musu Dembelea, mada će ga "Kelti" teško prodati.

Od ostalih igrača, Venger se nada da će privoleti Zahu iz Kristal Palasa koji igra sjajno ove sezone, a probaće da se uključi u trku za zvezde Monaka, Bakajoka i Mendija.

Ni to nije sve, Mark Overmars bi trebalo da stigne u klub kao sportski direktor, konkurencija mu je Mihael Cork koji je činio čuda u Dortmundu.

Biće pojačana i skautska služba, cilj je da za dve godine nasledniku Venger ostavi mlađi tim sa većom perspektivom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Wednesday, 12.04.2017
14:42

Pa sta ima Venger da sklapa tim za novog trenera. Sad je idealno da dodje novi i dovede igrace koje on zeli.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 12.04.2017
13:56

Prazne price dok je Venger i ista uprava na celu,makar mozemo uzivati u Arsenal fan tvu. :)

avatar
Del-Boy-Trotter
Wednesday, 12.04.2017
13:41

haha al ste me nasmejali svaka vam cast i to jos kao fana Arsenala jos od 94te.nnOd 2006 pa do danas i sve dok ovaj Profesor Doktor za neuspehe bude trener, marsal, diktator,direktor, skaut, ekonom, sa astronomskom platom od 8 Mio te lazljive namere o pojacanjima nista nece biti...uvek iste lazi nakon svake sezone dok drugi reaguju na pijaci...jedina sansa da ostane Sanchez je da ode ovaj nedokazni,alavi, i pohlepni penzioner sto nikada nista nije u Evropi uzeo niti ima nameru da ucini nesto ikada uvezi CL...nnU ovoj ekipi jedini koji imaju nivo za Top 8 Lige Prvaka su : A.Sanchez,Mustafi,Ceh, Koscielni i Beljerin(vise kao neki talenat)..ostali nisu za velike domete ili su cesto povredjeni...nnOd pojacanja koje se gore navode jedino Dembele i Morata bi bili iskorak napred za razliku od sadasnjih igraca na istim pozicijama.nnSto se mnogi pale na ozila?nnDecko nije opravdao ni 3 Mio od svoje godisnje plate! nKad je otisao on iz Reala, Realu je svanulo i osvojio je 2 titule u LS.

avatar
Eddy86
Wednesday, 12.04.2017
14:04

Ozil je vrhunski talenat to nije sporno ali veliki neradnik ne voli da trenira ne vraca se i ako ga mnogo postujem ne bih ga uzeo nikad u svom timu.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 12.04.2017
16:10

U Realu je kidao a u Arsenalu samo blesne na trenutak i nestane jako je lenj.

avatar
Ajde?
Wednesday, 12.04.2017
13:04

Arsenal ima spin mašinu u upravi skoro kao premijer/predsednik.

avatar
Ajde?
Wednesday, 12.04.2017
12:59

Od svega ovoga, jedino je izvesno da Arsen ostaje nažalost. Ovo je idealna prilika da se promeni menadžer. Klub je pao najniže, glavne zvezde traže izlaz, novca za pojačanja ima, uz odlazak najboljih igrača novi trener bi imao apsolutnu slobodu da sam bira i dovodi centralne figure tima.

avatar
Wednesday, 12.04.2017
12:52

Mogu da spreme novca kliko god,ako konkurencija ponudi istu cifru za tog igraca pre svega Celzi,Junajted i Siti taj igrac sigurno nece izabrati Arsenal...Kvalitet na trzistu fudbalera je jako suzen.

