Arsen(al) ne može sa Murinjom, Čelsi pred titulom!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.04.2015.
18:54
Izvor: Sportske.net

Arsenal nije uspeo da zabeleži pobedu protiv prvoplasiranog Čelsija u derbiju Premijer lige tako da je Murinjo na korak od titule šampiona. Arsenal nije pobedio nakon osam vezanih utakmica.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Arsenal nije uspeo da uhvati poslednji voz za osvajanje titule šampiona Premijer lige, izvesno je da će trofej na kraju podići ekipa Žozea Murinja nakon što je u današnjem meču odigrala bez golova sa Arsenalom. Nakon ovog meča razlika je 10 bodova, uz konstataciju da Čelsi ima meč manje.

Arsen Venger je menadžer koji ne zna za pobedu protiv Žozea Murinja, a to se danas i dokazalo, Arsenal nije uspeo da postigne gol na svom terenu prvi put ove sezone zahvaljujući sjajnoj odbrani Čelsija i postavci "Posebnog".

Krenuo je Murinjo bez klasičnog napadača u ovaj duel, odmah je stavio svima do znanja kakvu ćemo utakmicu gledati.

Tako je i bilo.

Igralo se uglavnom na sredini terena, Arsenal je svesno držao loptu u svom posedu dok je Čelsi čekao priliku iz kontre, a prilika nije bilo sve do 15 minuta.

Tada je sjajnom loptom Fabregas uposlio Oskara, ovaj je izbio u situaciju 1 na 1 sa golmanom Ospinom koji ga ruši nakon šuta, a loptu koja se kretala ka golu sprečio je da uđe u isti Hektor Belerin sjajnom intervencijom.

Sudija u ovoj situaciji nije dosudio penal, videli smo proteste Žozea Murinja u tom trenutku, očekujemo iste na konferenciji za novinare nakon meča.

Fabregas je pokušao sredinom prvog poluvremena da iscenira penal, sudija mu je dodelio žuti karton, a na drugoj strani konačno jedno uzbuđenje.

Britain Socccer Premier League

Nakon upućene lopte sa strane Hektora Belerina Kazorla je šutirao, Kejhil je očigledno igrao rukom, ali sudija Oliver je procenio da tu nije bilo namere, igra je nastavljena.

Mogao je Čelsi do gola u 38. minutu kada su propustili najbolju priliku na meču. Vilijan je sjajnim pasom proigrao Ramireša, ali je Brazilac veoma slabo šutirao, Ospina je uhvatio živu loptu sa samo nekoliko metara od gola.

Nakon toga Arsenal kreće dosta ofanzivnije ka golu, imali su šanse Sančez i Ozil, ali njihovi šutevi ka golu Kurtoe nisu bili dovoljno precizni.

Zamenio je na poluvremenu Murinjo Oskara, uveo je Drogbu, a igra je bila još više "mrtvija" za razliku od prvog poluvremena kada je i bilo kakvih-takvih šansi.

Mertezaker je šutirao nakon jednog prekida i odbitka u šesnaestercu, ali je lopta tada otišla pored gola, a na drugoj strani Drogba se nije najbolje snašao ispred šesnaesterca.

Fabregas je izašao pred sam kraj meča, dobio je ovacije sa tribina od većeg dela publike, ali je bilo tu i par zvižduka.

"Zaključao" je Murinjo svakog igrača Arsenala, Sančez je bio neprimetan zahvaljujući Banetu Ivanoviću. Nisu ni izmene pomogle, Volkot i Velbek nisu uneli prodornost i žustrinu, tako da je ostalo 0:0 do samog kraja.

Da napomenemo još da su srpski reprezentativci odigrali ceo meč za ekipu Žozea Murinja.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

145 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Laurent Bosscielny
Monday, 27.04.2015
12:33

