Arsenal otima od Lestera pred derbi

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 08.02.2016.
11:29
Izvor: Sportske.net

'Tobdžije' napravile veliki transfer pred odlučujući meč.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Sledećeg vikenda bi mogao da se odvije rasplet u Premijer ligi. Možda se neće znati ko je novi šampion, ali neki klubovi bi mogli da okončaju svoju 'šampionsku trku'.

Ekipa Lestere, gostuje na 'Emiratima', gde bi u slučaju pobede nad Arsenalom, najverovatnije okončao nade ekipi Arsena Vengera,da može da osvoji duo čekani trofej u Premijer ligi.

Ipak, klub iz Londona je pred 'meč sezone' započela rat van terena, tako što je 'Lisicama' preotela 'super-skauta', koji je ekipi sa 'King Pauer Stadiona' završio neke velike transfere.

Tako će, dosadašnji šef skautske službe Lestera, Ben Vrigelsvort, pojačati skautski tim Arsenala.

Tako će on, nakon troipogodišnje saradnje sa Lesterom, preći u redove londonskog tima. Ovaj čovek je zadužen za neke velike transfere, pre svih Rijada Mareza i N'Gola Kantea.

"Nakon prelepe tri ipo godine u Lesteru, gde sam radio sa sjajnim ljudima, započinjen novu strancu u svojoj karijeri. Bila je ovo vrlo teška odluka, ali ovakve ponude se dobijaju jednom u životu. Lesteru želim sve najbolje u budućnosti", rekao je Vrigelsvort.

Navijači Arsenala se nadaju da bi njegov dolazak, mogao da znači da će na 'Emirate' u narednom periodu dolaziti fudbaleri Marezovog kalibra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Tuesday, 09.02.2016
16:04

Taman da Krenke spusti transfer budžet za 100%, pa da zaradi sto miliona od Viglsvortovih kupovina dve sezone posle, pa još da digne cenu karata još malo više sledeć sezone i eto ti postignutih svih realnih ciljeva Arsenala. Nećemo mi titulu videti dokle god je Krenke na vlasti.

avatar
Kapitalac
Monday, 08.02.2016
19:34

Inače, ako ih ne dobiju u ovakvim trenucima, ne zaslužuju ime velikog kluba. Ma, hajde boga ti Lester ? Zamislite, Lester. Sve je moguće ?

avatar
Balkanski Ratnik
Monday, 08.02.2016
13:05

Polako su krenuli da otimaju od Lestera.

avatar
Ashburton Grove
Monday, 08.02.2016
12:42

Hahaha, Venger takticar...:D

avatar
ZGtopnik
Monday, 08.02.2016
12:39

dobar komentar se čita puta.dobar komentar se čita puta.

avatar
gunner11
Monday, 08.02.2016
12:33

Ovo su odlicne vesti