avatar
JesseLingard14
Wednesday, 12.04.2017
12:41

Ja ne znam kako Arsenal uspijeva da kiksa svake sezone , pocne dobro , postavi se kao konkurent za titulu , i onda jedva izbori top 4. Imaju par dobrih igraca ali moraju da renoviraju ekipu ako hoce da se bore za titulunn- Novi golman da nasledi Cecha tipa Smajhel ili Butland n- Dobar stoper da zamijeni Mustafija ili Koscelnog u startnoj postavi npr Savic ili Gimenezn= Desni bek - Bellerinn- Lijevi bek - prodati Monreala , Gibbs zamjena i dovesti startera - Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga je dobarn- Vezni red dobar , dovesti Xhaku malo u red dobar je on igrac , Ramzi i Kokelan su solidni, moze i Elneny kao cetvrta opcija , Ozila sacuvati kao ofanzivni vezni i KAzorlun- Krila - Sancheza ostaviti na krilo i sacuvati ga obavezno , Volkot i Ox mogu s klupe da ulaze , ali treba jedan starter npr Zaha jedini iz teksta koji mi se svidja za Arsenal n- Novi kompletni napadac , brz , jak s dobrom zavrsnicom , Ziru je solidan al im treba neko bolji kao starter , tipa Aubameyang ili Lukaku

avatar
mrancic
Wednesday, 12.04.2017
12:29

Vengera izgleda samo motkom mogu da oteraju.Ova vest je toliko smešna.Ako je ovo stvarno istinito Liverpul,Junajted i Arsenal će opet gledati u leđa Čelziju,Totenhemu i verovatno Sitiju

avatar
Stari
Wednesday, 12.04.2017
14:39

Kakve veze imaju LFC i MUFC sa ovom vesti.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 12.04.2017
12:20

Pikford , Rodriguez (levi bek) , Bakayoko , Reus , Lakazet , Zaha

avatar
El Capitan
Wednesday, 12.04.2017
12:04

Najveći fudbalski licemjer.

avatar
jv
Wednesday, 12.04.2017
12:03

Umesto jeftinih i mladih igraca, sada ce dovoditi skupe i mlade igrace. Bakajoko, Mendi i Morata su dobri, ali sta sve to vredi ako ne ostanu Ozil i Sancez. Agonija navijaca Arsenala se nastavlja...

avatar
Ashburton Grove
Wednesday, 12.04.2017
11:57

Lukasa Pereza proglasavaju za promasaj iskljucivo jer covek nije ni dobio priliku da pokaze nesto. A kad god je igrao, odigrao je sasvim solidno... Arsenal nema ideju na sredini teretna otkad je Kazorla povredjen, svi tandemi koji su isprobani od tad su potpuni promasaj Kokelan/Dzaka, Remzi/Dzaka, Dzaka/Elneni, Elneni/Kokelan. I samo potpuni specijalac moze poslati Vilsera na pozajmicu a zna da godinama ima problema sa povredjenim igracima...A i taj Vilser koji je non-stop bio povredjen u Arsenalu evo odigra celu sezonu bez povrede, znaci da je problem povreda iskljucivo na principima treninga...Dakle:Venger OUT, novi trener IN pa da gledamo neki novi Arsenal...

avatar
NIKE
Wednesday, 12.04.2017
11:50

Pa bolji su Alexis i Ozil od svih ovih što bi trebali doći. Tirnji, Morata, Mendy, Zaha, nitko ovdje nije kalibar da donese prevagu u borbi za titulu. Arsenal ne treba smijeniti Vengera nego otjerati ovog Kreonkea i dati šansu ovom Rusu da ulaže u njih, garantujem da bi stršio 400m i doveo mnogo zvučnije igrače od Tirnjija i Morate.

avatar
England
Wednesday, 12.04.2017
17:47

Nije Rus nego Uzbekistanac Usmanov.

avatar
Nine
Wednesday, 12.04.2017
11:45

Za 230 miliona bice cak 23 pojacanja po 10 miliona. :) To je njegova filozofija.. :)))

avatar
bebel
Wednesday, 12.04.2017
11:45

Za Lukasa Pereza sam znao da nije pojačanje za Arsenal, ali sam mislio da je Džaka bolji igrač. Prevario sam se izgleda. Ima tu još dosta igrača za otpis, ovo što Arsenal igra u zadnje vrijeme ne liči ni na šta.