Ja samo nzm ko i kakvi su ti navijaci koji podrzavaju klub koji ubedljivo igra najruzniji fudbal na svetu ... ok donosi vam titule i rezultate .. Ali sta cete pricati vasoj deci sutra ? dajem primer osvojili ste LS SMESNO realno , sutra kada budete imali dete pricace te mu kako ste bili najbolji na svetu i igrali najlepsi fudbal ? Postujem sve navijace i sve klubove ali nemojte molim vas da mi solite tu pricu ovakav fudbal daje rezultat , Pa svaki realan navijac voli da njegova ekipa dominira i da igra lep fudbal a ne ovo sto radi ne Chelsi vec Murinjo , ja ne poricem on jeste najbolji trener , ali brate ovo sto radi sa chelsijem koji ima duplo skuplju ekupu od arsenal .. SMESNO.. On da vodi tranutno barcu i da dodje Levante on bi izasao sa 3 DMC :D a messi bi mu najverovatnije igrao desnog beka :D nRekao sam i pre 2--3 ned ali evo i sada cu , cestitam na osvojenoj tituli :)

avatar
Carina
Monday, 27.04.2015
17:36

Sutra ces ispricati detetu da i ako nije najlepse i najpametnije, da ako se dovoljno trudi moze da postigne sve. Ako igra na one karte koje mu je Bog podelio, dakle oslanja se na svoje kvalitete i ako dovoljno jako nesto zeli to ce uspeti. A ti ces verovatno pricati da nema veze kako je uradio kontrolni iz matematike jer ocena nije merilo znanja, ali da je bas lepo pisao brojeve i da je bas pedantan.

avatar
Chelseamacedonia
Wednesday, 29.04.2015
15:42

a kakav to lep fudball igra Arsenal? bezkonacni dodavanja pred sestnaesterca i vrte se tamo ko muve bez glave, jer to tebi lep fudball? a 10 godine nemaju nikakav trofej....

avatar
Laurent Bosscielny
Tuesday, 28.04.2015
19:46

eee lepo si rekao :) Posto si ti fan $ .. Ti ces sutra najverovatnije potplatiti da bi tvoje dete dobilo dobru ocenu kao sto radi i tvoj klub ? Hvala sto si bio iskren :) dovidjenja Plastik htedoh reci plavi ...

avatar
whynotzoidberg
Monday, 27.04.2015
20:45
avatar
West London
Monday, 27.04.2015
10:15

Pokušat ću biti realan mada sam navijač chelsea mourinho od kada je počeo trenersku karijeru uvijek neke psihološke igre,zezanja natezanja, svađe ali on je takav i neće se promijeniti a što se tiče stila igre koji igra mislim da ga je zavolio od 2009/10 kada je izbacio barcu i osvojio LŠ jer od tada češće igra defanzivije protiv jačih ekipa mada je s portom i interom igrao otvoreniji nogomet.

avatar
Carina
Monday, 27.04.2015
17:37

Mi dve godine nismo izgubili od ekipa iz top5 ni u gostima ni na Bridzu. Da nije bilo kriminala sa Kristal Palasom i Sanderlendom prosle godine ovo bi nam bila druga vezana titula.

avatar
West London
Monday, 27.04.2015
19:35

Nezz samo znam da nismo velik klub ali smo klub koji upravo postavlja temelje i stvara budućnost jedva čekam sljedeću sezonu uz još koje pojačanje mogli bi nešto više učiniti i u europi

avatar
bard fudbala
Monday, 27.04.2015
09:09

Murinjo godinama terorise Vengera,mogu misliti koje mu je komplekse nabio.Dajte Klopa umesto Vengera pa da igra pocne.

avatar
tobdzija
Sunday, 26.04.2015
22:08

Goreg i odvratnijeg tima nema na kugli zemaljskoj. igrate bre ANTIFUDBAL!!!

avatar
Sunday, 26.04.2015
22:54

druze uvek se gledaju rezultati i titule a ne ko igra kakav fudbal i ko ima veci posed lopte :D

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 26.04.2015
23:47

Šta tebe više muči Arsenalova nemoć ili Murinjov kako kažeš anti-fudbal?nČovek se igra sa Vengerom,kako god on želi da se završi meč tako će biti,ako želi pobedu,pobediće i tu dalje priče nema.Ovaj bod je uspeh za Arsenal....

avatar
ZZika
Sunday, 26.04.2015
23:31

Ustvari ja gledam fudbal. Ko ce osvojiti titulu me ne zanima i nemam nista od toga, ali lep fudbal uvek mogu da gledam. Sramota je kako Murinjo igra sa Cesijem klub koji vredi milijardu u igracima i koji moze napasti i dobiti svakog da igra na 0-0 i 1-0

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 26.04.2015
21:53

Ja samo ne znam zasto nismo igrali kao prvi put to jest na pocetku sezone?

avatar
Fesi
Sunday, 26.04.2015
22:22

Zato sto je Arsenal sada kompletan, pritom pojačan Kokelanom. Nije Murinjo glup i on to zna, zato je igrao kako je igrao jer se kukavica uplašila poraza. Zna da je Arsenal trenutno mnogo dobar.

avatar
Carina
Monday, 27.04.2015
17:38

Mozda zato sto nismo imali napadaca koji bi mogao da iskoristi kvalitetne lopte?

avatar
gunner 85
Sunday, 26.04.2015
20:55

dobar mec danas Arsenal je bio malo bolji ali remi je na neki nacin realan rezultat ...... inace penal za celzi nije bio mozete da pricate sta hocete ali ospina udara u oskara nakon suta to veze nema sa penalom i nikada se ne sudi takva situacija plus svi su zaboravili da je bio ofsajd koji sudija nije ni video kad je oskar kretao videlo se sasvim dobro na ponovljenom snimku ....... dok ja posle suta cazorle sudija cenio da je napucana moglo je i drugacije ali ajde ...... murinjo se zatvorio i dosao po 0-0 i to je dobio ali mene raduje to sto je igra Arsenala zrelaaa nema tu razlike u kvalitetu sad kad su svi zdravi samo ne stati sada nego jos dva dobra igraca i Arsenal je spreman za trofeje

avatar
John McClane
Sunday, 26.04.2015
20:31

Titula je osvojena. Sto se tice slijedece sezone treba vratiti sa pozajmice Bamforda koji je proglasen najboljim igracem cempionsipa i penzionisati Drogbu. Takodje treba vratiti Salaha da bude alternativa. Fabregasa gurnuti na desetku umjesto Oscara. Od kupovina Pogba ili Koke da igraju zajedno sa Maticem i Varane ili neki drugi stoper ekstra klase. Prodati Obi Mikela i Ramireza i eventualno Oscara.

avatar
MUFC20
Sunday, 26.04.2015
21:59

I onda ugasiti FM

avatar
John McClane
Sunday, 26.04.2015
23:34

Sinko Bamford i Salah su Celzijevi igraci. Ne znam zasto Celzi ne bi mogao dovesti Koke-a ili Pogbu. Kupovani su i bolji igraci od njih. Varane ce biti nemoguca misija, ali vrijedi pokusati. Inace Celzi ce naredne sezone biti jos bolji jer je ova godina bila po pritiskom da se nakon duzeg vremena titula osvoji. Slijedece sezone igra se opustenije i brani titula. :D

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:52

Ja mislim da ne bi bilo dobro da Fabregas igra desetku, taktiku koja dobija ne treba mijenjati ,a dio te taktike je Fabregas tu gdje jeste :D Ako ima 16 asistencija cini mi se do sada i igrao je uglavnom tu gdje je sada,zasto mijenjati? Oskar je odlican fudbaler nije lose ni danas odigrao,sjajno je igrao protiv junajteda a i protiv KPR kad je usao igra je postala mnogo bolja,znaci vraca se u formu nakon nekih 2 mjeseca pauze,a prije toga je bio isto odlican :D

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:51

Nije napisao nista nerealno... i sta ste se navrzli tako na vijesti o utakmici Arsenal-Chelsea? Da prozivate Chelsea jer ste pokazali nemoc u proslom kolu?

avatar
England
Sunday, 26.04.2015
20:27

Konacno da vidim arsenalov skoro kompletan tim samo jos OX da se vrati.

avatar
Sanchez#17
Sunday, 26.04.2015
20:23

Nerijeseno sasvim realan ishod poslije svega prikazanog. Nasa igra se moze opisat samo jednom rijecju - ZRELO!!! Ovo je neki potpuno novi Arsenal u odnosu na onaj od prije nove godine, steta samo sto je izostala konstantnost vjerujem da bi ako ne osvojili onda se borili za titulu do poslednjeg kola. Ovako cestitke Celsiju, sasvim zasluzena titula, prvi od pocetka do kraja, iako sam siguran da i pravim navijacima Celsija ne prija nacin na koji dolaze do pobjeda i rezultata uopste. Sto se nas tice, uz 2-3 kvalitetna pojacanja i malo srece sa povredama(red bi bio) sigurno smo uz Celsi glavni favoriti za titulu sledece sezone. Proud to be a Gunner!!!

avatar
gunner 85
Sunday, 26.04.2015
20:58

odlican komentar svaka ti je na mestu ....... to i mene raduje zrela i jaka igra ravnopravna ......da je malo bilo srece cazorla i ne bi promasio onaj sut sa ivice sesnaesterca ili ozil ne bi promasio loptu pred kraj utakmice ali sta je tu je idemo dalje kao i uvek. Proud to be a Gunner!!!

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:50

Hvala na cestitkamanI ja bih tvoj komentar ocjenio sa ZRELO :)nAli ipak da ti kazem da ja volim defanzivnu igru i da mi godi nacin na koji smo dosli do ovoga :)

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 26.04.2015
20:12

I treba Vengera da ismejavaju sto ne moze da pobedi Murinja kad mu katastrofalni Ozil igra ceo mec.Murinjo dosao po bod,parkirao bus i to je to....

avatar
Gooner
Sunday, 26.04.2015
22:37

Ozil se uopste ne trudi ne znam zasto ga uporno forsira.. Takodje forsira i Ramsey-a koji po meni ne zasluzuje da igra al on se bar trudi..

avatar
la_decima10
Sunday, 26.04.2015
19:53

murinjo pokazao da je poseban

avatar
Gooner4
Sunday, 26.04.2015
19:52

Poceli utakmicu bez spica, parkirali autobus kao i uvek, zadrzavaju vreme, valjaju se, simuliraju i na kraju slave 0-0!?!? Sramota bi me bilo da navijam za celsi, ali to vam je Murinjo, bolest modernog fudbala, zajedno sa igrackom ruskog tajkuna. Danas je fudbal plakao kad je video celsi kako igra. Jos su navijaci celsija razvili baner proud of our history!? Hahaha ironijo i tugo moja. Kompleks malog kluba. Arsenal ih je oducio i pokazao kako se igra fudbal momci.

avatar
skols18
Sunday, 26.04.2015
19:52

Celzi igrao lepo danas..venger dokazao da je gubitnik isto ko arsenal..

avatar
England
Sunday, 26.04.2015
20:28

Neki lik sa sajta kaze covjeku koji zgrce milione da je gubitnik...

avatar
Wengerizam
Sunday, 26.04.2015
22:45

Aj sto je milioner, nego i da nije menadzer lepo bi ziveo, covek ima dva fakulteta, tj zavrsio nesto slicno ftn-u ili etf-u pa posle magistrirao ekonomiju, al dobro ja to racunam ko dva posto nema veze jedno s drugim.

avatar
Fesi
Sunday, 26.04.2015
19:51

Arsenal svojim stilom koji gaji prikazuje svu lepotu fudbala, dok je Šofer taktičar koji će se rado osramotiti načinom igre, samo da ne izgubi.

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 26.04.2015
20:08

Cilj je pobediti a ne lepo igrati,jedino vi to ne svatate pa ne mozete osvojiti neki vazan kup.

avatar
Fesi
Sunday, 26.04.2015
20:50

Soferov cilj je ne izgubiti, a ne pobediti. Ne vidim da ste pobedili danas.

avatar
PakyCFC
Sunday, 26.04.2015
20:35

Ne znam kako se osramotio, on će na kraju da se raduje trofeju.

avatar
Zeka08
Sunday, 26.04.2015
19:43

I tiulu uzima plasticna,vestacka,najomrazenija ekipa i najomrazeniji trener nAli zao nam je istorija pamti pobednike

avatar
GGMU-Stefan
Sunday, 26.04.2015
20:46

Pa nije vas bilo u toj istoriji sve do 2004.

avatar
Chelseamacedonia
Wednesday, 29.04.2015
15:55

i united nije bilo 50 godina u istoriji...tada je vladao Liverpool...i vi imate istoriju od 1991 god...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:45

Koji je jedini tim protiv koga od osnivanja PL imate negativan skor?

avatar
lamps8
Sunday, 26.04.2015
19:39

ovo je bila poslednja sansa arsenala za titulu sve je reseno.

avatar
Batman14
Sunday, 26.04.2015
19:22

Samo mi nije jasno kako neko moze hvaliti igru celsija, jeste li normalni ?nBar mislim da ce danasnja utakmica pomoci u izboru za igraca lige.

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 26.04.2015
20:12

Cilj opravdava sredstva,bolje ruzno a uspesno, nego lepo a neuspesno.

avatar
Chelseamacedonia
Wednesday, 29.04.2015
15:57

ma ko igra lep fudball, Arsenal mislis? cemo to lep fudball? bezkonecni dodavanja oko 16 erca...jel to tebi lepo za oko gledat?

avatar
Bogdan Đurić
Sunday, 26.04.2015
22:48

Makijavelizam nema mesta u fudbalu.

avatar
Sunday, 26.04.2015
22:31

Nema sta da se pomaze.Azar je do sada dovoljo pokazao da ne mora do kraja sezone ni da igra...Po tvom komentaru pretpostavljam da mislis da je Sancez bio dobar, dok ja nisam siguran ni je li uopste igrao danas.

avatar
Japanac
Sunday, 26.04.2015
19:21

Ko ce biti sampion Pl,smesno....simuliraju,kradu vreme,sramota....

avatar
la_decima10
Sunday, 26.04.2015
19:52
avatar
Sunday, 26.04.2015
20:05

ajde 2 bre cist penal nije sviran (mozd i 2)

avatar
Ronaldinho
Sunday, 26.04.2015
19:18

Sreća pa ovaj Chel$ea smor ne igra više LŠ,ubiše ljudi al od dosade -.-'

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:43

Igrace opet, ne plasi se :) I moraces ih gledati do kraja uskoro

avatar
Zizu
Sunday, 26.04.2015
19:14

Čelsi došao po 0:0 i vratio se sa zacrtanim. Svesno su ubili igru, pa se može reći da je Murinjo opet nadmudrio Vengera. Nemam nameru da se pravim pametan, niti da kritikujem jednog Vengera, ali stvarno ne razumem njegovu taktiku. Volkot i Velbek mu sede na klupi. Ok, Žiru i Kazorla su bolji igrači, ali sa njima se ne može igrati protiv Čelsija. Trebaju neki brzi, koji će da driblaju. Konkretno Žiru je idealan igrač za Terija i Kejhila. Spor kao i oni, a oni imaju dovoljno iskustva da ga čuvaju, dok bi mnogo teže bilo uhvatiti Volkota, Velbeka... Ali eto.. Taktički dobra sezona Čelsija, po mom mišljenju su po kvalitetu ekipe izjednačeni sa Arsenalom, ali mnogo bolje igraju na rezultat i zaslužena titula, nema šta.

avatar
Sunday, 26.04.2015
19:59

Jedini razlog sto je Chelsea ispred Arsenala, je to sto Arsenal igrao lose na pocetku, dok je Chelsea bio konstantan preko cele sezone.

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 26.04.2015
20:13

Konacno neki realan navijac Arsenala,svaka cast.

avatar
I am back
Sunday, 26.04.2015
19:14

Slavimo titulu,toliko.

avatar
Barca4ever
Sunday, 26.04.2015
19:09

Nekad se fudbal igrao za publiku i za gol vise a danas za novac i za gol manje.Voleo bih da u Evro-takmicenjima uvedu da posle dvomeca ukoliko je ukupan rezultat neresen da se igraju produzeci a da se ne gleda gol u gostima.Tada bi bilo bolje.

avatar
Carina
Sunday, 26.04.2015
20:36

To sto Barselona igra je anti fudbal, 500 besmislenih dodavanja najblizem igracu dok ne uspavaju protivnika. To sto se utrpavaju Granade i Almerije ne pokazuje nista, a oducice ih Bajern u polufinalu, to je definitivno.

avatar
Herkules88
Monday, 27.04.2015
19:55

vise sada Bajern igra tako nego Barsa

avatar
bluerider
Monday, 27.04.2015
00:44

Brate lajkovi tacno govore da nisi realan ako meni neverujes pogledaj odnos lajkova i dizlajkova kod svih tvojih komentara...;)

avatar
Barca4ever
Sunday, 26.04.2015
22:58

Nama je jedino vazno da je Celzi ispao od PSG-a sa igracem vise.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:41

Sto Barselona uradi iz 300 dodavanja Fabregas uradi iz jednog u Celsiju :)

avatar
dock
Sunday, 26.04.2015
22:04

Mozda ce ih oduciti Bajern, to ne znam, ali znam sigurno da ih nece Celzi oduciti od fudbala. :-)

avatar
zeks
Sunday, 26.04.2015
21:07

To je velika glupost sto si napisao.Ja sam siguran da 99% ljubitelja fudbala vise voli barsin stil igre nego celzijev autobus.Razbijanje Sitija i PSZ-a je plod sjajne i organizovane igre u napadu,dok vi ispadate na svom terenu sa igracem vise zbog kukavicke taktike...Za Bajern cemo videti,nista nije sigurno.

avatar
Mirza33Teletovic
Sunday, 26.04.2015
19:09

Ova igra Murinjove ekipe daje rezultate ali se gubi draz i to jednostavno za mene nije fudbal koji bi gledao.

avatar
Carina
Sunday, 26.04.2015
20:37

Steta, Skaj ce verovatno odluciti da prestane da prenosi premijer ligu ako ti nisi zadovoljan

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:40

Jel te tjera ko da gledas?

avatar
Mirza33Teletovic
Sunday, 26.04.2015
21:07

Nisam rekao za BPL da nije zanimljiv nego samo za Chelsea ;)

avatar
Adnan
Sunday, 26.04.2015
19:08

Ja sam prvi navijao da Celzi pobijedi ili odigra nerijeseno,ali ova protekcija Celzija mora prestati.Da li neko stvarno misli da bi Vilian dobio samo zuti sa MMA udarac da je nosio crveni dres?Sudija Oliver zna dati crveni igracima Junajteda, u to smo se uvjerili za dosta manje incidente.Dalje ja bih volio da znam kakav je kriterij suđenja ruke u sesnaestercu?Lopta ide u gol,Kejhil je zaustavlja poput golmana,ruka nije uz tijelo,penal i karton(jedini penal na utakmici inace,Ospina incident je samo sudar,golmani su zasticeni,da je Oskar dao gol brojalo bi se,tako je i Kurtoa dobio faul iako je ispustio loptu i Ziru ga nije faulirao,Fabregasova situacija nije vrijedna paznje).Ne razumijem zasto jedan kriterij suđenja za jednu ekipu,drugi kriterij suđenja za drugu ekipu.Pored toga,uzas od utakmice.

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 26.04.2015
20:15

Sta je sve svirano za Junajted predhodnih godina ovo nije nista za Celsi.

avatar
Topdzija u srcu
Sunday, 26.04.2015
20:44

e majstore svaka ti dala za ovaj tekst

avatar
Sunday, 26.04.2015
19:08

Ocekivano jaka igra u odbrani, penal na obe strane, ali opet bi bio verovatno X. Arsenal je igrao dobro, imao posed, ali ne i neke sanse. Giroud nista nije mogao pored Terryja i Cahilla, isto tako ni Alexis pored Ivanovica. Mogao je Ramires bolje sutati kod one prilike. Po mom misljenju, jesmo se branili skoro celu utakmicu, ali smo stvorili bolje prilike od Arsenala. Fabregas po meni je pravi Pikaso, njegova asistencija Oscaru danas, isto kao i ona Hazardu protiv Southamptona i jos neke asistencija, prava magija Cesca. TITULA!

avatar
MGunner
Sunday, 26.04.2015
20:12

Sancez nista nije mogao? Pa dobro da Ivanovic crveni nije dobio + Sancez mu vrv iskrivio ledja.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:40

Sada je bilo malo bolji,ali ponovo NEMOCAN :D A nasladji je bio na Stamford Bridzu kada je iz ocaja udario Ivanovica pesnicom,a ovaj nista hahah

avatar
Sunday, 26.04.2015
21:04

Isto kao i u prvoj utakmici, Ivanovic je Alexisa stavio u dzep.

avatar
johnterry26
Sunday, 26.04.2015
20:51

Aleksis , igrac za male utakmice. Na svim jakim utakmicama je bio nevidljiv.Reci mi jedan derbi koji je resio , za razliku od Baneta. Da ne pominjem Hazarda.

avatar
Andrej
Sunday, 26.04.2015
19:05

...koliko god se trudio, ja nemam postovanja za ovu plavicastu ekipu... cestitke na tituli...

avatar
MANUTD
Sunday, 26.04.2015
19:48

Anti-fudbal koji prikazuju ne zasluzuje ni najmanje postovanje. Mene bi bila sramota da sam Roman Abramovic i da moj klub u koji sam ulozio par milijardi igra bunker.

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 26.04.2015
20:17

Kada bi treneri slusali navijace bilo bi 50 golova na mecu.ne mozes samo igrati napadacki fudbal moras nekad i defanzivni.Imas dva stila:ofanivan i defanzivan.Ko sta oce to igra.

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 26.04.2015
19:03

Sta samo hteli dobili smo.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
22:37

Uglavnom je cijele sezone tako i bilo :) A na kraju cemo isto dobiti sta smo htjeli na pocetku, titulu :) Poz brate, ne znam cemu ti minusi,nista slagao nisi ,vjeruj.. oni neka slave pozitivne komentare a mi titulu eto :D

avatar
Larion@
Sunday, 26.04.2015
19:02

Arsenal bolji,al sta vredi.Venger jednostavno ne zna otkljucati Murinja.Inace dobra utakmica

avatar
Carina
Sunday, 26.04.2015
19:20

Po cemu Arsenal bolji?

avatar
Fesi
Sunday, 26.04.2015
19:54

Po fudbalu koji je pokazao protiv Soferovog antifudbala.

avatar
superfrankielamps
Sunday, 26.04.2015
19:02

Venger je ovaj mec odigrao dosta pametnije nego prethodnih puta,ali ni to mu nije pomoglo ovaj put..U prvom poluvremenu se zaletio,i malo je falilo da prodje kao Van Gal i Junajted.U drugom je pametno prepustio inicijativu Celsiju i cekao kraj meca za poslednji napad,ali nije uspio.Iako je bilo 0:0,solidan mec,bio bi zanimljiviji da su svirani penali,2 za Celsi nedosudjena i jedan za Arsenal...Samo jos da kazem da onaj pad Fabregas u sestaest Arsenala nije bio za penal,ali nije bio ni za zuti,kontakta je bilo i Fabregas nije simulirao u toj situaciji.Aspilikueta pojeo desno krilo Arsenala,i po meni igrac utakmice uz Terija.Jos malo i titula!

avatar
Aleksandar St.
Sunday, 26.04.2015
19:16

dva nedosudjena za celzi??neverovatno.....

avatar
superfrankielamps
Sunday, 26.04.2015
19:48

Ne znam da li si gledao utakmicu,ali evo napisacu ti koje su to situacije..Penal za Celsi posle faula Ospine nad Oscarom,penal za Arsenal nakon ruke Kejhila i penal za Celsi nakon igranja rukom igraca Arsenala posle udarca Drogbe,ne znam ko je bio u pitanju..Pored toga sumnjive situacije su bile povlacenje Oscara i udarac po Fabregasovim koljenima,ali po meni nedovoljno za penal.

avatar
la_decima10
Sunday, 26.04.2015
19:42

ma fabregas je simulirao...

avatar
johnterry26
Sunday, 26.04.2015
19:02

Vengeru bas ne ide kad vidi Murinja..

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 26.04.2015
19:01

A kada je to Arsenal imao sanse za titulu?jedini favoriti su bili Celsi i Siti,ali Siti je popustio u drugom delu sezone.Celsi je konstantan cele sezone i nerealno je bilo da ispuste titulu.Celsi je naucio lekciju od prosle sezone a i nerealno je bilo da Celsi izgubi derbi jel je poznato da Celsi nema poraz u derbi mecevima u sampionatu od prosle sezone i ove.

avatar
KeCa RMCF
Sunday, 26.04.2015
19:00

Ljudi moji ovaj covjek je i zvanicno unistio fudbal. Kazem zvanicno jer osvaja titulu to je izvesno... a na koji nacin. Uzas!!!

avatar
Topdzija u srcu
Sunday, 26.04.2015
19:31

Jedini realan komentar

avatar
Carina
Sunday, 26.04.2015
18:59

Ovo je za nas kao pobeda. Ne zato sto je Arsenal neki jak tim, nego jednostavno matematicki, trebalo nam je 9 poena do titule, sada nam treba 6. Teri definitivno igrac utakmice, odlicno je vodio odbranu, toliko dobro da Arsenal nije imao nijedan ozbiljan pokusaj. Nad Oskarom je morao da bude penal, kad vec nije usla u gol, ali nije ni bitno. Na Stamford Bridzu protiv Palasa slavimo titulu.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 26.04.2015
19:33

Naravno Teri nije odigrao rukom u 16, nego se lopta odbila od neke nevidljive sile, pa tako Arsenal nije ostecen za penal...

avatar
Sunday, 26.04.2015
20:04

Inace Cahilla je pogodila lopta u ruku.

avatar
lamps8
Sunday, 26.04.2015
19:41

jeste teri odlicno odigrao murinjo kaze najbolje otkad je on trener celsija

avatar
Vendetta
Sunday, 26.04.2015
18:58

Zatvorio se Chelsea, koliko su jadni. Dodaju se na svojoj polovini, kradu vreme. Razbili smo ih igrom, ali ni jedan tim ne moze bunker da prodje. Sampion ce biti bunkeras. Lepota je gledati napade Arsenala. Ponosan na klub za koji navijam.

avatar
Carina
Sunday, 26.04.2015
19:22

Koji je to napad imao Arsenal?

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 26.04.2015
20:39

Totalno neodgovarajuca analogija. Kada kazes su knjige iste iako su napisane u word-u ili krasnopisom, ti ne raspravljas o njihovom sadrzaju, a ovde upravo govorimo o razlici u stilu. Tvojom logikom mozemo reci da su sve knjige iste samim tim sto su napisane... Mani se ti metafora, ne idu ti od ruke, ok je to sto je tebi samo bitno da Celsi pobedi, ali zapitaj se sta ti u sustini imas od toga? Zar ne bi trebalo da uzivas u igri? A ne da samo strepis da li ce brana koju je Murinjo postavio negde popusti :)

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 26.04.2015
19:40

Celsi se na svom terenu brani sa 11 igraca iza lopte i cetvoricom stopera u postavi od tima koji ima 11 bodova manje od njega, tako da ova tekma tek nije iznenadjenje... Nije tu nista sporno, to je legitiman nacin igre, meni je muka to da gledam, i to je moje misljenje. U LS navijam da ispadnu sto je pre moguce, jer jednostavno ne mogu da podnesem skrnavljenje takvog takmicenja. U tome ne uziva niko, samo su zadovoljni navijaci Celsija, i to je to. S' tim sto ostaje pitanje da li je to zaista vredno toga, naposletku ovo je samo sport, trebalo bi svi da uzivamo u njemu. To sto ce tim za koji ja navijam da pobedjuje meni ne donosi nikakav novac niti direktnu korist, tako da pobeda po svaku cenu gubi smisao...

avatar
Ajde?
Sunday, 26.04.2015
18:58

Arsenal bolji, remi najpravedniji.

avatar
johnterry26
Sunday, 26.04.2015
20:54

Arsenal bolji a na utakmici su bile dve stopostotne sanse i to obe za Celsi. Remi najpravedniji.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
18:57

Oba tima za po penal ostecena. Nije bilo nekih posebnih sansi,Arsenal je imao tu situaciju pred kraj meca,Ramires u prvom poluvremenu zicer omasionSve u svemu realan remi. Radovanje fudbalera Celsija na kraju meca je znak da su uzeli ono sto su htjeli :) KTBFFH, titula je blizu

avatar
Maric Ninoslav
Sunday, 26.04.2015
19:23

Rutinski remi, uz 2 fine prilike Oskara i Ramiresa za gol,Arsenal sem poseda mozda 1 sansa.Chelsea odigrao koliko mu je bilo potrebno,i bez Koste ova ekipa je jaca od Arsenala,ko kaze da nije neka vidi tabelu,a onda i medjusoban skoro,toliko.

avatar
gunner14
Sunday, 26.04.2015
18:56

Sramotna igra Cekzija. Vidi se da su vjestacki proizvod, tj. plastika.

avatar
Đorđe Dangubić
Sunday, 26.04.2015
19:35

Pozdravlja te jedini londonski tim koji je osvojio ligu šampiona kao i ligu evrope. Poz.

avatar
dock
Sunday, 26.04.2015
22:09

Pomeni i to da je to i jedini sampion evrope koji je ispao u grupnoj fazi LS. :-)

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 26.04.2015
19:37

Plastika uzima titulu, a ti plači kolko hoćeš